• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

De hele çorba yiyomusun hala biraz ekmeğe Ban çok lezzetli olur:KK45:

heeee çorba içiyom ama ekmeksiz öğlende salata çorba akşamda salata çorba bu üç gün böyle yiyecem seni yenmem şart :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sende ökçe yap ye sizin orda meşhur galiba tadıda güzel olur kııız hemde yağda kızart yağınada ekmek ban ooooh mis :hamarat::hamarat::hamarat::hamarat::hamarat:

heeee çorba içiyom ama ekmeksiz öğlende salata çorba akşamda salata çorba bu üç gün böyle yiyecem seni yenmem şart :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sende ökçe yap ye sizin orda meşhur galiba tadıda güzel olur kııız hemde yağda kızart yağınada ekmek ban ooooh mis :hamarat::hamarat::hamarat::hamarat::hamarat:

Karnında çorba ağacı çıkacak yazık :KK48:sana yaa .sonunda bukadar çorba iç sonra şiş :cool:aaa ne oldu Fatma kazandi:KK34::KK73:

Ayy okceyide çok severim evde çok severler bu haftada yapicammm ama yemeye niyetim yok:KK75:
Yemek yok:mapus:
Yenmek var:sampiyon::sampiyon:

Slm arkadaşlar umarım herkes iyidir.
koza16 koza16 kuzumm sen seneye istediğin yeri kazanırsın inanıyorum ama benim fikrim bu sene tercih yapmakdan yana bursayı tutmuyormu ? Okadar ısrarcı olma hacettepe çapa vs diye tıp tıp tir nerden mezun olursan ol doktor olacan en önemlisi ihtisas alacağın üniversiteyi iyi sec bu benim fikrim seni kocaman öptüm.

Karnında çorba ağacı çıkacak yazık :KK48:sana yaa .sonunda bukadar çorba iç sonra şiş :cool:aaa ne oldu Fatma kazandi:KK34::KK73:

Ayy okceyide çok severim evde çok severler bu haftada yapicammm ama yemeye niyetim yok:KK75:
Yemek yok:mapus:
Yenmek var:sampiyon::sampiyon:

Heeeee sonunda Fatma kazandı hayal kurmakda güzeldir sen hep bu hayali kur ben bu haftada etap birincisi olabilirim :KK70::KK70::KK70:yani sadece seni yenmem :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şaka bir yana da kuzum 100 kiloyu bir an önce terk etmek lazım tartıda 100lü rakamlar görmek istemiyorum artık senin bayram hedefin neydi benim 95 hatta 92

Memnun oldum canım bende Sara

Bende haşimato troidi hastasıyım sende ne gibi etkileri oluyor
@"sara_28 işte olduğumdan cevap veremedim kusura bakma canım haşimatonun bana verdiği en kötü şeyler kilo alımı ödem fibromiyalji kollestrol yüksekliği ve insülin direnci vs vs ne ararsan var:)) rabbime hamdolsun allah başka dert vermesin nediyelim en önemlisi duygu durum bozukluğu oluyordu ya çok neşeli yada çok duygusal oluyodrum şimdi ilaç kullanamya başladığımdan beri bu durum daha iyi .

8f56rbrzfe8-gif.1318265
Çarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım
8f56rbrzfe8-gif.1318265

kızçelerim, :anne:
cumaya kaldı 2 gün.:KK56:
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.:KK5:
:KK73::KK73::KK73:cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah. :KK73::KK73::KK73:
Üfür üfür mutlu mesut bir yaz geçirelim:KK36::KK36::KK36:
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün, :KK6:yürüyüşler :KK55:hiç bişi olmassa açın müziği oynayın:KK71:
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi:confused::eek:
suyumuzu ihmal etmeyelim:kahve:
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri:KK68:
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın:21:
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun:KK39:
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramazHoppa:halay::halay:
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela:KK39:
:KK74:şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim:KK74:
:KK200::KK200::KK200:
19_1521899120l.jpg

Balkon konuşması :halay:demek
çok hossun canim
Az evvel vicdan çorbası yaptım.:kk77:
Bugün öğlen dogrunduzgun bişey yemedim dogrusu.canimda istemedi.yemeye yemeye alışıyor bünye :KK30:

Şimdi ben vicdan corbasi icicem
Yarın öğlen akşamda iceuim diuorum
Ne dersiniz

menumü yazayımda unutmadan ilk günüm aslında hergün farklı yemiyorum
sabah 7.30
3kaşık menememen 5 zeytin bir dilim tam bugday ekmeği çay
öğlen 12 30
yarım kase mercimek çorba 2 kaşık tavuk sote 2 çatal makarna ayran
ikindi15.30
sütlü kahve
akşam 19 00
kabak yemeği yoğurtlu bir dilim ekmek
2.5 lt su spor yapmadım

@"sara_28 işte olduğumdan cevap veremedim kusura bakma canım haşimatonun bana verdiği en kötü şeyler kilo alımı ödem fibromiyalji kollestrol yüksekliği ve insülin direnci vs vs ne ararsan var:)) rabbime hamdolsun allah başka dert vermesin nediyelim en önemlisi duygu durum bozukluğu oluyordu ya çok neşeli yada çok duygusal oluyodrum şimdi ilaç kullanamya başladığımdan beri bu durum daha iyi .

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım

Bendeki etkileri kilo alımı insülin direnci ödem ancak bazen aşırı duygusal bazen sebepsiz sinir durumları oluyordu ama bunların troitle ilgili olduğunu düşünmemiştim

Birde benim TSH değerim normalken Anti tpo değerlerim çok yüksek sen baktırdınmı anti tpo larına

menumü yazayımda unutmadan ilk günüm aslında hergün farklı yemiyorum
sabah 7.30
3kaşık menememen 5 zeytin bir dilim tam bugday ekmeği çay
öğlen 12 30
yarım kase mercimek çorba 2 kaşık tavuk sote 2 çatal makarna ayran
ikindi15.30
sütlü kahve
akşam 19 00
kabak yemeği yoğurtlu bir dilim ekmek
2.5 lt su spor yapmadım

Menün güzel fakat keşke ekmek olmasaydı canım bu arada kaç kilosun

Bende menümü yazayım

Sabah
Bir fincan şekersiz zerdaçallı süt
Bir haşlanmış yumurta

Öğle
Bir kase tarhana çorbası
Salata

Ara
Bir tane sade activia
7 tane çiğ badem
5 tane fındık

Ara
Bir fincan şekersiz hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

Akşam
Bir kase domates çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Salata

Su 2,5 litre spor 30 dakika leslie

Antepia27 Antepia27

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım

Bendeki etkileri kilo alımı insülin direnci ödem ancak bazen aşırı duygusal bazen sebepsiz sinir durumları oluyordu ama bunların troitle ilgili olduğunu düşünmemiştim

Birde benim TSH değerim normalken Anti tpo değerlerim çok yüksek sen baktırdınmı anti tpo larına
küçük yerde yaşadığım için anti tpolara baktırma şansım yok canım
Menün güzel fakat keşke ekmek olmasaydı canım bu arada kaç kilosun
ben ekmeksiz diyet yapmam sara ekmek benim vazgeçilmezim ekmek sadece öğlen yemem oda hastanede hep karbohitratlı yiyecekler olduğundan bugün öğlen çorba içtim 2 kaşık makarna yedim 1.5 dilim ekmek yerine geçiyor . bu konuda arkadaşlarımla çok tartışmalarım oldu ama benim diyet anlayışımda ekmeksiz diyet olmaz tabi herkese göre değişir bu kimseyi bu konuda yargılayamam zamanla benim ekmeklerime alışırsınız:)))

küçük yerde yaşadığım için anti tpolara baktırma şansım yok canım

ben ekmeksiz diyet yapmam sara ekmek benim vazgeçilmezim ekmek sadece öğlen yemem oda hastanede hep karbohitratlı yiyecekler olduğundan bugün öğlen çorba içtim 2 kaşık makarna yedim 1.5 dilim ekmek yerine geçiyor . bu konuda arkadaşlarımla çok tartışmalarım oldu ama benim diyet anlayışımda ekmeksiz diyet olmaz tabi herkese göre değişir bu kimseyi bu konuda yargılayamam zamanla benim ekmeklerime alışırsınız:)))

Anladım canım anti tpo yüksekliği ve düşüklüğüde önemli ki haşimato troidinde yüksek çıkıyor malesef aklında olsun

Ekmek konusunda da sen bilirsin canım herkes kendi vücudunu daha iyi bilir banada ekmek kilo yapıyor diyetisyenim ilk başlarda günde iki dilim tam buğday ekmeği yazıyordu ama ben yemiyorum boşuna yazma dedim artık yazmıyor

Heeeee sonunda Fatma kazandı hayal kurmakda güzeldir sen hep bu hayali kur ben bu haftada etap birincisi olabilirim :KK70::KK70::KK70:yani sadece seni yenmem :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şaka bir yana da kuzum 100 kiloyu bir an önce terk etmek lazım tartıda 100lü rakamlar görmek istemiyorum artık senin bayram hedefin neydi benim 95 hatta 92

105.5 canım inşallah hedefim

Bende menümü yazayım

Sabah
Bir fincan şekersiz zerdaçallı süt
Bir haşlanmış yumurta

Öğle
Bir kase tarhana çorbası
Salata

Ara
Bir tane sade activia
7 tane çiğ badem
5 tane fındık