• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

diyetisyenim bana bayramda serbestsin dedi güzel kilo verdiğim içinde tebrik etti ama yarından itibaren üç gün daha detox yapıp detoxu bitiriyoruz bugünde serbestim çok sevindim

yarından sonraki detoxlarda sadece kabak değil semizotu falanda yiyebilirmişim pişmemiş sebze yiyebilirsin dedi de aklıma çok seçenek gelmedi yardımcı olurmusunuz ıspanak olabilir mesela değilmi ama başka ne olabilir
Brokoli, havuç,

kuzum listeyi en geç 19:30 a kadar paylaşmam gerekiyor ana siz o saatlere kalmayın.
kuzum listeyi en geç 19:30 a kadar paylaşmam gerekiyor ana siz o saatlere kalmayın.
Tmm tatlim.Ben birazdan yuruyuse cikicam.Cok ter attigimiz icin bayagi bi farkediyor.En azindan kendi adima soyluyorum

Kız aylim kaptanım sabit ve az eksisi olan bacılara dediydi sen vermişsin vereceni yav kalanıda haftaya olsun :KK70::KK70::KK70:
:KK70:Kiz ne bileyim takimimiza biraz daha faydasi olur dedim.Belki 1. Oluruz bu hafta insallaaahhh.Bu arada beni cok gulduruyon valla Allah da seni guldursun emi cnm benim

Back
X