- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
Dünkü menüm,
Saat 12,00
Et döner
Ayran
Saat 19,30
3 küçük ökçe
2 bardak ayran
2 litre su
1 saat 15 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım okce ler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü menüm,
Saat 12,00
Et döner
Ayran
Saat 19,30
3 küçük ökçe
2 bardak ayran
2 litre su
1 saat 15 dk yürüyüş
Ayy gelsin inşallah canım hepimize bu hafta ciddi moral a ihtiyaç im var çünkü
heeee beni yenecen dimi
benim eksilerden hiç haberim yok![]()
De hele çorba yiyomusun hala biraz ekmeğe Ban çok lezzetli olur![]()
heeee çorba içiyom ama ekmeksiz öğlende salata çorba akşamda salata çorba bu üç gün böyle yiyecem seni yenmem şart
sende ökçe yap ye sizin orda meşhur galiba tadıda güzel olur kııız hemde yağda kızart yağınada ekmek ban ooooh mis![]()
Karnında çorba ağacı çıkacak yazıksana yaa .sonunda bukadar çorba iç sonra şiş
aaa ne oldu Fatma kazandi
Ayy okceyide çok severim evde çok severler bu haftada yapicammm ama yemeye niyetim yok
Yemek yok
Yenmek var![]()
@"sara_28 işte olduğumdan cevap veremedim kusura bakma canım haşimatonun bana verdiği en kötü şeyler kilo alımı ödem fibromiyalji kollestrol yüksekliği ve insülin direnci vs vs ne ararsan var:)) rabbime hamdolsun allah başka dert vermesin nediyelim en önemlisi duygu durum bozukluğu oluyordu ya çok neşeli yada çok duygusal oluyodrum şimdi ilaç kullanamya başladığımdan beri bu durum daha iyi .Memnun oldum canım bende Sara
Bende haşimato troidi hastasıyım sende ne gibi etkileri oluyor
Çarşamba geleneksel balkon konuşmamı yapayım![]()
![]()
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
Üfür üfür mutlu mesut bir yaz geçirelim
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün,yürüyüşler
hiç bişi olmassa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerimi oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim
![]()
@"sara_28 işte olduğumdan cevap veremedim kusura bakma canım haşimatonun bana verdiği en kötü şeyler kilo alımı ödem fibromiyalji kollestrol yüksekliği ve insülin direnci vs vs ne ararsan var:)) rabbime hamdolsun allah başka dert vermesin nediyelim en önemlisi duygu durum bozukluğu oluyordu ya çok neşeli yada çok duygusal oluyodrum şimdi ilaç kullanamya başladığımdan beri bu durum daha iyi .
menumü yazayımda unutmadan ilk günüm aslında hergün farklı yemiyorum
sabah 7.30
3kaşık menememen 5 zeytin bir dilim tam bugday ekmeği çay
öğlen 12 30
yarım kase mercimek çorba 2 kaşık tavuk sote 2 çatal makarna ayran
ikindi15.30
sütlü kahve
akşam 19 00
kabak yemeği yoğurtlu bir dilim ekmek
2.5 lt su spor yapmadım
küçük yerde yaşadığım için anti tpolara baktırma şansım yok canımCevap verdiğin için teşekkür ederim canım
Bendeki etkileri kilo alımı insülin direnci ödem ancak bazen aşırı duygusal bazen sebepsiz sinir durumları oluyordu ama bunların troitle ilgili olduğunu düşünmemiştim
Birde benim TSH değerim normalken Anti tpo değerlerim çok yüksek sen baktırdınmı anti tpo larına
ben ekmeksiz diyet yapmam sara ekmek benim vazgeçilmezim ekmek sadece öğlen yemem oda hastanede hep karbohitratlı yiyecekler olduğundan bugün öğlen çorba içtim 2 kaşık makarna yedim 1.5 dilim ekmek yerine geçiyor . bu konuda arkadaşlarımla çok tartışmalarım oldu ama benim diyet anlayışımda ekmeksiz diyet olmaz tabi herkese göre değişir bu kimseyi bu konuda yargılayamam zamanla benim ekmeklerime alışırsınız:)))Menün güzel fakat keşke ekmek olmasaydı canım bu arada kaç kilosun
küçük yerde yaşadığım için anti tpolara baktırma şansım yok canım
ben ekmeksiz diyet yapmam sara ekmek benim vazgeçilmezim ekmek sadece öğlen yemem oda hastanede hep karbohitratlı yiyecekler olduğundan bugün öğlen çorba içtim 2 kaşık makarna yedim 1.5 dilim ekmek yerine geçiyor . bu konuda arkadaşlarımla çok tartışmalarım oldu ama benim diyet anlayışımda ekmeksiz diyet olmaz tabi herkese göre değişir bu kimseyi bu konuda yargılayamam zamanla benim ekmeklerime alışırsınız:)))
Heeeee sonunda Fatma kazandı hayal kurmakda güzeldir sen hep bu hayali kur ben bu haftada etap birincisi olabilirimyani sadece seni yenmem
Şaka bir yana da kuzum 100 kiloyu bir an önce terk etmek lazım tartıda 100lü rakamlar görmek istemiyorum artık senin bayram hedefin neydi benim 95 hatta 92
Bende menümü yazayım
Sabah
Bir fincan şekersiz zerdaçallı süt
Bir haşlanmış yumurta
Öğle
Bir kase tarhana çorbası
Salata
Ara
Bir tane sade activia
7 tane çiğ badem
5 tane fındık
Ara