Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar ben dun yazamadim yine :KK43: Ara ara girdim yazilanlara yetismeye calistim ama cok yogunum okulda simdi sinav donemi, bugun benim derslerimin sinavlari var. Sonrasindaysa yuzlerce sinav kagidi var okumam gereken :confused: Cuma gunu de programimiz var. Vay ben nerelere gidemmm. Yetismiyor hicbir seyyy :KK45:
Dun cikista yine toplanti vardi, mudur katilmadi toplantiya. Yine ara sira gerilmeler oldu ama yine de daha guzel gecti diyebilirim toplanti... :KK48:
Dun sabah tipik kahvaltimi yaptim tb sandvic. Ogle yemegini bekleyemeden aciktim kuru kayisi attim agzima iki tane.
Ogle yemeginde bir kasik pilav, iki kasik kuru fasulye yedim ve bir kivi
sonrasinda bes kayisi daha yedim ara olarak
Aksam da 100gr tavuk tb ekmegi domates yedim bolundan Hoppa

Buraya yazmadan once de kilo veriyordum kizlar, toplamda 7 kilo vermis bulunuyorum 3-4ayda. Kaldi 10 kilo. Grubu asagiya cekiyorum gibi dusunuyorum ara sira, zor ve yavas kilo veriyorum. Bazen ben de ayrilayim gruptan diyorum kendi kendime ama sizlerin yazdiklarinizi okudukca birakmak hiccc istemiyorum. :KK60:

canım bazılarımız hızlı, bazılarımız yavaş kilo veriyoruz bu tamamen yapımızla alakalı, metebolizmayla alakalı. Sen yeterki düzenli sağlıklı beslen ne kadar sürede kilo verdiğinin bi önemi yok ;) her zaman birbirimize destek oluruz ;)

teşekkür ederim kaptanım hedefe ulaşmış olurum inşallah bu hafta :KK66:

Tabii ki olacak. Moral bozmak yok.

14 aylik benimde oğlum hala emiyor vazgecmezsen olur ama bugün ki gibi olursa menüler olmaz üst bedenin büyükse sebebi abur cuburlar

kiz niye eklemeyim istek gönder bakiyim emziren_annenin_gunlugu

hoşgeldin canim

hosgeldin canim

aboo ben daha kilolari vermeye ugrasiyorum bide emme bitince yeniden almak var
hoppp nereye Gülhan en iyi kiloyu sen verdim bu ay evet yemeyi seviyorsun hepimiz seviyoruz seni çok iyi anliyorum ama vazgecersen kilo almaya devam edersin
valla kizlar görmemiş olabilirim istekleri atladiysam kusura bakmayin instagram zayiflama Sayfam
emziren_annenin _gunlugu
Kaptan ben senin başka hesabını eklemişim :KK70:Kuzeyin bebeklik resminin olduğu profilini :KK70:

Bugünkü menüm;

Kahvalti; 2 haslanmis yumurta, 9-10 zeytin, 1 KK kasar, 1 tane salatalik, 1 kupa ihlamur, 2 dilim TB ekmeği

Ara, 1 muz, 4 ceviz, 1 bardak kefir

Öğlen, 3 yk makarna, 3 yk hindi sote

Ara, 3 tane kuru erik, 1 portakal, 1 mandalina

Aksam, 1 kase mercimek corba, 3 tane kabak mücver, 4 dilim firin patates, 4-5 tane ciğer, 1 kase yogurt

Ara, şekersiz cay ve yarim dilim meyveli pasta (doğum günü vardi yemek zorunda kaldim. 6-7 aydir ilk defa pasta yedim)

Ooo afiyet olsun yarasın. Hamililelik süresince yemedin nefsini körelt tabi arada :KK19:

günaydın kızlarrr :)

günaydın:KK3:

günaydın kızlar

dün akşamı güzel atlattım. Mangal yemeye gittik çok güzel bi et lokantasına. 3 köfte, 1 sucuk, 1 kanat yanında bol salata yedim.

genel olarak dün yazılanları okudum. Bence kilo vermek zor olduğu kadar da keyifli bi iş. yeni bi sen keşfine çıkıyorsunuz aslında ve oyunla yeni şeyleri keşfedip çok daha özgüvenle kilo verebiliyorsunuz.

Mesela ben 1 yıl önceki halimden eser kalmadı. Tuzdan vazgeçemiyormusunuz? Ben morali bozuk olunca yemeğine avuç avuç tuz katan biriydim , asla vazgeçemem tuzsuz yemek mi olur derdim . Sonuç: Sıfır tuzla yemeklerimi tüketiyorum artık. Zamanla değil birden kestim yemeğimin yanına yoğurt koydum mesela tuzsuzluğun tadını bastırsın diye ve şimdide tuzlu bişi hayatta yiyemiyorum. aslında vücudumuz bile okadar çok yardımcı oluyorki , değerini bilelim zarar vermeyelim vücudumuza. Kendimizle inadı bırakalım. Herşeyi yapabiliriz aslında yeterki gerçekten isteyelim. Tuz sadece örnekti, tatlı, şeker, makarna, pilav hepsi aynı. Ben başardım sizin benden bi eksiğiniz yok isteyin sizde başarırsınız.

Harikasın ve haklısın. Önümüzde sen ve KraliceElsa KraliceElsa elsa var.Sizi örnek alıyorum ben mesela. Varlığını motive ediyor. Hedeflerin uzak olmadığının kanlı canlı ispatısınız.:KK74:

Kizlar ben dun yazamadim yine :KK43: Ara ara girdim yazilanlara yetismeye calistim ama cok yogunum okulda simdi sinav donemi, bugun benim derslerimin sinavlari var. Sonrasindaysa yuzlerce sinav kagidi var okumam gereken :confused: Cuma gunu de programimiz var. Vay ben nerelere gidemmm. Yetismiyor hicbir seyyy :KK45:
Dun cikista yine toplanti vardi, mudur katilmadi toplantiya. Yine ara sira gerilmeler oldu ama yine de daha guzel gecti diyebilirim toplanti... :KK48:
Dun sabah tipik kahvaltimi yaptim tb sandvic. Ogle yemegini bekleyemeden aciktim kuru kayisi attim agzima iki tane.

Buraya yazmadan once de kilo veriyordum kizlar, toplamda 7 kilo vermis bulunuyorum 3-4ayda. Kaldi 10 kilo. Grubu asagiya cekiyorum gibi dusunuyorum ara sira, zor ve yavas kilo veriyorum. Bazen ben de ayrilayim gruptan diyorum kendi kendime ama sizlerin yazdiklarinizi okudukca birakmak hiccc istemiyorum. :KK60:

Pes etmek yok. Takıma geldiğinden beri kilo veremiyor olmanın sebebi çok az yemen olarak görüyorum. Metabozliman yavaşladı. 10 kilo nedir ? 7 si gitmiş. Yolu yarılaşmış sayılırsın. Pes etmek ? Yok

aynen benimde geçen cuma ümidim çok kırılmştı ama disiplinli gidince karnım içine çkeilmeye başladı yine mutluyumm :KK68:

Yaa geçen hafta oldu bitti bu haftaya bakacağız.:KK31:

Dünkü menüm;

Sabah

1 haş yumurta
4 çeri domates
1,5 kk peynir
1 parmak sütlü nescafe
2 dilim k.ekmek

ara: 1 dilim ananas

Öğle:
salata
1 yk kısır
1 kase brokoli çorbası

ara: 1/2 kase yoğurtlu ananas (ananas 1 dilim kadar)

ara: 1/2 kase yoğurtlu ananas kasenin kasanını yedim.

Akşam:
Bir tabak brokoli çorbası
2 yk pilav
2 yk kıymalı patates yemeği

Su: 2 litre

Spor:
Öğle arasında 30 dk yürüyüş (2 km)
Akşam: 1 saat yürüyüş (3,6 km)

Dünkü toplam adımım 10.955

Kaptan ben senin başka hesabını eklemişim :KK70:Kuzeyin bebeklik resminin olduğu profilini :KK70:

Ooo afiyet olsun yarasın. Hamililelik süresince yemedin nefsini körelt tabi arada :KK19:

Harikasın ve haklısın. Önümüzde sen ve KraliceElsa KraliceElsa elsa var.Sizi örnek alıyorum ben mesela. Varlığını motive ediyor. Hedeflerin uzak olmadığının kanlı canlı ispatısınız.:KK74:

Pes etmek yok. Takıma geldiğinden beri kilo veremiyor olmanın sebebi çok az yemen olarak görüyorum. Metabozliman yavaşladı. 10 kilo nedir ? 7 si gitmiş. Yolu yarılaşmış sayılırsın. Pes etmek ? Yok

:KK200::KK200::KK19::KK37:

kızlar ben akşam yemeğinden sonra ara öğünde kuruyemiş leblebi ya da meyve yerine artık havuç salatalık yiyorum
ama spordan sonra acıkmış oluyorum o zamanlarda salatalığın yanına 1 bardak ayran eklesm nasıl olur acaba bi sakıncası var mı ?

ay kızlar ayyy, yeşillkleri özledimm yaa, sıkıldım bu iş hayatındannn

Ben çalışmayı emek vermeyi seviyorum ama bu aralar işten çıkmak istiyorum. Keşke çıkartsalar :KK17: İşsizlik maaşımı tazminatımı alır rahat rahat evlenirdim.:KK17: bir de şu taciz haberlerinden sonra sabah karar verdim. Derdini anlatacak yaşa gelmeden kimseye bırakmam cocuğumu. Sabah okudum. Dedesi torununu taciz etmiş. Tövbe est. neymiş zarı yırtılmadığı için taciz sayılıyormuş. :KK43: Öz dededisi torununa ya

kızlar ben akşam yemeğinden sonra ara öğünde kuruyemiş leblebi ya da meyve yerine artık havuç salatalık yiyoru
ama spordan sonra acıkmış oluyorum o zamanlarda salatalığın yanına 1 bardak ayran eklesm nasıl olur acaba bi sakıncası var mı ?

Salatalık istediğin kadar ye ama tuzlamadan. Salatalığın büyük bir kısmı su olduğundan diyetisyenim acıktıkça ye derdi bana.:KK70:

Ben çalışmayı emek vermeyi seviyorum ama bu aralar işten çıkmak istiyorum. Keşke çıkartsalar :KK17: İşsizlik maaşımı tazminatımı alır rahat rahat evlenirdim.:KK17: bir de şu taciz haberlerinden sonra sabah karar verdim. Derdini anlatacak yaşa gelmeden kimseye bırakmam cocuğumu. Sabah okudum. Dedesi torununu taciz etmiş. Tövbe est. neymiş zarı yırtılmadığı için taciz sayılıyormuş. :KK43: Öz dededisi torununa ya

Salatalık istediğin kadar ye ama tuzlamadan. Salatalığın büyük bir kısmı su olduğundan diyetisyenim acıktıkça ye derdi bana.:KK70:
hafif tuz atıyorum ben atmıyım bundan sonra o zaman :) tamam canım teşekkürler ayran içmemde desakınca yok o zaman

Geçmişe dönüp bakacağım yarın sabah. Hoşgeldin aramıza ben eda. Yarın sabah mevcut kilonu ve hedef kilonu bildirirsen sevinirim. :)
Hoşgeldin yazan herkese hoşbulduk:KK68:

Benim ilk üyeliğimdeydi yarışmaya katılımım, 2007de başlamıştım aslında. Daha sonra aldım bu üyeliği sanırım diğer iptal ettirdiğim hesapla katılım yapmıştım.:KK22:
Sabah tartıldım kilom 58.7
Pazartesi 59.3 ile başlamıştım sanırım normal gidiyorumHoppa
Hedef kilom 50 :KK23:

Bugünkü menüm;

Kahvalti; 2 haslanmis yumurta, 9-10 zeytin, 1 KK kasar, 1 tane salatalik, 1 kupa ihlamur, 2 dilim TB ekmeği

Ara, 1 muz, 4 ceviz, 1 bardak kefir

Öğlen, 3 yk makarna, 3 yk hindi sote

Ara, 3 tane kuru erik, 1 portakal, 1 mandalina

Aksam, 1 kase mercimek corba, 3 tane kabak mücver, 4 dilim firin patates, 4-5 tane ciğer, 1 kase yogurt

Ara, şekersiz cay ve yarim dilim meyveli pasta (doğum günü vardi yemek zorunda kaldim. 6-7 aydir ilk defa pasta yedim)
afiyet olsun kan olsun enerji olsun duruya
günaydın kızlar

dün akşamı güzel atlattım. Mangal yemeye gittik çok güzel bi et lokantasına. 3 köfte, 1 sucuk, 1 kanat yanında bol salata yedim.

genel olarak dün yazılanları okudum. Bence kilo vermek zor olduğu kadar da keyifli bi iş. yeni bi sen keşfine çıkıyorsunuz aslında ve oyunla yeni şeyleri keşfedip çok daha özgüvenle kilo verebiliyorsunuz.

Mesela ben 1 yıl önceki halimden eser kalmadı. Tuzdan vazgeçemiyormusunuz? Ben morali bozuk olunca yemeğine avuç avuç tuz katan biriydim , asla vazgeçemem tuzsuz yemek mi olur derdim . Sonuç: Sıfır tuzla yemeklerimi tüketiyorum artık. Zamanla değil birden kestim yemeğimin yanına yoğurt koydum mesela tuzsuzluğun tadını bastırsın diye ve şimdide tuzlu bişi hayatta yiyemiyorum. aslında vücudumuz bile okadar çok yardımcı oluyorki , değerini bilelim zarar vermeyelim vücudumuza. Kendimizle inadı bırakalım. Herşeyi yapabiliriz aslında yeterki gerçekten isteyelim. Tuz sadece örnekti, tatlı, şeker, makarna, pilav hepsi aynı. Ben başardım sizin benden bi eksiğiniz yok isteyin sizde başarırsınız.
şuraya kadarki bir grup çizelim surayada bir kürek vazgecenlerin aşina szina vursun seçil :D

aynen benimde geçen cuma ümidim çok kırılmştı ama disiplinli gidince karnım içine çkeilmeye başladı yine mutluyumm :KK68:
vazgeçmek yok

allah seni onu kullsnmiyorum bile fb da kapali
Dünkü menüm;

Sabah

1 haş yumurta
4 çeri domates
1,5 kk peynir
1 parmak sütlü nescafe
2 dilim k.ekmek

ara: 1 dilim ananas

Öğle:
salata
1 yk kısır
1 kase brokoli çorbası

ara: 1/2 kase yoğurtlu ananas (ananas 1 dilim kadar)

ara: 1/2 kase yoğurtlu ananas kasenin kasanını yedim.

Akşam:
Bir tabak brokoli çorbası
2 yk pilav
2 yk kıymalı patates yemeği

Su: 2 litre

Spor:
Öğle arasında 30 dk yürüyüş (2 km)
Akşam: 1 saat yürüyüş (3,6 km)

Dünkü toplam adımım 10.955
superrr
ay kızlar ayyy, yeşillkleri özledimm yaa, sıkıldım bu iş hayatındannn
is çinisi pikniğe git nisanlinla baby
kızlar ben akşam yemeğinden sonra ara öğünde kuruyemiş leblebi ya da meyve yerine artık havuç salatalık yiyorum
ayran kesinlikle yada sut kas kaybini engeller havucu bosvrr salatalik te tuzsuz tuzlu ödem yapar

oha diyorum baikada bişey demiyorum, ortalık çok bozuldu yaa, bu olaylar hep medya yüzünden çoğalıyor, bende çocuğumu kimseye emanet etmek istemem açıkcası, bazen nişanlımla çocuk yapmasakmı diyoruz, böyle şeyleri benim çocuğumun duyupta ruhunun kirlenmesini görmek istemiyorum

Hoşgeldin yazan herkese hoşbulduk:KK68:

Benim ilk üyeliğimdeydi yarışmaya katılımım, 2007de başlamıştım aslında. Daha sonra aldım bu üyeliği sanırım diğer iptal ettirdiğim hesapla katılım yapmıştım.:KK22:
Sabah tartıldım kilom 58.7
Pazartesi 59.3 ile başlamıştım sanırım normal gidiyorumHoppa
Hedef kilom 50 :KK23:

O zaman sorun yok. Boyun kaç canım?

oha diyorum baikada bişey demiyorum, ortalık çok bozuldu yaa, bu olaylar hep medya yüzünden çoğalıyor, bende çocuğumu kimseye emanet etmek istemem açıkcası, bazen nişanlımla çocuk yapmasakmı diyoruz, böyle şeyleri benim çocuğumun duyupta ruhunun kirlenmesini görmek istemiyorum

Biz çocuklarımızı iyi yetiştirmeye bakalım. Ben artık kimseye güvenmiyorum.

tarcinli kahveye bile alistiysam nelere alismam ki :KK70:tunaydin balkonlaei yikadim (dev gibi benim balkonlar bi saatini aliyo) kuzeye çorba yaptim ve simdi kahve keyfisi
Ayy yok ben içemem tarçınlı kahve. Tarçını bir elmalı turtada bir de sütlü tatlı da seviyorum.:KK70:
Afiyet olsun kolay gelsin. :)

O zaman sorun yok. Boyun kaç canım?

Biz çocuklarımızı iyi yetiştirmeye bakalım. Ben artık kimseye güvenmiyorum.

Ayy yok ben içemem tarçınlı kahve. Tarçını bir elmalı turtada bir de sütlü tatlı da seviyorum.:KK70:
Afiyet olsun kolay gelsin. :)
valla ben annemler gibi olmak istiyom ya, küçük evimde yavrularımla temiz bi dünya, terbiyeli saygılı çocuklar yetiştirmek istiyorum, onlara masal okumak, kitap sevgisi aşılamak istiyorum,

Back
X