Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah-öğlen 12.30
4 muffin (2 yumurta,4 küçük ceviz 1,5 yk bulgur, peynir, kabak)
domates biber ve 1 dilim avakadodan salata üzerine zeytinyağ

akşam 18.30
4 yk bol soğanlı kuru fasulye piyazı

1 köfte
3 yk ev yoğurdu
1 küçük kase marul salatası

yatana kadar 2 lt su

aeben aeben moni moni
fulyacım afiyet olsun muffinleri bulgurlamı yaptın orayı anlayamadım ikincisi küçü bir uyarı sadece 2 ceviz bir yemek kaşığı yağ demek yanındada avokoda 1tanesi bir yemek kaşığı yağ üzerinede zeytinyağ karatay yapıyordunuz gerçi güzel yağları devirinnn :KK70::KK60:

Senin eşin destek olmuyomu canım benim :KK39:
yok canım nerdee:KK14:köstek olmasında destek de beklemiyorum:işsiz:

2 de torunum var nabeer:KK6:
ay maasallah maasallah..

:KK70::KK70:yaklaştın, 16,5 ta evlendim. 18 de anne oldum
:KK57:neden?? Nicin??çok erken evlenmişsin be gezegenim.hoş erkenden de torunları almışsın kucağına ama..

Allah hepinize nasip etsin, küçük cimcime bırakmıyor beni, gözünden uyku akıyor, gideceğiz diye zorla gözlerini açıyor
yavrum sizden ayrılmak istemiyor demek ki..ahh ne tatlıdır kim bilir.biz en küçüğü bebek gibi seviyoruz , sevgisi başka torunu ne yaparız bilemiyorum:KK68:

amin cümlemizi bende içimden aynen şunu geçiriyom yatak odasının camını açıp herşeyi yallah aşşağı atasım var diğer yerler durabilir.:KK70: eşim gelince yatak odasını kesin atacam yenisini alsın yada gömme dolap yaptırsın odaya girdikçe cinnet geçiriyom.:mad:
benimde atasım var yaso.atarken bana da haber ver birlikte atalım:KK5:

Kızlar yarın sabah diyetisyen günüm:KK9:heyecanlıyım biraz.gelince sonuçları paylaşırım sizle..

Diyetisyene ekmek yemek istemediğimi, bunun diet mantığına uygun olup olmadığını sorucam. Zamanla iki öğüne gecmek istediğimi ve tabii ki zeytinyağı shotlamayı sormıycam çünkü kadının meslegi bırakmasını istemiyorum:confused:bunları bir dahaki kontrole saklıyorum.e birden yüklenmemek gerekir değil mi:cool:

Kızlar yarın sabah diyetisyen günüm:KK9:heyecanlıyım biraz.gelince sonuçları paylaşırım sizle..

Diyetisyene ekmek yemek istemediğimi, bunun diet mantığına uygun olup olmadığını sorucam. Zamanla iki öğüne gecmek istediğimi ve tabii ki zeytinyağı shotlamayı sormıycam çünkü kadının meslegi bırakmasını istemiyorum:confused:bunları bir dahaki kontrole saklıyorum.e birden yüklenmemek gerekir değil mi:cool:
obezim hayatın boyunca ekmek yemeyecenmi?ben ekmek yememeği yanlış buluyorum çünkü diyet ve diyet sonrası bişey yok diyetteyken yemedin diyet bitince canın isteyecek bir dilim bir dilim derken gene kilo alacan o yüzden ekmekle diyet yapmak kalıcı kilo verdirir .tabi pilav makarna yedin ekmek dilimini yemeyecen o başka mesele.

ay maasallah maasallah..

:KK57:neden?? Nicin??çok erken evlenmişsin be gezegenim.hoş erkenden de torunları almışsın kucağına ama..

yavrum sizden ayrılmak istemiyor demek ki..ahh ne tatlıdır kim bilir.biz en küçüğü bebek gibi seviyoruz , sevgisi başka torunu ne yaparız bilemiyorum:KK68:

yatak odasını attığım gün en mutlu günüm olacak sanki:halay::halay::halay:

obezim hayatın boyunca ekmek yemeyecenmi?ben ekmek yememeği yanlış buluyorum çünkü diyet ve diyet sonrası bişey yok diyetteyken yemedin diyet bitince canın isteyecek bir dilim bir dilim derken gene kilo alacan o yüzden ekmekle diyet yapmak kalıcı kilo verdirir .tabi pilav makarna yedin ekmek dilimini yemeyecen o başka mesele.
Biraz yememeyi deneyeyim, sonra yine yerim.hoş dün yemistim ama.çok kısıtlamayı bende doğru bulmuyorum, stres yapıyor bende ama dedigim gibi biraz deneyeyim bakakım..

yatak odasını attığım gün en mutlu günüm olacak sanki:halay::halay::halay:
ben ilkbaharda atıcam.eşim "sen beni de atarsın yakında, ben de eskidim" diyo ama atıcam kararlıyım..

Iyi akşamlar hanimlar iki gündür ev temizliği yapiyorum odaları degistirdim arada çamaşır ütü pazar derken haftasonu nasıl geçti anlamadım
Büyük kız da gelmişti aksamlari ailece film izledik cuma avm ye gitmiştik çok gec geldik aklım burda kala kala geçti günler
Simdi sacimi boyadim beklerken bi bakayım dedim ama geçmiş cok bakacam birazdan
C.tesinden beri iki öğün yapiyorum inşallah iyi gelecek bana
C.tC.tesi tartıya bir çıktım 87 ila 130 arası cesitli rakamlar gosterdi durdu hic böyle olmamıştı pili mi bitti acaba
Herkesler iyidir umarım sizi nasıl özlemişim

ay maasallah maasallah..

Kısmetmiş diyelim obezim, kayınpederim bir görüşte vuruldu bana:KK70::KK70:6 ay peşimi bırakmadı, sonunda aldı :KK70::KK70:

Kahvaltıya geldik güya, hâlâ kızımdayız. Bize gelecekler yatıya

İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
2 yumurta omlet
7zeytin
Peynir
Domates
Dereotu maydanoz
2.5 dlm çok tahilli ekmek

Akşam
5 köfte
Salata
Ayran
1.5 dlm cçok tahilli ekmek

Ara
Tarçınlı sut

Şu 2.5 _3.lt civarında

Sporu daha sonra yazıcam inşallah

İyi akşamlar sevgili takımım
Menü veriyorum
Sabah
2 yumurta omlet
7zeytin
Peynir
Domates
Dereotu maydanoz
2.5 dlm çok tahilli ekmek

Akşam
5 köfte
Salata
Ayran
1.5 dlm cçok tahilli ekmek

Ara
Tarçınlı sut

Şu 2.5 _3.lt civarında

Sporu daha sonra yazıcam inşallah

moni moni sara_28 sara_28 aeben aeben

Iyi akşamlar hanimlar iki gündür ev temizliği yapiyorum odaları degistirdim arada çamaşır ütü pazar derken haftasonu nasıl geçti anlamadım
Büyük kız da gelmişti aksamlari ailece film izledik cuma avm ye gitmiştik çok gec geldik aklım burda kala kala geçti günler
Simdi sacimi boyadim beklerken bi bakayım dedim ama geçmiş cok bakacam birazdan
C.tesinden beri iki öğün yapiyorum inşallah iyi gelecek bana
C.tC.tesi tartıya bir çıktım 87 ila 130 arası cesitli rakamlar gosterdi durdu hic böyle olmamıştı pili mi bitti acaba
Herkesler iyidir umarım sizi nasıl özlemişim
Oh ev tertemiz olmuştur, kızınlada hasret giderdin, bizide özledin, daha ne olsun:KK70::KK70:. Spor ne durumda spor

sokak simitine bende dayanamıyorum da bu pastane simitiydi :)

ahahahhh o da iyi savunmaydı :)

yaa sen de benim gibi hamurişini seviyorsun demek :KK43: mecbur dayanıcaz yoksa niye burdayız :KK43:

yedi kişi mi? Önceki günlere oranla yine iyi bir rakam:KK45:

ona kadar bekleyemez misin?karataycılar ara öğün yapmıyo diye biliyorum ama elinde kitabı olan sensin..
Kitapta ornek menude ara ogun var ama sart degil yaziyor

Antepia27 Antepia27 fatmacım denedinmi pump :110:

Canım denedim pek bana göre değil galiba 7 dk yapabildim

aslında dağınıklıktan ve tozdan nefret ederim ama gel görki bir okadarda dağınık ve pisim:KK70::KK70:tabi bööyle diyomda işleri yapacak toto yok :sinirli:çoçukluktan beri yap yap yeterrrrrrrrrrrrrr istemiyorum :KK61:

Ayy senin tevazu nu seveyim
Kilo veremem veremem dwdin mezun olucan
Temiz değilim dersin nekadar temiz bir hatunsundur

Back
X