Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Popo mortimm beni solladin gitti tebrikler ben -200 Gr sadece ama
Popo ne kız gramlar savaşıyor resmen

Sağol büşracım
Sabah ameliyat oldu şimdi tabırcu olduk eve geldik . Hamdolsun iyi az nazlıdır kendisi :KK45:
Geçmiş olsun aebenim erkekler hasta olmasın aman naz niyaz bitmez

Soylediklerimin sana iyi gelmesine sevindim bitanem.Ama dogrulari soyledim.Hasimato olmana ragmen kac kere dereceye girdin.40 bin kere masallah.Artik bu hafta da sabit gel yaanii

Elim ayni saram.S.ocagina gittim pansuman yaptirdim.Baya genisce acik bi yara.Tirnagin tam ustunde ki etli yer var ya.Iste orasi yanlamasina kalinca bir parca kesildi koptu.Tirnagin ustu mosmor.İşimi gucumu rahat yapamiyorum.Sogan dograrken bile bas parmak cok işe yariyormus.Bağli poşeti bile acamiyorum.Dişimden yardim aliyorum :KK70: Isler guclu hizli ilerlemiyor.Tek derdim o.
Oo aylinim cok geçmiş olsun kötü olmus zonklama fena ama tez geçer inşallah islatma fazla canım

Ben yazdim canim.Ben de yagini iciyorum sabahlari.Ustune de 1/2 lt limonlu su,hic acikmiyorum.Keten tohumunu yogurtla ben de cok seviyorum.Hem yagi,hem de kendisini bir ogun yesem cok mu olur ki.Uzman arkadaslar ne dersiniz?
Bisey daha sorucam.Keten tohumunu orjinal haliyle mi yemek gerekir.Yoksa robottan gecirsek olmaz mi?Ben citir citir yiyemedim,robottan cekip yemistim.Dogrusu ve sagliklisi hangisi sizce?
Benim bildiğim bütün de yeniyor çiğnemek lazım biraz ama ogutursen hemen tuketmeliymis bozuluyormus omega 3 yağı

Sorma valla jet hızıyla listeye girdim :KK53: Allah’ın izniyle güzelce mezun olurum inşallah :sampiyon: :KK76:
Hemen de Listeyi büyük harflerle gözüme sokuyo yaa tövbe tövbe :işsiz:
Liste hayırlı olsun fulyacim daha iyi olacak böyle

Saol ablacım benim 7leride gördüm ya :halay:
Mezuniyetin hayırlı olsun kuzum Şansın bol olsun

ozlemkartal ozlemkartal bacım ben seni kaç gündür görmüyom nerdesin hasta falan değilsin demi?
Sagol canım iyiyim çok dolu geçti bu haftasonu teşekkür ederim merak ettigin için

Oo aylinim cok geçmiş olsun kötü olmus zonklama fena ama tez geçer inşallah islatma fazla canım

Benim bildiğim bütün de yeniyor çiğnemek lazım biraz ama ogutursen hemen tuketmeliymis bozuluyormus omega 3 yağı

Sagol canım iyiyim çok dolu geçti bu haftasonu teşekkür ederim merak ettigin için
evet özlemcim gerçekten merak ettim ama yazmışsın ev temizledim diye hasta olmada gerisi önemli değil:KK60:

Iyi aksamlar kizlar, bugun karatayin ilk gunu, bugun ara ogunlu yaptim calisiyorum yoksa dayanirmiydim bilmiyorum , elimden geldigince uycam c. K. Fark ettimki bayagi doyuruyor ve ekmeksizde hic fena gecmedi gunum. Simdi kendime 1 haftalik menu yazip alisveris yapcam yarin. Sonunda kendime yakin hissettigim diyeti kitabi buldum galiba:KK36:
Canım hayırlı olsun karatay. .bbende çok kitabi var...mmümkünse üç öğünü geçme..ve mumkunse bir öğününü ara gibi yap daha iyi kilo verirsin..

Çüpper özlem bacım çüpper:super:
Sagol bacım..ttekrar hatirlatmak gibi olmasın ama d.gunun kutlu olsun niceee güzel senelere ulasasin sevdiklerinlsevdiklerinle sağlıkla
Bwnimki de 23 uydu kızım çiçek yollamis is yerine cok mutlu olmuştum

Saol canım :KK200:

Anam bugün geçmiş le sinandim valla hem merak ediyorum hem cok vaktimi aliyo bi daha biriktirmicem bu kadar daha 20 sayfadan fazla var sarj bitti
Herkese iyi geceler kızlar yarın görüşürüz

Anam bugün geçmiş le sinandim valla hem merak ediyorum hem cok vaktimi aliyo bi daha biriktirmicem bu kadar daha 20 sayfadan fazla var sarj bitti
Herkese iyi geceler kızlar yarın görüşürüz
o 20 sayfayı bugün ben yazdım çenem düştü bugün hayırlı geceler cnm:KK200:

fulyacım afiyet olsun muffinleri bulgurlamı yaptın orayı anlayamadım ikincisi küçü bir uyarı sadece 2 ceviz bir yemek kaşığı yağ demek yanındada avokoda 1tanesi bir yemek kaşığı yağ üzerinede zeytinyağ karatay yapıyordunuz gerçi güzel yağları devirinnn :KK70::KK60:
Evet canım un yok. Haşlanmış bulgur koydum karışıma. Azcık sulu oluyor tabi. Sonra da muffin kaplarına dağıttım. Tatmin edecek miktarı yiyorum cevizde. Kargo çok sınırlı olunca sorun olmuyor canım. Bir de bu cevizler minnaktı. Yarın yiyeceğim normal boyutta :KK70:

aeben aeben gezegenfeza gezegenfeza divinity divinity yarına hazırmısınız bak yakın takipteyim bir menü vermeyin canınızı yakarım:sopa::KK60:
Hazırım ama eve Karatay malzemeleri alamadım
Saliyi bi atlatalım alış verişe çıkacaz inşallah
Şimdilik yapacağım günde 2 öğün beslenmek
Öğün araları 5-6saat
Bol su
Üşenmezsem spor

Back
X