- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brokoli, havuç,diyetisyenim bana bayramda serbestsin dedi güzel kilo verdiğim içinde tebrik etti ama yarından itibaren üç gün daha detox yapıp detoxu bitiriyoruz bugünde serbestim çok sevindim
yarından sonraki detoxlarda sadece kabak değil semizotu falanda yiyebilirmişim pişmemiş sebze yiyebilirsin dedi de aklıma çok seçenek gelmedi yardımcı olurmusunuz ıspanak olabilir mesela değilmi ama başka ne olabilir
Yeni mortin ablammiBeraber başlayalım inşallah bacım , birbirimizi gaza getirek yoksa olmayacak![]()
Karnıbahar i ve lahanayı da çiğ çiğebilirBrokoli, havuç,
Yemek tarifi verdiğin bölümün linkini yollarmısınHerkes ne güzel kilolar vermiş tebrik ederim :)
Tebrikleriniz için de teşekkür ederim :)
aeben Abla ben sonunculugu savdım artık:)
Az kaldı , 2 güne okuduğum kitabı bitiririmBen bi temizlik yapayım sonra gelip kitap topigimi inceleyeceğim devamsizlari görmem lazım :))
kuzum listeyi en geç 19:30 a kadar paylaşmam gerekiyor ana siz o saatlere kalmayın.
Tmm tatlim.Ben birazdan yuruyuse cikicam.Cok ter attigimiz icin bayagi bi farkediyor.En azindan kendi adima soyluyorumkuzum listeyi en geç 19:30 a kadar paylaşmam gerekiyor ana siz o saatlere kalmayın.
Yeni mortin ablammi
Ben seni yendim dimi
Siz ablamla kapışın ben o zaman mezun olurum inşallah![]()
Yeni mortin ablammi
Ben seni yendim dimi
Siz ablamla kapışın ben o zaman mezun olurum inşallah![]()
Evet kuzum hatta aylinle sara bukadan vermeyelerdi bireysrlde sen birinci olurdunHerkes ne güzel kilolar vermiş tebrik ederim :)
Tebrikleriniz için de teşekkür ederim :)
aeben Abla ben sonunculugu savdım artık:)
Kız aylim kaptanım sabit ve az eksisi olan bacılara dediydi sen vermişsin vereceni yav kalanıda haftaya olsunTmm tatlim.Ben birazdan yuruyuse cikicam.Cok ter attigimiz icin bayagi bi farkediyor.En azindan kendi adima soyluyorum
Eşimde aynısını söylüyor
Bugünde bi aferin aldım eşimden :)
Sporuna ara vermesen daha çok verirdin dedi
Bizzat ilgilenecek mis sporumla
Bide ablamın takımda spor bakanı olduğunu bilse![]()
0.10 galiba canım, bi ara bidaha bakarimGecen cuma: 95 kg
Bu Cuma: 94.9 kg
Fark -100 gr.
gezegenfeza abla benim yuzdemi hesap edebilirmisin cikmam lazim simdi
Kız aylim kaptanım sabit ve az eksisi olan bacılara dediydi sen vermişsin vereceni yav kalanıda haftaya olsun![]()
teşekkürlerr canım benimAmin inşallah. Ben de koyduğun yerde bulamıyorum sabahları
Be ödülü canın hayırlı olsun
KabulBeraber başlayalım inşallah bacım , birbirimizi gaza getirek yoksa olmayacak![]()
Bilgisayardan girince vereyim abla linki :)Yemek tarifi verdiğin bölümün linkini yollarmısın