- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53
tamam süper ozamanAaaaaa cevizi yazmayı unuttum içtim canım içmezmiyim bu hafta ceviz suyunu ve detoks suyunu hiç aksatmadım
Kefiri ben içtim canım onu istediğin kadar içebilirsin demişti diyetisyenim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam süper ozamanAaaaaa cevizi yazmayı unuttum içtim canım içmezmiyim bu hafta ceviz suyunu ve detoks suyunu hiç aksatmadım
Kefiri ben içtim canım onu istediğin kadar içebilirsin demişti diyetisyenim
pamuğum nerden bulursun böyle diyetleriBana bilgi verecek olan var mı Dr pape diyeti nasıl bişey bugün uygulamaya çalıştım yiyecek seçerken zorlandim. Aksam protein sabah karbonhidrat li öğlen karışık beslenecek misiz öyle anladım ben
pamukçum aslında diyet mantığı güzel şöyle bir göz attım akşam aç yatın diyolar evet gerçekten faydası oluyor yani saat kaçta geliyon eve geç gelmiyorsan 5 ile 6 arası yemeğini yiyip gece hiç birşey ağzına atmayacaksın.Menü sabah 3 yeşil biber 1 domates, bir tb ekmeği üzerine TK bal, 7 zeytin
Oglen kase yayla çorbası 3 kaşık makarna
Akşam bir haslanmis yumurta kk peynir, yeşil fasulye kaseyle suyu hariç
Spor 30 dk pump it up su 2,5 lt
aeben
evinizinmimari
saracım obezin sabah 2dilim ekmeği varya yarım simit 2dilim ekmek dengelemiştir.Sabah simit yemesen çok daha güzel menün olacaktı canım ama yinede süpersin![]()
Ilk defa duydum nasıl bir şey o diet??Bana bilgi verecek olan var mı Dr pape diyeti nasıl bişey bugün uygulamaya çalıştım yiyecek seçerken zorlandim. Aksam protein sabah karbonhidrat li öğlen karışık beslenecek misiz öyle anladım ben
Yaa yerün senüüsaracım obezin sabah 2dilim ekmeği varya yarım simit 2dilim ekmek dengelemiştir.
obezim şu profilindeki kadını gördükçe ürküyom bide diyom obez eminim çok güzel bir hanım ama onu görsem bu resm aklıma kazınmış oolacak hep ona benzer bir yanmı arayacam acabaYaa yerün senüü![]()
Beklediğim birşey hiç şaşırmadım kuzum benim aynen devam cumaya 7 li rakam lar gelecek inş![]()
tebrik ederim canım
süpersin tatlım maşallah![]()
Masallah fulyama.Derece geliyooorr
fulya cım listeye girmişsin hayırlı olsun, veee çok güzel kilo vermişsin, belki cuma 7 ler gelecek bile.![]()
Tebrikler canım 7 ler geliyor inşallah
Teşekkürler canım inşallah yarın başlıyor um
Waav maşallah canım tebrikler
çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun. inşallahEksi eksidir tatlım en azından artık değilsin tebrikler
Yarışalım, bu hafta benden çok gider, istersen haftaya yarışalımBiz bu hafta yarışacakmiyiz canim![]()
Sende hoşgeldin canımBende 10.cu takima katilabilirim isterseniz
Hoş bulduk canım.Yeni arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz kızlar
fulyacım liste iyi geldi ama nazar değdi sana canım benim geçmiş olsunsabah-öğle 12.40
4-5 yk bol etli bol kabaklı az k.mecimek ve az bulgurlu bir yemek
3 ceviz
10 çiğ antep fıstığı
akşam 19.30
1/4 orta boy palamut fırında
2 çeri domates
2 yk sirkeli pancar turşusu
şu ana kadar 1.25 lt su içtim yatana kadar içerim. ama az sonra yatmayı düşünüyorum.
30+20= 50 dk tempolu yürüyüş
aeben
moni
gezegenfeza
tamam süper ozamanbide sebzeyi akşama kinouyu öğlene alsan olmuyormu çünkü kinoa hem pretein hem karbonhitrat ya
Bana bilgi verecek olan var mı Dr pape diyeti nasıl bişey bugün uygulamaya çalıştım yiyecek seçerken zorlandim. Aksam protein sabah karbonhidrat li öğlen karışık beslenecek misiz öyle anladım ben