• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Salkım üzümü anladimda kutu ney oluyor.
Pekmezli yoğurdun ne kadarı pekmez?
Suyun güzel
Spor neden yok:KK67:
Puanın 8
Üzümün miktarı çok diye düşünüyorum
Ay şimdi farkettim :KK70:
Kuru üzüm
Sindirim problemi yaşıyorum özellikle yedim.

1kase yoğurdun içinde 2yk pekmez.öbür türlü çok Tatlı oluyo.çocukluktan alışkanlık pekmezli yoğurt
Bu aralar araba sürmeye çıkıyorum öğrenmek için günlük 1saat. ĞEylülde işbaşı yapacağım öğrenmem lazım.çok acemiyim:işsiz:

saraycam az yiyerek değil dengeleyerek yemek kalıcı kilo verdiriyor her besin grubundan yersek porsiyon kontrollü aslında hiç kilo almayız ama biz 6ay ekmek yemiyoz ama 6ay sonra özlüyoz acık ucundan bakalım diyoz sonu gelmiyor bunun gibi ben 7ay hiç pilav makarna yemedim hatırlarsan ama vucut istiyor bi kaşık yedim 15 gün sonra 2 kaşık bir baktımki canım pilav istiyorki pilav düşkünlüğüm yok gene yemiyorum ama pilav yediysem gün içindeki ekmek dilimlerimi düşürüyorum yada çorba içmiyorum diyecenki nasıl geri kilo aldın emin ol stresten çok sıkıntılı 1yıl geçirdim ve dikkat etmedim.ama ipin ucunu tam kaçırsaydım eski kiloma dönerdim emin ol:super:
Bende geçen yaz haftasonu kaçırıyordum hafta ici minimum yiyordum öyle böyle detoksla vs. 55 ı gördüm. Ilk 1-2 ay dikkat ederek 58-59 gidiyordum. Sonra aldım başımı gittim. Şimdi yine bir an önce vereyim diyorum. Sabah öğlen ıyi akşamları kendimi tutamıyorum. Neredeyse 1 senedir kısır döngü...

Artık yarin tahlillerime baktirip akupunktur ve ozon tedavisine başlayıp sağlıklı beslenme +spor ile pekiştirip yeniden özüme dönmeye çalışacağım. Tabi sizlerin de desteği ile :KK19:

Salkım üzümü anladimda kutu ney oluyor.
Pekmezli yoğurdun ne kadarı pekmez?
Suyun güzel
Spor neden yok:KK67:
Puanın 8
Üzümün miktarı çok diye düşünüyorum

Bende üzüm isini anlamadım
Kutu desen salkım olmaz
Salkim desen kutu olmaz:KK70::KK70::KK70:
Bu otomatik klavyeler yuzunden oluyor :KK70:

Bende geçen yaz haftasonu kaçırıyordum hafta ici minimum yiyordum öyle böyle detoksla vs. 55 ı gördüm. Ilk 1-2 ay dikkat ederek 58-59 gidiyordum. Sonra aldım başımı gittim. Şimdi yine bir an önce vereyim diyorum. Sabah öğlen ıyi akşamları kendimi tutamıyorum. Neredeyse 1 senedir kısır döngü...

Artık yarin tahlillerime baktirip akupunktur ve ozon tedavisine başlayıp sağlıklı beslenme +spor ile pekiştirip yeniden özüme dönmeye çalışacağım. Tabi sizlerin de desteği ile :KK19:
Şimdi ne kadar oldun canım

Aaa spor bakanı okey vermiş bile:KK68:
Bugün sabah hastalıktan gözümü açamıyordum
Akşam yataktan kalkıp
Yürüdüm :KK59:
Bi yıldızlı pekiyi isterim ama:cool:
HOSGELDİN canım benim ,

iyi akşamlar kizlar yogun calisiyorum buara cuma sabahda nasipse samsun ve giresun yolculugumuz basliyor dönüşümde surekli burdayim inşallah

Sağol canım

Ben kendi adıma kırılmam canım menülerimi yazışmalarımı yorumlarsan sevinirim

Bana uyar tatlım

Geçmiş olsun canım

Bende inanıyorum canım derece yaparak girersin inşallah benim gibi
Sagol cnm.Bana inanmaniz beni dahada motive etti.Hic kacamaksiz guzel bir diyet yapiyorum.

SABAH
1 yumurta
1 kk peynir
Salatalık
Domates
Yeşil biber
4 zeytin
2 dilim ekmek

ÖĞLEN
Şekersiz kahve

1 tabak yeşil fasulye
Ayran

Ara
Çeri domates 5 6 adet

Akşam (yiyecek bişey bulamadim.daha doğrusu eve yaptığım yemekler bana uygun degildi.)
Bende

1 haslanmis yumurta
1 közlenmiş biber
1 dilim ekmek

Su 2 buçuk geçti 3 lt olur

Spor 30 dk lesli
250 ip atlama
Yıldızlı 10

Back
X