- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
Kolay gelsin canım iyi tatiller canim
Simdiden hayirli yolculuklar cnm.Kazasiz belasiz gidin gelin insallah
Çok sağolun hanimlar

Teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım iyi tatiller canim
Simdiden hayirli yolculuklar cnm.Kazasiz belasiz gidin gelin insallah
He sen hep 0 verion aplaaO zaman 0
Yav sen hep 0 aliyon
Hala tam değil ablam ya. Burun akintisi neyin sinir bozucu geçmedi ama dünkü kadar fena değilim. Sağol senİyileşemedinmi verom ?
Ablm senin ameliyat à gerek yok ya. Sen az az olsa da verion ki. Şu 99 bi gorecez gariAyy canım içinden resmen bir genç kız çıkmış maşallah
2015 mende ameliyata karar vermiş tim
Yatış için tahlil yapmaya gittiğimde Dr hastalanmış hastanede yatıyordu o anda vazgeçtim
O yıl 7takumdaydim arkadaşlarımla diyetle sporla 40 kilo vermiştim
Seni görünce acaba olsamiyfi .Dedim şimdi 147 idim mende
Ablm fotolar süper. Tebrikler. Hedefin kaçtıFatmacim bunda da bir hayir vardir.Masallah cok guzel kilo veriyorsun.Ama onemli olan geri almamak bunu da zaten hepimiz biliyoruz.% 50 si vermek % 50 si korumaktir.Ama ben hic koruyamadim.Ameliyattan onceki son diyetimi 120 kiloyla basldim 90 a dustum.Sonra hooooooppp 140.Olmadigina uzulme boylesi daha saglikli.Su anda hicbir saglik sorunum yok cok sukur.Hatta tansiyon hastasiydim ilaci bile biraktim.
Gevreğin sağlıklı olmadığını yasemin söylemişti.Sabah
Bol tahilli gevrek sütlü
Ara
Sade türk kahvesi
Oyle
4,5kasik bulgur pilavı
Yogurt
Akşam
5,6kasik etli nohut
Akşam 9gibi
3kasik yogurt
1 tatli kaşığı bul biber
2.5su
Dakika tut onuda yazalımtmm canm 2gundur yapamadım.ama evde ufak tefek kol kasi hareketleri yapiyom.su siseleriyle
Yolun açık olsun canımMerhaba hanimlar yarın sabah yolculuk başlıyor.memlekete yolcuyuz
Hazırlık yapıyorm
Akşama ancak dönerim araniza![]()
Demekki devir değişmişHe sen hep 0 verion aplaazayifları öğretmen verir. Takdir leri öğrenci alır
![]()
Ablm senin ameliyat à gerek yok ya. Sen az az olsa da verion ki. Şu 99 bi gorecez gari
slm habibecim geçen uyarmıştım ama eşim aldı bitireyim istiyorsun sanırsam gevrekleri bir diyetisyen arkadaşım çok önermiyorum ama ara öğün olarak yiyebilirsin demişti 2 kaşık tabi. o geverekleri bitirene kadar haftada 2defa ye kahvaltı olarak diğer günler normal kahvaltı yapsan sana uyarmı.Sabah
Bol tahilli gevrek sütlü
Ara
Sade türk kahvesi
Oyle
4,5kasik bulgur pilavı
Yogurt
Akşam
5,6kasik etli nohut
Akşam 9gibi
3kasik yogurt
1 tatli kaşığı bul biber
2.5su
nere gitti telefonun dağamı kaçtıselam kızlar telefonum yok akşam gelmezsem merak etmeyin![]()
fatmacım zaten belli bir kiloya inene kadar ameliyat yapmayacaklardı sana şimdi 40 kilo verdin gene olmak istiyorsan olabilirsin daha kolay olacak şimdi riskleri azltmış oldun 40 kilo vererek gene istiyorsan olmak iyi araştır nerde olacağına karar ver ve ol ama ameliyat sonrasıda hep diyettte olacan bunları unutma.Ayy canım içinden resmen bir genç kız çıkmış maşallah
2015 mende ameliyata karar vermiş tim
Yatış için tahlil yapmaya gittiğimde Dr hastalanmış hastanede yatıyordu o anda vazgeçtim
O yıl 7takumdaydim arkadaşlarımla diyetle sporla 40 kilo vermiştim
Seni görünce acaba olsamiyfi .Dedim şimdi 147 idim mende
gezegenfeza canm ben bir muddet spor yapamicam heralde çok sancim var sağ tarafta.kürtaj olmuştum ondan sıkıntı oluyo hala iylesmedi heralde.anlasilan yavaş vercem.ama ne yapim
![]()
Merhaba hanimlar yarın sabah yolculuk başlıyor.memlekete yolcuyuz
Hazırlık yapıyorm
Merhaba hanimlar yarın sabah yolculuk başlıyor.memlekete yolcuyuz
Hazırlık yapıyorm
etipufum o resmi kaldırHala tam değil ablam ya. Burun akintisi neyin sinir bozucu geçmedi ama dünkü kadar fena değilim. Sağol sen
selam kızlar telefonum yok akşam gelmezsem merak etmeyin![]()
fatmacım zaten belli bir kiloya inene kadar ameliyat yapmayacaklardı sana şimdi 40 kilo verdin gene olmak istiyorsan olabilirsin daha kolay olacak şimdi riskleri azltmış oldun 40 kilo vererek gene istiyorsan olmak iyi araştır nerde olacağına karar ver ve ol ama ameliyat sonrasıda hep diyettte olacan bunları unutma.