Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bencede iyi fikir:rapci:

ay o zaman sende benim kuzum olabilirsin :KK19:aslında enerjim çok düşük su aralar, ilkbaharda daha iyi olurum ama buna da şükür..

off o da kötü yaa:KK43: niçin kv ile yaşıyorsun, o şekilde mi anlaşıp evlenmiştin?

:63:

kaptanım bir sans daha ver lütfen.insallah bu hafta başarır.ben inanıyorum başaracağına.hadi kuzum sende yüzümüzü kara çıkarma, asıl bu hafta spora..

he he canım..regl olduğubln için + çıktım olayı diye bir şeye inanmıyorum.bunu bir doğduğundan beri diet yapan obezztoya bir de üstadım aeben aeben e yutturamazsın :)

aferin çekirge.her zaman böyle hatırnaz ol :) koçunun doğum gününde de böyle incelikler beklerim:KK39:
Oleyy çok teşekkür ederim
Senin mesajlar ini görünce daha iyi motive oluyorum ben.

ay o zaman sende benim kuzum olabilirsin :KK19:aslında enerjim çok düşük su aralar, ilkbaharda daha iyi olurum ama buna da şükür..

off o da kötü yaa:( niçin kv ile yaşıyorsun, o şekilde mi anlaşıp evlenmiştin?

kaptanım bir sans daha ver lütfen.insallah bu hafta başarır.ben inanıyorum başaracağına.hadi kuzum sende yüzümüzü kara çıkarma, asıl bu hafta spora..

he he canım..regl olduğubln için + çıktım olayı diye bir şeye inanmıyorum.bunu bir doğduğundan beri diet yapan obezztoya bir de üstadım aeben aeben e yutturamazsın :)

aferin çekirge.her zaman böyle hatırnaz ol :) koçunun doğum gününde de böyle incelikler beklerim:KK39:
Obezim haklısın ne hikmetse millet regl sonrası şişlik iner der bende tam tersi regl biter kilo artışı olur :D:D
Regldede pek fark olmaz ;)
Tabi bünyeye göre değişir .

Son düzenleme:
gamze21 gamze21 kuzum kilo artışı ile mezun olmana gönlüm razı olmadı. bu hafta senden çok güzel bir eksi istiyorum mezuniyetin için.:KK200:
60kiloyum 60kiloyum fulyacım listeye girmek için güzel bi etaptı çünkü yüzden 89 a bölündü.
senden liste için elinden geleni değil elinden gelenin de iyisini istiyorum. her hafta için.:KK200:
@Ssy8491 kuzum mezuniyet istediğin için mezun ettim seni ama hala vakit var listede düzenlme yapabilmem için. istemiyorsan bana belirt kuzum düzelteyim.:KK200:

***10. Takım 594. ETAP ***

Moni(95,5/95,3/0,2/% 0,21)
zhre_ (92,9/92,8/0,1/% 0,11)
Ssy8491(81,0/79,9/1,1/% 1,36)Mezun olmak istiyor.
evinizinmimari(72,7//%)Sabit.
Sara_28(86,0///%)Sabit.
Gamze21(61,0/61,2/-0,2/% -0,33 )
Aylin42konya(67,3/66,3/1/% 1,49)
Antepia27 (103,7/104,0/-0,3/% -0,29)
Sarayca (63,6/63,8/-0,2/% -0,31)İzinli.
Yasom7272(66,8///%)Sabit.
Pamukprncess(62,4/62,3/0,1/% 0,16)
ozlemkartal(97,6/97,1/0,5/% 0,51)
Obezzto( 85,2/84,0/1,2/% 1,41)
60kiloyum(83,3/81,8/1,5/% 0,02)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 89'a bölündü.

10. Takım Ortalaması : %0,310

canım benim ellerine sağlık. hepsini laptopa kaydettim :KK200::KK68: bunların hepsi senin kendi kullandığın oranlar öyle değil mi?

sonra senden doğunun meze, sos ve değişik salata tariflerini de isterim :KK60:

Canım ben yemeklerimi göz kararı yaparım belli bir ölçüm yoktur genellikle :KK39:

Gecen haftaki kilom:85.2
Bu haftaki kilom:84
Fark:1.2
Yüzde:1.4

Yüzde hesabıma güvenmeyin kızlar.ben bile güvenmiyorum :)

Tebrikler canım:KK9::KK9:

herkese günaydınnnnnn :KK68::KK68::KK68:

izinden önceki cuma 84.2
bugün 81.8
fark -2.4

aeben aeben moni moni

Tebrikler fulyacim:KK9::KK9:

tamam kaptanım, bir türlü istikrar sağlayamadım, olmuyor olmuyor, kendime ve vücuduma zarar veriyorum, bir kaç gün tutamıyorum yiyorum, diğer günler aç geziyorum, izine ayrılmam en doğrusu :KK51:
takıma çok zarar verdim farkındayım hepiniz hakkınızı helal edin:KK200:

Helal olsun canım ozletme kendini

Bak büyük müyük demeyip haydarı indirecem kafana.
Saranın canı yokmu liste dışına çıkmıyor
Bugünden itibaren tependeyim ona göre :sopa:

Tamam canım tepemde ol:KK60:

fatmacım, saraycaya yazdığımın aynısını sanada yazıyorum.
toparlanman gerektiği için seni izne ayırmayı düşünüyorum.
dersenki hayır izne ayrılmıyım haftaya çok güzel eksiyle gelip artık kendimi düzene sokarım , bu hafta izinli yazmam. cevabını bekliyorum canım.

Teşekkürler kaptanim izine ayırmadığı icin:KK19:

+ 300 gram çok değil ama hep artı gelmek moralini bozar motivasyonunu düşürür canım diyetisyene hala devam ediyormusun kontrollerin nasıl geçiyor hiç bahsetmiyorsun listenin dışına çıkmamaya çalışsan kendi sağlığın için en azından biliyorum zor çok zor ama istersen başarabilirsin sen kendi evindesin istediğini istediğin zaman yapabilirsin ben kaynanamlardayım istediğim yemeği yapsam bile zar zor suratsız suratları çekerek yapıyorum üstelik neyi yemeyi seviyosam inadıma yapar gibi onu pişirip karşımda yiyorlar ev buram buram yemek kokuyor ama ne yapayım önemli olan benim sağlığım ve en önemlisi evladıma kavuşma özlemim diyorum katlanıyorum yani demem o ki sende istersen yapabilirsin kaç ay oldu 100 lü rakamları terk etmedin eminim sende sıkılıyosun ama lütfen ayağa kalk ve bişeyler yap yoksa külahları değişecez seninle :KK67::KK67::KK67:

Aynen canım inan bu aralıkta ne oluyor bilmiyorum
Olucak canım inşallah
Seviyorum seni kankam:KK19:

@Ssy8491 @evinizinmimari
kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum.

fatmacım bu haftada bakalım olmassa haftaya direk izne ayırırım.
canım lütfen kendini toparla artık, hepimizin sıkıntıları var kimsenin hayatı güllük gülüstanlık değil.

senden söz istiyorum, bol paylaşım yapmalısın. her gün menünü düzenli yazacaksın. kaçamak o
en az 3 litre su ve her gün 1 saat yürüyüş mutlaka olacak.
kaçamaksız düzgün beslenmeyle senden bu hafta en az 2 kilo eksi bekliyorum.

benim tatil sonrası ilk cuma bildirimim canım. inşallah hep böyle güzel olur :dua:

sohbete gel ama saraycam. sıkma canını bazen insan bunalıyor. çıkmaza giriyor. çok iyi bilirim. moralini düzeltecek şeylerle oyalanan. topla kafanı :KK60:
canım benim moralini hemen düzelt. üzülme sakın moral bozmak yok. toparlarsın sen ve bir an önce 100 ü görürsün. sonra gelsin 90 larrrrrr :halay::halay::halay:

sohbete gel ama istersen menü yazma. rahat ol :KK19:

senin yöre neresi saracım :KK68: neleri meşhur mesela? ben yöresel yemekleri çok severim :KK200:

İnşallah fulyacim:KK50:
ben doğuluyum canım yemeklerimiz çok güzeldir katıklı dolmadan ciğer taplamasından sıkma köfteye içli köfteden kilis tavasına etli lahana dolmasından çiğ köfteye ayran aşıdan turşu aşına çeşit çeşit yemeklerimiz var her yörenin kendine has kendine özgü lezzetli yemekleri var ama bizim yemekler ayrı bir güzel :kk77:

istediğin sevdiğin bir yemek varsa sorabilirsin tarifini verebilirim yemek konusunda repertuarım biraz fazlaca çünkü :KK39:

Canım Karadeniz lidin sandım

off o da kötü yaa:KK43: niçin kv ile yaşıyorsun, o şekilde mi anlaşıp evlenmiştin?

Ayy teşekkürler obezvim

***10. Takım 594. ETAP ***

Moni(95,5/95,3/0,2/% 0,21)
zhre_ (92,9/92,8/0,1/% 0,11)
Ssy8491(81,0/79,9/1,1/% 1,36)Mezun olmak istiyor.
evinizinmimari(72,7//%)Sabit.
Sara_28(86,0///%)Sabit.
Gamze21(61,0/61,2/-0,2/% -0,33 )
Aylin42konya(67,3/66,3/1/% 1,49)
Antepia27 (103,7/104,0/-0,3/% -0,29)
Sarayca (63,6/63,8/-0,2/% -0,31)İzinli.
Yasom7272(66,8///%)Sabit.
Pamukprncess(62,4/62,3/0,1/% 0,16)
ozlemkartal(97,6/97,1/0,5/% 0,51)
Obezzto( 85,2/84,0/1,2/% 1,41)
60kiloyum(83,3/81,8/1,5/% 0,02)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 89'a bölündü.

10. Takım Ortalaması : %0,310
Kilo veren herkesin tebrik ederim kilo veremeyen arkadaşlar haftaya güzel eksilerken gelir insallah
:dua:

Ama oyle bence :))

Senin dogum gununde ben soylicem sarki ahhaha :KK70:
hadi bakalım.hele bi söyleme:duduk:

Ya inanın ben doğum günü neyin kutlamam genelde kimseninde haberi olmaz, gereksiz bence yeni gelen değilde geçirdiğim yıla yanarım :KK43: ömür gidiyor ne kazancımız oldu ne kaybettim diye :KK43:
ama bu yıl nolduysa bişi oldu bi şekilde herkesin haberi oldu, burayada aslında doğum günümü değilde eşimin bu güne ameliyat günü almasına veryansın etmiştim :KK70::KK70:
Sadece burası değil diger kanki arkadaşlarımla olan gruplardada nasıl olduysa ifşa olmuş Herkeste bi kutlama mesajı :KK45:
gerçektenmi??çok ilginç hakikaten:KK53: vardır bunda da bir hikmet aybencim.bana da biraz gereksiz gelir, bir kutlama beklemem ama sürprizlerede hayır demem :)

Obezim haklısın ne hikmetse millet regl sonrası şişlik iner der bende tam tersi regl biter kilo artışı olur :KK70::KK70:
Regldede pek fark olmaz :KK66:
Tabi bünyeye göre değişir .
bende de regl sonrası şislik olur ama orada benim çekirgenin dedigi farklı.o der ki "bu hafta reglim o yüzden kilo veremedim". Aslında bahane, istese bal gibide verirdi.regl kilo vermek için engel değil

Bugün ki menü
1 dilim su böreği,zeytin, 1 bardak cay
Öğlen
1 tabak karnabahar, 1 dilimon ekmek
Aksam
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek
1lt su
Spor yok

gezegenfeza gezegenfeza canım yeni yarışma kategorisi yöresel yemekler olmuş yine katılacakmısın yarışmaya

ben evimde olsam katılırdım yöresel yemekleri özellikle kendi yöremin yemeklerini çok güzel yaparım
Tarifimi rezerve ettimde geri vazgeçiyorum canım.

Menü veriyorum
Sabah yok

Öğle
2 dlm çok tahilli ekmek
Peynir
1 hs yumurta
Maydanoz dereotu
Domates

Ara
2 ceviz
2 kayısı

Akşam
1 tavat mercim ekli çorba
1 kase yoğurt

Şu 3ltcivarinda
Spor hastanede n sonra yürüdüm
Saate bakmadim
Pazara gittim

sara_28 sara_28 moni moni

Fatmacım bu hafta moniya verdiğin söz üzere menülerin dikkatli olmaliki kilo veresin ve listede kalasın ;)
Hafta sonu mutlaka menü vereceksin ;)

Kahvaltın güzel ama akşamın pek uygun değil . Sabah ekmek yemişsin mercimek değilde sebze yahut protein yeseydin yanında bolca salata.
Senin bünyen için bir kase çorba ve yogurt az! Gece kaçamaklarına yol açarsın!
Daha doyurucu ve gl endeksi düşük beslenmelisin!

Sabah
Yumurtalı pazi kavurma
Sekrsiz cay
2 ceviz
2lokma ekmek

Ara
1 Elma

Öyle
Mısır bir çorbası
3 4kasik mantı

Ara
4 5 ceviz

Akşam
2bardak şekersiz cay
Kuruyemiş

Spor
20 dk yürüyüş
60 ip atlama
Su 2litre

Ya inanın ben doğum günü neyin kutlamam genelde kimseninde haberi olmaz, gereksiz bence yeni gelen değilde geçirdiğim yıla yanarım :KK43: ömür gidiyor ne kazancımız oldu ne kaybettim diye :KK43:
ama bu yıl nolduysa bişi oldu bi şekilde herkesin haberi oldu, burayada aslında doğum günümü değilde eşimin bu güne ameliyat günü almasına veryansın etmiştim :KK70::KK70:
Sadece burası değil diger kanki arkadaşlarımla olan gruplardada nasıl olduysa ifşa olmuş Herkeste bi kutlama mesajı :KK45:
Niye kimse bilmesinki? Mesela benim doğum günüme 1,5 ay var, ben oğluma istediğim hediyenin siparişini verdim bile:KK70::KK70:. Kara kara düşünüyorum eşimden ne istesem diye. Bulunca affetmem ondanda isterim:KK70::KK70:.
Almadığı günlere saysın

Back
X