- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
gayet iyi vermişsin, bundan sonrası koruyabilmek. bunu da başarırsın senEvet saraycam 2010 oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet iyi vermişsin, bundan sonrası koruyabilmek. bunu da başarırsın senEvet saraycam 2010 oldum
Ayyy masallah bu kadar geç büyükanne olmakTekrar hoşgeldin canım
Benim adımda gül
43,5 yaşındayım
3 çocuğum, 2 torunum var
Almanyada yaşıyorum
Insallah faydasini gorursun canim da kurtuluruz su kilolardansabahınız hayrolsun hanımlar, dün gece telefonu yere düşürdüm, zaten bozuktu zor idare ediyordum iyice gitti, açılmıyor bileher neyse eski bir telefon gelecek onunla bir süre idare ederim.
sabah tahlillerimi verdim, öğleden sonra çıkar, bir tahlil 10 gün sonra çıkacakmış, ama ben akupunktura bayram öncesi başlamak istiyorum, hayırlısı bakalım.
Harikasın canımBakin size eski yeni gondericem.Tabi becerebilirsem.Hic yapmadin cunku
Eki Görüntüle 2179591 Eki Görüntüle 2179592 Eki Görüntüle 2179591 Eki Görüntüle 2179592
Unutmadım kuzuuuumAleyküm selam canım,
hayırlı yolculuklar kuzum. çabuk dön özleriz
iyi günler fatmam,
günaydın hayırlı sabahlar canım
geçmiş olsun canım
günaydın amin.
inşallah canım, bana iyi geleceğini düşünüyorum,
tekrar hoşgeldin kelebeğim, belki unutmuşsundur bende kendimi tanıtayım.
38,5 yaşındayım2 çocuk annesiyim çalışıyorum, yarışmaya yalovadan katılıyorum
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
![]()
Nane, limon, salatalık, zencefil, yada herhangi bir meyva koyup aromasını degistirebilirsinCok su icince midem bulaniyor.Bunu bilr zorla iciyorum.Tarcinli suyu denedim daha cok midem bulandi.Ne yapmaliyim
Resmen evrim geçirmişsinBakin size eski yeni gondericem.Tabi becerebilirsem.Hic yapmadin cunku
Eki Görüntüle 2179591 Eki Görüntüle 2179592 Eki Görüntüle 2179591 Eki Görüntüle 2179592
Tmm canım geçmiş olsun.gezegenfeza canm ben bir muddet spor yapamicam heralde çok sancim var sağ tarafta.kürtaj olmuştum ondan sıkıntı oluyo hala iylesmedi heralde.anlasilan yavaş vercem.ama ne yapim
![]()
tmm canm 2gundur yapamadım.ama evde ufak tefek kol kasi hareketleri yapiyom.su siseleriyleTmm canım geçmiş olsun.
Bugüne kadar olanları yazarım
Bakin size eski yeni gondericem.Tabi becerebilirsem.Hic yapmadin cunku
Merhaba hanimlar yarın sabah yolculuk başlıyor.memlekete yolcuyuz
Hazırlık yapıyorm
Akşama ancak dönerim araniza![]()
Simdiden hayirli yolculuklar cnm.Kazasiz belasiz gidin gelin insallahMerhaba hanimlar yarın sabah yolculuk başlıyor.memlekete yolcuyuz
Hazırlık yapıyorm
Akşama ancak dönerim araniza![]()
Cok tsk ederim zehracim.Ameliyat oncesi psikolojik anlamda cok zor surecler yasadim.Artik yasamak bile istemiyordum.Rabbim bu gunleri gosterdi bana binlerce sukurler olsun.Ne kdar dua etsem azdirAylin42Konya mashaAllah harikasin
Fatmacim bunda da bir hayir vardir.Masallah cok guzel kilo veriyorsun.Ama onemli olan geri almamak bunu da zaten hepimiz biliyoruz.% 50 si vermek % 50 si korumaktir.Ama ben hic koruyamadim.Ameliyattan onceki son diyetimi 120 kiloyla basldim 90 a dustum.Sonra hooooooppp 140.Olmadigina uzulme boylesi daha saglikli.Su anda hicbir saglik sorunum yok cok sukur.Hatta tansiyon hastasiydim ilaci bile biraktim.Ayy canım içinden resmen bir genç kız çıkmış maşallah
2015 mende ameliyata karar vermiş tim
Yatış için tahlil yapmaya gittiğimde Dr hastalanmış hastanede yatıyordu o anda vazgeçtim
O yıl 7takumdaydim arkadaşlarımla diyetle sporla 40 kilo vermiştim
Seni görünce acaba olsamiyfi .Dedim şimdi 147 idim mende
Merhaba hanimlar yarın sabah yolculuk başlıyor.memlekete yolcuyuz
Hazırlık yapıyorm
Akşama ancak dönerim araniza[/QUOTE y
olun acik olsun canm
![]()
MAŞAALLAH ablam ne güzel zayıflamışsın ne kadar zamanda verdin bide diyetle mi verdin mide ameliyatı falan mi olduBakin size eski yeni gondericem.Tabi becerebilirsem.Hic yapmadin cunku