Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Galiba kilo aldım rejim yapmadığım günlerde yada içim şişmiş olabilirmi acaba:KK66:sıkıntıdan
Menümün gidişatı
Kahvaltım domates, peynir, zeytin, yarım dilim ekmek, yeşil çay
Ara 2 tane ceviz
Öğlen yemeği yumurta salatası, 1 dilim kepek ekmek
Ara yeşil elma

Bugün hiç iyi değilim gezimizin son gününde eşim beni çok sinirlendirdi ogüne kadar çok iyiydi normaldede beni benden çok düşünür
Görümcemgilde kayınvaldemlerde vardı bir havalar, bişeyler normalde hiç böyle yapmazdı o yüzden çok kırıldım
Başkalarının yanında tartışmayı hiç sevmem o yüzden hiçbirşey demeyim
Ama yolda kavga ettik yüzünü bile görmek istemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ve başım ağrıyor

canım yaaaa üzülme arkekler bazen nerede nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar. eeee birde kendi ailesinin yanında olunca direk havaları değişiyor maalesef. eminim pişman olmuştur. üzme kendini bu kadar

Üyenin üstüne tıkla mesajlara tıkla tümü de zaten tarihi yazıyor ordan say ama bunu perşembe akşamı yap :KK70: yanı cumadan perşembeye kadar olan kısım

Oo büyüdükçe uykumuz yapıyor minik

Hafta içi bozmazsan hsonunu kurtarirsin
ailesini görünce taş derinliği tutmuştur sen tribünü at o dusunsun ozur dileme yöntemini niye agliyorsun erkeklere ailesinin yanında fazladan ego geliyor

sanırım öyle canımm. bu aralar uykuya düşkünlüğüm arttı sanki.

İşte vücut alışana kadar böyle aşağı yukarı gidersin ara ara. Bende yapmalıyım bu kürü. Şimdi gidip limonlu ısırgan çayı içeceğim.

Ohh çok güzel.Afiyet olsun...

Mesaj mı sayıyoruz? Ama öyle sayınca ben tek mesajda birden çok mesaj yazıyorum onlar ne olacak :mad:

Hoşgeldin afiyet olsun. Uyku depoluyorsun uykusuz geceler için :KK70:

@erigim kaptanım dengeliyorum.
Öğle yarım kepçe brokoli çorbası
salata
1 tane tavuk çöp şiş

ayyyy herkes aynı şeyi söylüyor. bugünlerin keyfini çıkar, sonra mumla ararsın diyorlar :)

Ben de coştum sabah kahvaltıdan sonra mutfak camını sildim tabi dışına çıkmadan boyumun yettiği kadar, sonra fırına giriştim o arada kızlar salonda oynuyordu bi çığlık duydum küçüğüm tv ünitesine çıkmış ve aşağı düşmüş ağzı kan içinde, dişler kırılmamış çok şükür sadece alt dişler üst damağa saplanmış ama Nasıl kanıyo bi de ağzını açmıyor sıpa, nolduğunu anlayana kadar canım çıktı iş yaptığıma pişman oldum anlayacağınız. Yarım kalsın da istemiyorum şimdi uyutup devam edicem, büyük de kreşe gitti mutfağı halletsem iyi olacak.

Erkekler ailesinin yanında şımarıyor hepsi aynı, eskiden ben de takardım kafaya ama artık çok takılmıyorum, eve gelince çemkiriyorum. Ağlama boşuna kendine zarar verirsin, erkek milleti anlamaz en iyisi çemkirmek :)))))

Havucu eğer çok yağda kızartıyorlarsa sakıncalı olabilir, evde yaparken az zeytinyağı ile yapıyorum ama yemekhanede Nasıl olur bilmiyorum. Bi de mayonez vardır kesin, ooo hiç yeme yada tadımlık ye bence.

oyyy çok geçmiş olsun canım yaaaa

Galiba kilo aldım rejim yapmadığım günlerde yada içim şişmiş olabilirmi acaba:KK66:sıkıntıdan
Menümün gidişatı
Kahvaltım domates, peynir, zeytin, yarım dilim ekmek, yeşil çay
Ara 2 tane ceviz
Öğlen yemeği yumurta salatası, 1 dilim kepek ekmek
Ara yeşil elma
canım belki hava değişikliği ödem yapmıştır. sende kızlar gibi maydanoz kürü yapabilirsin.

KraliceElsa KraliceElsa çok geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsınız
METANOL METANOL arkadaşların yazdıklarına aynen katılıyorum ..
@The Queen hastayım menülerine;) sende bu azim varken, benden önce mezun olacaksın. :KK70:
Gönderdiğin linki okudum, teşekkürler.. bence benimki duraklama dönemi falan değil de, farkında olmadan diyetin dışına çıkıyorum sanırım. Bugün bu mevzu üzerine ayrıntılı bir irdeleme yapıyorum ;)

Herkese selaaam, nihayet regl oldum, belim bacağım ağrıyor ama bir rahatladım ki, sormayın gitsin ;)
Hava harika, eve gitmek istiyoruuuum, kızımı özledim ben yaa
Menüm
sabah çeyrek simit
Öğle
1 kepçe etli nohut
2 kaşık pilav
ayran
1 çatal irmik helvası

akşama da kuru fasulye, bulgur pilavı ve yoğurt planladım..

ohhh nihayet işler bitti kızlar.ama dışarıya çıkamadım malesef,artık akşam üstüne kaldı.pazartesi günlerim genelde hep böyle oluyor.biraz ince yapıyorum işleri,bir de oturma odasının şeklini değiştiriyorum genelde.uzadıkça uzuyor işler böylece.
@erigim ben alabilirmiyim acaba.aslında uygun fiyatlarda olanlardan alsam diyorum ,çabuk bozulursa diye erteliyorum.tavsiye edebileceğiniz bir ürün varsa bakayım.
sen benim fıdığı görsen,
1-elektrik süpürgesini paylaşamıyoruz.babası ona da aldı ama,anne sen bununla süpür diyor.
2-toz alırız:KK68:
3-bulaşık ve çamaşırları makineden beraber çıkarırız.
4-işe başlar başlamaz kakacımız gelir:mad: :-)sonra da anne gemzeye gidelim hadi.eee hadi oyuncaklarını toplamadın daha dediğimde akşama babam toplar deriz:KK70:
:KK46::nazar::KK200:

ohhh nihayet işler bitti kızlar.ama dışarıya çıkamadım malesef,artık akşam üstüne kaldı.pazartesi günlerim genelde hep böyle oluyor.biraz ince yapıyorum işleri,bir de oturma odasının şeklini değiştiriyorum genelde.uzadıkça uzuyor işler böylece.
@erigim ben alabilirmiyim acaba.aslında uygun fiyatlarda olanlardan alsam diyorum ,çabuk bozulursa diye erteliyorum.tavsiye edebileceğiniz bir ürün varsa bakayım.
sen benim fıdığı görsen,
1-elektrik süpürgesini paylaşamıyoruz.babası ona da aldı ama,anne sen bununla süpür diyor.
2-toz alırız:KK68:
3-bulaşık ve çamaşırları makineden beraber çıkarırız.
4-işe başlar başlamaz kakacımız gelir:mad: :-)sonra da anne gemzeye gidelim hadi.eee hadi oyuncaklarını toplamadın daha dediğimde akşama babam toplar deriz:KK70:
:KK46::nazar::KK200:
:KK70::KK70::KK70: yerim ben o kuzuyuuuuu :KK200::KK200:

Ben de coştum sabah kahvaltıdan sonra mutfak camını sildim tabi dışına çıkmadan boyumun yettiği kadar, sonra fırına giriştim o arada kızlar salonda oynuyordu bi çığlık duydum küçüğüm tv ünitesine çıkmış ve aşağı düşmüş ağzı kan içinde, dişler kırılmamış çok şükür sadece alt dişler üst damağa saplanmış ama Nasıl kanıyo bi de ağzını açmıyor sıpa, nolduğunu anlayana kadar canım çıktı iş yaptığıma pişman oldum anlayacağınız. Yarım kalsın da istemiyorum şimdi uyutup devam edicem, büyük de kreşe gitti mutfağı halletsem iyi olacak.

Erkekler ailesinin yanında şımarıyor hepsi aynı, eskiden ben de takardım kafaya ama artık çok takılmıyorum, eve gelince çemkiriyorum. Ağlama boşuna kendine zarar verirsin, erkek milleti anlamaz en iyisi çemkirmek :)))))

Havucu eğer çok yağda kızartıyorlarsa sakıncalı olabilir, evde yaparken az zeytinyağı ile yapıyorum ama yemekhanede Nasıl olur bilmiyorum. Bi de mayonez vardır kesin, ooo hiç yeme yada tadımlık ye bence.
çok geçmiş olsun canım,bir kere buna benzer birşey bizde yaşadık.aynı dediğin gibi dişler damağını zedelemiş ,çok korkmuştuk.bu kadarla geçmişler olsun.

Belki beklemediğim için çok zoruma gitmiştir
Ben hep böyleyim zaten her olayda dünya başıma yıkılıyor
Fazla mükemmeliyetciyim heralde
Ben onun ailesine ondan çok değer veririm hediyeler alırım hepsinin zevklerini bilirimkendi aileme gider gibi seve seve giderim
yeni evlimisin bilmiyorum ama,ağlama sakın ,tavrını belli et(koy)ama sakın ağlama canım.

bugün ,
kahvaltıda,
2 fincan çay
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
4 tane zeytin
domates
az marmelat
ara,
sade Türk kahvesi
öğlen(ara),
1 kase yoğurt
ara,
1 kupa az sütle nescafe
4 tane bisküvi
akşam,
4 tane köfte
1 kase cacık
2 kaşık bulgur pilavı
su şimdilik 1 lt içilmiştir.
egzersiz olarak henüz bir şey yapamadım.birazdan yada gece hulolop çeviririm.leslie de yaparsam süper olur.

Böyle durumlarda siz nasıl idare ediyorsunuz ağlamadan duygularımı asla saklayamam çok kırıldım belki beklemediğim içindir
ben yeni evlisin sandım.hemen hemen herkes yaşıyor bu durumları.ben de çok hassasım ,ama yıllar geçtikçe alışıyor yada sindiriyorsun ve görmezden geliyorsun.o yüzden ağlayıp kendini üzme dedim.hatta gerekeni gerginlikle değilde aklıllıca orda yapabilmek en güzeli ki eşler huzursuz olmasın.ama bunu ben de yapamıyorum malesef.

Selaamm olsun kizceler nasilllarrrr yazlnlrn bi kismni okudm devmni okuycm ins yarn diyetsyene gdyrm metabolizma yasi vucut yag kas orani feln hesaplioms ne zamandir aklmdaydi yarn gdyrm ins hem eski tempoma hem de takimima tamamen donebilmeme vesile olur bilglermi paylsrm sizlerle ins nasl olsa buralardayim:)

Kızlar çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için. Mümkün olduğunca sehpa falan bırakmadık ortada ama bıdıklar keşif peşinde olunca tırmanacak bişey mutlaka buluyor. Allah hepimizin çocuklarını korusun:)))
Buzdolabını indirdim iç dış sildim beş dakika kahve molası verdim uyandı benimki:KK70:mutfağı bugün halletmek istiyorum daha dolapların dışları var akşama kaldı artık, posta posta yapunca da bişeye benzemiyor. Sayenizde bahar temizliğine başladım galiba :KK70:

Bugün hiç iyi değilim gezimizin son gününde eşim beni çok sinirlendirdi ogüne kadar çok iyiydi normaldede beni benden çok düşünür
Görümcemgilde kayınvaldemlerde vardı bir havalar, bişeyler normalde hiç böyle yapmazdı o yüzden çok kırıldım
Başkalarının yanında tartışmayı hiç sevmem o yüzden hiçbirşey demeyim
Ama yolda kavga ettik yüzünü bile görmek istemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişti ve başım ağrıyor
Tuh canim ya... cok uzuldum...
12 yillik evliymissin... Ben daha bir senelik evliyim... ki ben de hemen agliyorum, tastirmayi hic sevmiyorum ve tartismamak icin bir sey olursa hemen icime atarim, susarim. Sonra sessiz sessiz aglarim.
Sakin aglama diyenlerden ben de tavsiye istiyom...

Gozumun onune geldi sanki canim, bununla gecmis olsun insallah. Daha buyugunu gostermesin Allah... Kucuk bi sadaka versen hemen?

Back
X