Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

E ervasuelf canım listedesin akşam eklemeyi unutmusum esinede geçmiş olsun
masalimsii masalimsii kiskanmadim ki
@La_vinya iki haftadır ne oldu sana toparlan
@The Queen çok güzel gitmiş odemde gitmiş artids gitmiş
@ruzgar_02 E Etabiti oyalandin siz ysza sizden zayıf giriyimde gorun
@frifri çok güzel vermişdir
flue_13 flue_13 katılımın enerjin çok yüksek eminim bu hafta güzel gidecek
@METENOL çokta fazla almamissin dikkat edersen toparlarsin
gulhan_41 gulhan_41 ilk ödem diyoruz ama içinde yağda oluyor meraketme 4 pkt margarin gitti bile
KraliceElsa KraliceElsa kız hedefe yaklaştıkça zor gider yine gitmiş 200

Unuttuğum var mi ?

Kızlar dün -600dum ama gece hiç uyumadim sanırım o yüzden sabit çıktım kuzeyin yatağını ayırdım emziripyatagima geciyorum innn gel diyo gözleri açmış fal taşı gibi abartısız 80kere kalktin yattım tam uyudun dedim sabah olmuş beyimizin uyandı yine :( bu gece belki daha iyi gecer

gulhan_41 gulhan_41 ilk ödem diyoruz ama içinde yağda oluyor meraketme 4 pkt margarin gitti bile

Unuttuğum var mi ?

Kızlar dün -600dum ama gece hiç uyumadim sanırım o yüzden sabit çıktım kuzeyin yatağını ayırdım emziripyatagima geciyorum innn gel diyo gözleri açmış fal taşı gibi abartısız 80kere kalktin yattım tam uyudun dedim sabah olmuş beyimizin uyandı yine :KK43: bu gece belki daha iyi gecer

Az uyku ya da çok uyku ödem yapıyor benim vücudumda da . ben bu minnoşların yerinde olacaktım ki paso uyurdum heralde :)

kızlar beni kesin, lime lime doğrayın. yaklaşık 1 yıl sonra mantı görünce böyle oldu.

menümdeki gidişat;

sabah: sandviç (tb ekmeğine peynir, dereotu, maydanoz, marul)

öğlen: ezogelin çorba, 1 tabak mantı, salata, yoğurt ve bardakta tiramisu (şiştim, nefes alamıyorum )

arada küçük muz olacak

akşam da mercimek çorba, tavuk haşlama olacak.

Afiyet olsun :)))
Bu hafta sonu dikkat et kuzum .

Unuttuğum var mi ?

Kızlar dün -600dum ama gece hiç uyumadim sanırım o yüzden sabit çıktım kuzeyin yatağını ayırdım emziripyatagima geciyorum innn gel diyo gözleri açmış fal taşı gibi abartısız 80kere kalktin yattım tam uyudun dedim sabah olmuş beyimizin uyandı yine :KK43: bu gece belki daha iyi gecer

Sağol kaptan. İşyerinde başka bir spor hocasına sordum. Hergün sporun zararı olur mu diye? Ne kadar haraket o kadar iyi dedi. Tek düzelik iyi değil dedi. Biraz kondisyonum artsın farklı bir program yazacak. Bakalım ne olacak :confused:

Kaptan uykusuzluk yapar. Zayıflama sürecinde uyku çok önemli ondandır.

Son düzenleyen: Moderatör:
_inci _inci seni izne ayirdim canım bi toparlan şimdi kendine gel buradan devam edersin sürekli sadece iki hafta listede olmayacaksin daha önce istemiştir ama iki ayın dolmamisti bugün doldu

Sabah
1yumurta
1/2 muz
1cb ceviz
Yeşillik
Avuç içi peynir

Ara
3ceviz
2gunkurusu

Akşamda
Corba.
Fırında köfte yapacağım
Patatesleri eşim yer seve seve
Salata

Su:şimdiden 1.5oldu spor:2mile leslie

@The Queen haftasonu kaçamak olmayacak inş. bu arada tiramisuyu yememiştim bi arkadaşa verdim :D mantıyla kapattım durumu.

@katre-i dem ben çocukkende iyi uyurmuşum zaten :) uslu bi çocukmuşum gece bi iki defa uyanırmışım :D

E Etabiti nazar etme ne olur boğazını tut seninde olur :KK200: (uydurmaya çalıştım ama )

ay işyerinde herkes beni konuşuyor kızlar. kaç kilo verdin diyorlar söylüyorum önceki kilomu bulmaya çalışıyorlar uyuz oluyorum karıştırmayın orasını diyorum :KK11:

@The Queen haftasonu kaçamak olmayacak inş. bu arada tiramisuyu yememiştim bi arkadaşa verdim :KK70: mantıyla kapattım durumu.

@katre-i dem ben çocukkende iyi uyurmuşum zaten :) uslu bi çocukmuşum gece bi iki defa uyanırmışım :KK70:

E Etabiti nazar etme ne olur boğazını tut seninde olur :KK200: (uydurmaya çalıştım ama )

ay işyerinde herkes beni konuşuyor kızlar. kaç kilo verdin diyorlar söylüyorum önceki kilomu bulmaya çalışıyorlar uyuz oluyorum karıştırmayın orasını diyorum :KK11:
Kıııız, boynuna tabela as, 'kıskananlar çatlasın ' diye :KK70::KK70::KK70:

Kıııız, boynuna tabela as, 'kıskananlar çatlasın ' diye :KK70::KK70::KK70:

arkama etiket yapıştırcam :D şirkette bi abi vardı geçen sene işten ayrılmıştı bugün ziyarete geldi kız sana ne oldu böyle instagramda fotolarını görüyorum şok oldum diyo :d baktı baktı şok oldu adam :D

Kızlar ikinci notayı kil payı kaçırdıkları acilenhaftaya notamizi sildirmeliyiz kilo veremeyenlere duyurulur biride ben :KK43:

Haftaya da ben + çıkıyormuşum beni öldürürsün :KK70:

@The Queen ayakta alkışlıyorum seniii:KK9::KK9::KK9:

KraliceElsa KraliceElsa , masalimsii masalimsii ikinize de acaip gıcığım, bir de çoook kıskanıyorum:KK53:
:KK53::KK53:

Sağol şekerim. Artık bana gıcık olmuyorsun değil mi? Yakında gelip seni geçeceğim ve senden önce mezun olacağım.:KK62:
Yetişemezsin bana biliyorsun değil mi:KK70:

@The Queen haftasonu kaçamak olmayacak inş. bu arada tiramisuyu yememiştim bi arkadaşa verdim :KK70: mantıyla kapattım durumu.

@katre-i dem ben çocukkende iyi uyurmuşum zaten :) uslu bi çocukmuşum gece bi iki defa uyanırmışım :KK70:

Aaa sevindim yemediğine. Benimde canım kahve çekti ama starbuckstaki çikolatalı olandan. sonra eda kendine gel dedim. Ofise geldim. Şeker ihtiyacım gitsin diye armut yedim,şimdi az sütlü kahvemi içiyorum.:KK28:

Yaa ben o tiplere sinir oluyorum. Kilo verdiğimde herkes aa ne çok verdin daha ne kadar vereceksin diyordu. Ne güzel ne güzel dediler. Kilo hakkında konuşmayı ne çok seviyor millet.Tabi insanları azim ve irade ile şaşırtmak çok eğlenceli.:KK8:
35 kilo verdiğimde kimse inanmıyordu. Kaç kiloydun ki diyorlar.:KK53: Bugün 103 kiloyum dedim bana inanmadılar. Samimi olup olmadıklarını bilmiyorum. 80-85 görünüyormuşum. Spor hocasına 103 diyince böyle oldu :KK57:

napıyorsunuz bakayım kızlar.
kızlarla yeşilçay demledik kupa kupa götürüyoruz :)

Kahvemi yudumluyorum. Az iş yapıyorum az buraya bakıyorum. Yuvarlanmaca.:confused:

Sağol şekerim. Artık bana gıcık olmuyorsun değil mi? Yakında gelip seni geçeceğim ve senden önce mezun olacağım.:KK62:

Aaa sevindim yemediğine. Benimde canım kahve çekti ama starbuckstaki çikolatalı olandan. sonra eda kendine gel dedim. Ofise geldim. Şeker ihtiyacım gitsin diye armut yedim,şimdi az sütlü kahvemi içiyorum.:KK28:

Yaa ben o tiplere sinir oluyorum. Kilo verdiğimde herkes aa ne çok verdin daha ne kadar vereceksin diyordu. Ne güzel ne güzel dediler. Kilo hakkında konuşmayı ne çok seviyor millet.Tabi insanları azim ve irade ile şaşırtmak çok eğlenceli.:KK8:
35 kilo verdiğimde kimse inanmıyordu. Kaç kiloydun ki diyorlar.:KK53: Bugün 103 kiloyum dedim bana inanmadılar. Samimi olup olmadıklarını bilmiyorum. 80-85 görünüyormuşum. Spor hocasına 103 diyince böyle oldu :KK57:

Kahvemi yudumluyorum. Az iş yapıyorum az buraya bakıyorum. Yuvarlanmaca.:confused:
Vallahi aslında kıskanıyorum ve hatta hasetimden çatır çatır çatlıyorum ama yapacak bişey yok.. Bolca kilo verip seni geçemedikten sonra ancak alkışlarım işte :cool::cool::cool:

Vallahi aslında kıskanıyorum ve hatta hasetimden çatır çatır çatlıyorum ama yapacak bişey yok.. Bolca kilo verip seni geçemedikten sonra ancak alkışlarım işte :cool::cool::cool:

102,9 kiloyum. Senden ortalama 35 kilo fazlayım. Biraz daha kilolu olsan sana meydan okurdum :KK8:
Gerçi sen kilo vermemeye devam edersen yakında sana meydan okuyabilirim:KK70:

Çok

Unuttuğum var mi ?

Çok zor bir sürece girmişsiniz Allah kolaylık versin, inşallah çabucak alışırsınız. Bizim sıpa ortamızda yatıyo, iki yaşına kadar böyle devam eder :KK43:
Uykusuzluk direk tartıya yansıyor, benim de olmuştu çok iyi biliyorum. Haftaya gidecek nasılsa boşver:KK66:
Slm arkadaslar annem dun hastaneden cikti durumu iyi.yarin antalyaya gidecegim,60,9 kgyim bugun
Çok sevindim canım, gelmiş geçmiş olsun.
@The Queen ayakta alkışlıyorum seniii:KK9::KK9::KK9:

KraliceElsa KraliceElsa , masalimsii masalimsii ikinize de acaip gıcığım, bir de çoook kıskanıyorum:KK53:
:KK53::KK53:
:KK47:

Bence sen 80 kilosun da bizi kandırıyorsun sanki:KK53: mezun olunca çok kilo verdim diye havanı atarsın artık:KK71:

Back
X