• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay şimdi farkettim :KK70:
Kuru üzüm
Sindirim problemi yaşıyorum özellikle yedim.

1kase yoğurdun içinde 2yk pekmez.öbür türlü çok Tatlı oluyo.çocukluktan alışkanlık pekmezli yoğurt
Bu aralar araba sürmeye çıkıyorum öğrenmek için günlük 1saat. ĞEylülde işbaşı yapacağım öğrenmem lazım.çok acemiyim:işsiz:
Kutu üzüm çok fazla. Günde 1 avuç yiyebilirsin.
Onu yendiysen pekmez çok gelir diye düşünüyorum.
Türkiyede araba sürmek sanat işi arkadaş, süren herkesi takdir ediyorum:KK52:

Bugünkü menüm
Sahur yapamadım
Iftar
Tavuklu mantarli 6 yk pilav
Salata

2 lt su
Oruçtan ötürü hiç halim yoktu spor yapamadım
Seni spor yap diye zorlamıyorum. Ama lütfen sahur yap. Yinede puanlamada spor için- vermem lazım.
Spor -1
Sahur - 1
Puanın 8

Kutu üzüm çok fazla. Günde 1 avuç yiyebilirsin.
Onu yendiysen pekmez çok gelir diye düşünüyorum.
Türkiyede araba sürmek sanat işi arkadaş, süren herkesi takdir ediyorum:KK52:
zeynepleyya zeynepleyya kesin Karadeniz bolgesindensin Karadenizliler pekmeze yoğurt katar
Nerelisin canim:KK37:

inşallah bacım dün çozuttum ama çokta yürüdüm bu seferde yoruldum ve şiştim adette olmadım muhtemelen bu ay olmayacam . neyse bu hafta daha dikkatli olacam inş.....

geçmiş olsun etipufumm:KK200:

sara hanım hepimize sorduğunuz için cevap verme gereği duydum normal şartlarda hazır gıdaları hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor heleki hazır ve kremalı çorbalar diyet için hiçte uygun değil kalorisi düşük yazsalarda onun yerine bence evde yapılmış tarhana yeseniz daha faydalı ve doyurucu olur .
size bişey önerebilirim şuan ev taşıyonuz fındık iş derken yorgunsunuz tavuk haşlayın ve onları didikleyip suyuyla porsiyonlara bölün buzluğa atın zorlandığınız an çıkarıp onunla çorba yapabilirsiniz hazır çorbadan çok daha iyidir.:KK24:
Sağol ablacim . Bugün pek bi suruundurdu bu hastalık . Cocuklarla hepten zor geçiyo. Az önce de acikmstim. Gene sacma sapan ettim menuyu. .
Menü yazmiorum ama kafamda gene de sayiyodm hiç değilse.

Back
X