Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar herkese bugün işten geç çıktım şehir dışından misafirler vardı
Ama erinmedim eve geldim yemek yaptım kendimi tok ve mutlu hisediyorum
Mantar sote, tarhana çorbası ve salata bir dikim kepek ekmegi
güzel canımmm

zayıfladım yazanlara nasıl özeniyom :KK43:(( 3-5 kilo versem umutsuz modumdan çıkıcam ama daha dün bir bugun iki. çok yolum var uzun uzun yollar

bu arada bugunun sporu 30 dk kondisyon bisikleti

bu fotograf beni anlatmış :KK43:(((((((((((( güldüm ve düşündüm kara kara :KK70:D

canım bu kilolar 1 haftalık yemek yemekle alınmadı ki 1 haftada verilsin. sadece biraz sabır ve irade gerekli. eminim bigün seninde başarı hikayeni okuyacağız :KK5:

Haklisin @erigim buralrdaym asl nda ama yazmiyrm cok dedgm gbi motivem dustu cumaya kadar musaade et bana cuma disiplinli bi donusle burada olcm ins

Menumu yaziyorum kizlar. Sporu daha yeni bitirdim. Bacaklarim titriyor su an... Zaten cokkk yorucu bir gundu, hic oturmadim neredeyse...

Sabah: 1yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 2dilim tam bugday ekmegi, 1 domates. 280 kalori
Oglen: 1 kase yayla corbasi, salatalik, 1 portakal. 195 kalori.
Aksam: 200gr tavuk, 2 dilim tam bugday ekmegi, 2 domates, 2 salatalik. 640 kalori
Toplam: 1115 kalori.
Spor: 30dk, xYoga (p90x3 programindan) 185 kalori yaktim. :KK49:

Nobetim oldugu icin devamli koridorda ogrencilerle ugrasmaktan ara ogun yapamadim. Ama bol bol su ictim. 2-2,5 litre icmisimdir. Su sisesiyle gezdim devamli :confused:

Menumu yaziyorum kizlar. Sporu daha yeni bitirdim. Bacaklarim titriyor su an... Zaten cokkk yorucu bir gundu, hic oturmadim neredeyse...

Sabah: 1yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 2dilim tam bugday ekmegi, 1 domates. 280 kalori
Oglen: 1 kase yayla corbasi, salatalik, 1 portakal. 195 kalori.
Aksam: 200gr tavuk, 2 dilim tam bugday ekmegi, 2 domates, 2 salatalik. 640 kalori
Toplam: 1115 kalori.
Spor: 30dk, xYoga (p90x3 programindan) 185 kalori yaktim. :KK49:

Nobetim oldugu icin devamli koridorda ogrencilerle ugrasmaktan ara ogun yapamadim. Ama bol bol su ictim. 2-2,5 litre icmisimdir. Su sisesiyle gezdim devamli :confused:
süper canımmmm

ismiye_1340005241192.jpg

@katre-i dem Nick havalı olmuş kaptan, alışmamız biraz zaman alacak ama neyse :)))
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 çk bal,1dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 tabak karnabahar, 2 kaşık yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 kase yoğurt, 2 kuru incir
Akşam: 6 kaşık mantar sote, 1 dlm ekmek
Ara: 2 dlm elma, 1 muz ( bu olmadı farkındayım, o muzu nasıl ağzıma attım hiç farkında değilim, iradem devre dışı kaldı :KK70:)
Su: 3 litre

@katre-i dem yeni nickin hayırlı uğurlu olsun erigim:)))) bende diyorum ki paylaşımdaki kim ? Çok güzelmiş güle güle kullan :KK200:

Bugün doğum günüm benim :KK33:
Canlarımla güzel bir gün geçirdik. Gezdik eğlendik, yemeğe gittik ve bir dilim de pasta yedim:KK8:

Doğum günün kutlu olsun nice senelere. Bugün o pastayı eritmen lazım :)

@katre-i dem Nick havalı olmuş kaptan, alışmamız biraz zaman alacak ama neyse :)))
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 çk bal,1dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 tabak karnabahar, 2 kaşık yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 kase yoğurt, 2 kuru incir
Akşam: 6 kaşık mantar sote, 1 dlm ekmek
Ara: 2 dlm elma, 1 muz ( bu olmadı farkındayım, o muzu nasıl ağzıma attım hiç farkında değilim, iradem devre dışı kaldı :KK70:)
Su: 3 litre

Ahaaa işte bende dün o fıstığı öyle yedim. Beynim durdu sadece yedim ama dün akşam servisteki kebap muhabbetinden sonra gözüm doymamıştı ondan galiba :)

Back
X