• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar gece uykum kaçtı bakayım topikte kimse varmı dedim bide baktım bireyselde birinci olmuşum :halay::halay::halay::halay::halay:o kadar mutlu oldumki bu beni dahada hırslandırdı bu haftada birinci olmak arzusundayım :21::21::21::21::21::21::21:

Ne diyorum kızlar biliyormusunuz hep birlikte asılalım diyetlerimize daha doğrusu sağlıklı beslenmeye dikkat ederek bu hafta takımımızı da birinci yapalım en azından ilk üçe girelim

VARMISINIZ :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
Tebrik ederim başarıların daim olsun inşallah bireysel birinciler hep bizim takımdan çıkar çok sevindim :halay:
Hayır, en saf divi:bicak::bicak:
Sen bide kaynanama sor safmiyim :KK16:
Yoksa :KK62:

Elinden alicam diviciğimin :KK19:
Al canım al lütfen :-)
Bıktım ailenin en safi olmaktan
Bence mahsuru yok. Artık biraz gözünü açması lazım :KK48::KK48:
Annemin saf kızı
En safi ben olabilirim ama hepimizde saf gibiyiz sanki
Yani kalbimizde kötülük yok
Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz

Tebrik ederim başarıların daim olsun inşallah bireysel birinciler hep bizim takımdan çıkar çok sevindim :halay:

Sen bide kaynanama sor safmiyim :KK16:
Yoksa :KK62:

Al canım al lütfen :-)
Bıktım ailenin en safi olmaktan

Annemin saf kızı
En safi ben olabilirim ama hepimizde saf gibiyiz sanki
Yani kalbimizde kötülük yok
Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz

Teşekkür ederim canım inşallah hem takımımız birinci olur hemde birinciler hep bizim takımdan çıkar ama bunun için mücadele etmeliyiz :KK39:

Pazartesi nikah işlemleri için gideceğiz ben evlendikten sonra kendi soyadımı kullanmaya devam etmek istiyorum bunu nikah başvurusunda mı belirtiyoruz kimlik çıkarırken mi bilginiz var mı bana yardımcı olsanız canlarım ablalarım :))

Pazartesi nikah işlemleri için gideceğiz ben evlendikten sonra kendi soyadımı kullanmaya devam etmek istiyorum bunu nikah başvurusunda mı belirtiyoruz kimlik çıkarırken mi bilginiz var mı bana yardımcı olsanız canlarım ablalarım :))

Nikah işlemleri başlarken belirtmen gerek diye biliyorum ben canım

Bende nikah olurken diye biliyorum

selam kızlar vakit bulmuşken menü yazmaya geldim

DÜNKÜ MENÜM

11.30; 2 yumurtayla peynirli omlet,kıl biber,2 ceviz,domates salatalık
18.30;1 tabak kuru fasulye,1 kase yoğurt,4 tane kornişon turşu
spor yok,suyu sayamadım

bu menü sonrası sabah 200 gr gitmişti

BUGÜNKÜ MENÜM

09.00;2 yumurtayı çırpıp krep tavasında pişirdim,içine bolca maydonozlu beyaz peynir sarıp yedim,1 ceviz
14.00; 2 kabağı rendeleyip soteledim yoğurt döküp yedim
17.00; tavuk göğsünden kıvırcıkla sezar salata yaptım,içine limon,az z.yağı,azcık krema,1 kuru incir

bugün açlık çekiyorum bi kahve içicem şimdi sade
@ sara-28 tebrikler canım,başarın hep böyle devam etsin,
kaçtım kız yemek bekliyo kendinize iyi bakın

selam kızlar vakit bulmuşken menü yazmaya geldim

DÜNKÜ MENÜM

11.30; 2 yumurtayla peynirli omlet,kıl biber,2 ceviz,domates salatalık
18.30;1 tabak kuru fasulye,1 kase yoğurt,4 tane kornişon turşu
spor yok,suyu sayamadım

bu menü sonrası sabah 200 gr gitmişti

BUGÜNKÜ MENÜM

09.00;2 yumurtayı çırpıp krep tavasında pişirdim,içine bolca maydonozlu beyaz peynir sarıp yedim,1 ceviz
14.00; 2 kabağı rendeleyip soteledim yoğurt döküp yedim
17.00; tavuk göğsünden kıvırcıkla sezar salata yaptım,içine limon,az z.yağı,azcık krema,1 kuru incir

bugün açlık çekiyorum bi kahve içicem şimdi sade
@ sara-28 tebrikler canım,başarın hep böyle devam etsin,
kaçtım kız yemek bekliyo kendinize iyi bakın

Teşekkür ederim canım

Bugün menu biraz karışık :confused:
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek
3 biber yeşil
4 zeytin

Saat 3
bı kase yoğurt
1 yk bulgur pilavı

Saat 5 :skandal:
2 çatal pasta

Saat 8
2 isirik çiğ köfte durum:confused::confused:
:KK67:

Sabahın çok güzel olmuş canım
Ogle ve akşam az fakat pek sağlıklı olmamus
Ama yinede başarılı bir gün geçirmiş din kutlarım canim
Tanismadik herhalde adım Fatma canım hoşgeldin

Hoşgeldin Aylin cim bende Sara 44 yaşındayım ve 102 kiloyum aslında bir ay önce 110 kiloydum diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum takımda yeniyim iki hafta önce katıldım bende 106.5 tum buraya geldiğimde şimdi 102.4 burada birlikte güzel kilolar verecez inanıyorum ben

Senin kilo verme serüveninde dikkatimi çekti ciddi kilolar vermişsin maşallah mide küçültme ameliyatını hep merak ettim ama korktum aslında endokrin doktorum banada öneriyor ama ben ısrarla olmaz diyorum kafaya koydum diyetle zayıflayacam
Hosbuldum saracim.Yakinliginiz ilginiz samimiyetiniz beni cookk mutlu etti cnm.Hepinize ayri ayri tsk ederim.Ameliyatla ilgili soracagin olursa cevaplarim

Sara
Yarışmamız 580. Etap birincisi 10. Takımdan sara_28 sara_28 :KK9: :nazar:

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Sara cim tebrik ederim arkadasim.Masallah sana.Devamini dilerim cnm.Benim kiloma uygun yakin olan kim var ki ben de onunla yarissam
Yarışmamız 580. Etap birincisi 10. Takımdan sara_28 sara_28 :KK9: :nazar:

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Sara cim 1.olmussun.coookkk tebrik ederim arkadasimDevamini dilerim.Benim kiloma yakin kim var ki bends onunla yarissam

Sara

Sara cim tebrik ederim arkadasim.Masallah sana.Devamini dilerim cnm.Benim kiloma uygun yakin olan kim var ki ben de onunla yarissam

Sara cim 1.olmussun.coookkk tebrik ederim arkadasimDevamini dilerim.Benim kiloma yakin kim var ki bends onunla yarissam
Kusura bakmayin kislar disaridayim nette sorun oldu.Ayni msj iki kere gitmis

iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 10 da
domates
k.k.kadar peynir
zeytin
2 haslama yumurta
oylen 1 de
yarim fincan cay
neskafe
akşam 6 buçuk da
adana
salata