• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabahınız hayrolsun hanımlar, dün gece telefonu yere düşürdüm, zaten bozuktu zor idare ediyordum iyice gitti, açılmıyor bile :KK43: her neyse eski bir telefon gelecek onunla bir süre idare ederim.

sabah tahlillerimi verdim, öğleden sonra çıkar, bir tahlil 10 gün sonra çıkacakmış, ama ben akupunktura bayram öncesi başlamak istiyorum, hayırlısı bakalım.
Insallah faydasini gorursun canim da kurtuluruz su kilolardan

Harikasın canım
Süper değişim
Aleyküm selam canım, :KK200:

hayırlı yolculuklar kuzum. çabuk dön özleriz:cry:

iyi günler fatmam,:KK200:

günaydın hayırlı sabahlar canım:KK200:

geçmiş olsun canım:KK200:

günaydın amin.:KK200:

inşallah canım, bana iyi geleceğini düşünüyorum, :KK36:

tekrar hoşgeldin kelebeğim, belki unutmuşsundur bende kendimi tanıtayım.
38,5 yaşındayım:confused: 2 çocuk annesiyim çalışıyorum, yarışmaya yalovadan katılıyorum:rolleyes: yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim:-)
Unutmadım kuzuuuum:KK200:

gezegenfeza gezegenfeza canm ben bir muddet spor yapamicam heralde çok sancim var sağ tarafta.kürtaj olmuştum ondan sıkıntı oluyo hala iylesmedi heralde.anlasilan yavaş vercem.ama ne yapim:KK51:
Tmm canım geçmiş olsun.
Bugüne kadar olanları yazarım

Ayy canım içinden resmen bir genç kız çıkmış maşallah
2015 mende ameliyata karar vermiş tim
Yatış için tahlil yapmaya gittiğimde Dr hastalanmış hastanede yatıyordu o anda vazgeçtim
O yıl 7takumdaydim arkadaşlarımla diyetle sporla 40 kilo vermiştim
Seni görünce acaba olsamiyfi .Dedim şimdi 147 idim mende

Ayy canım içinden resmen bir genç kız çıkmış maşallah
2015 mende ameliyata karar vermiş tim
Yatış için tahlil yapmaya gittiğimde Dr hastalanmış hastanede yatıyordu o anda vazgeçtim
O yıl 7takumdaydim arkadaşlarımla diyetle sporla 40 kilo vermiştim
Seni görünce acaba olsamiyfi .Dedim şimdi 147 idim mende
Fatmacim bunda da bir hayir vardir.Masallah cok guzel kilo veriyorsun.Ama onemli olan geri almamak bunu da zaten hepimiz biliyoruz.% 50 si vermek % 50 si korumaktir.Ama ben hic koruyamadim.Ameliyattan onceki son diyetimi 120 kiloyla basldim 90 a dustum.Sonra hooooooppp 140.Olmadigina uzulme boylesi daha saglikli.Su anda hicbir saglik sorunum yok cok sukur.Hatta tansiyon hastasiydim ilaci bile biraktim.

Back
X