- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben En son ne zaman
Ben tuvalete çıkmayalı kaç gün oldu bilmiyorum 2 yada 3 emin değilim bende seninle aynı umutdaydım tuvalete gidersem belki artı çıkmam diye ama yine hüsran yine hüsran
kızlar selam :) benim deli gibi tatil ve tur sitelerini inceleme zamanım geldi yine :) resmen çok mutlu oluyorum oteller,, turları inceleyincebu senenin tatili cepte olduğu için 2017 için karadeniz turuna bakıyorum
2018 de de inş italya-venedik turlarına bakcam
azcık çatlağım sankim
![]()
77.6 kilom
eger bidhaki hafta 76.9 u goremezsem yarismadan ayrilicam
Bu ne ya tamam bu hafta dikkat edemedim ama gecen haftalarda ac gezdim ya ac uyudum spor yaptim yine veremedm bu nedir ya aglicam sinirden. 77 kilodan dusemedim kac aydir![]()
Kilom 58.6@erigim
Tebrikler edacim,cok guzel kg vermissin.Günaydınnnn
Ben cıktım tartıya 102,9 geldim :)
Su içmek çok etkiliyor. günde 2 litre içmek gerek.
Ahh ahhh seçil biz neden daha önce tanışmadık
Hayallerim bunlar. Yurt dışı seyahati çantamı alıp karadeniz seyahati istiyorum ama gidemiyorum çünkü kafa dengi takılacak kimsem yok
Bak kendin diyorsun sorun aç gezmek zaten üzülme. Aç kalmadan sağlıklı beslenmeye bak.
Günaydın arkadaşlar..
Ya bu nedir böyle. Sankimasalimsii yerine ben koruma programına geçtim
Artık iş yerinde öğle yemeği yememeye karar verdim. Evden getiricem. İşe başladığımdan beri kilo veremiyorum..
Kilom sabit![]()
Ayrılma bence, aç gezmeyle zayıflanmadığını görmüş oldun. Biraz yemek yesen şimdiye çoktan vermiştin kilonu:)77.6 kilom
eger bidhaki hafta 76.9 u goremezsem yarismadan ayrilicam
Bu ne ya tamam bu hafta dikkat edemedim ama gecen haftalarda ac gezdim ya ac uyudum spor yaptim yine veremedm bu nedir ya aglicam sinirden. 77 kilodan dusemedim kac aydir![]()
Ben de istiyorum bana ne bana nekızlar selam :) benim deli gibi tatil ve tur sitelerini inceleme zamanım geldi yine :) resmen çok mutlu oluyorum oteller,, turları inceleyincebu senenin tatili cepte olduğu için 2017 için karadeniz turuna bakıyorum
2018 de de inş italya-venedik turlarına bakcam
azcık çatlağım sankim
![]()
Bence de öyle yap, sen yine iyi almadın. Ben işe başlayınca hop iki kilo almıştım hemen evden götürmeye başladım da öyle kurtuldumGünaydın arkadaşlar..
Ya bu nedir böyle. Sankimasalimsii yerine ben koruma programına geçtim
Artık iş yerinde öğle yemeği yememeye karar verdim. Evden getiricem. İşe başladığımdan beri kilo veremiyorum..
Kilom sabit![]()
Ben de istiyorum bana ne bana ne![]()
Tebrikler edacim,cok guzel kg vermissin.
İlk başlarda tatil mi o ne derdi? Şimdilerde karadeniz turunun sözünü kaptım. Yurtdışına da sıcak bakıyor artık. Çok güzel var yerler. Giden arkadaşlarım var kıskanıyorum hep:)aynen canım, bekar dönemlerinde tanışsaydık gezerdik ne güzel :) inş eşinle gidersin tatlım sende![]()
Bak canım ceza değil hayat bu bunu kabullenirsen daha kolay olacak...Gelelim sonuca,kendi adima husran.artik bahane yok..simdi 1.5lt suyumu icmeye basliyorum.uc ana,uc ara ogun kacamaksiz yenecek ve en az bir saat egzersiz yapilacak.ve bu haftaki hedefim en az bir kg.olacak.cezami kestim kizlar.tembel ogrenci olmak yok![]()
sende gel katıl bizee :)
Çocuklar biraz büyük olsa anneme bırakıp bi hafta kaçamak yapmak isterim de maalesef daha çok küçükler kıyamıyorum. Belki üç dört sene sonrasende gel katıl bizee :)
bende 1.5 ay öldürdü beniBak sen şu yaramaza, bıraktı mıdört aylıkken bebeklere bişeyler oluyo biz de direkten döndük, zorla meme veriyordum, gezdirerek kabul ediyordu sadece:)))
Teşekkür ederim:)
İlk başlarda tatil mi o ne derdi? Şimdilerde karadeniz turunun sözünü kaptım. Yurtdışına da sıcak bakıyor artık. Çok güzel var yerler. Giden arkadaşlarım var kıskanıyorum hep:)
Bak canım ceza değil hayat bu bunu kabullenirsen daha kolay olacak...
Daha yüzyüze görüşemedik. Keşke tatile çıksak diyoruz
Keşke tatile çıksak![]()
Çocuklar biraz büyük olsa anneme bırakıp bi hafta kaçamak yapmak isterim de maalesef daha çok küçükler kıyamıyorum. Belki üç dört sene sonra![]()