Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gezegen yaz menümüde gidem ne yedin bugun dökül bakim :KK45:

Bacın nerde kayboldu gene kuşlar diyoki o bugun başlamadı diyete :sinirli:
Bugün ondan haberim yok
Yarin babamla hastaneye gidecek

Bugün kahvaltıda 11:30
3 tereyaginda yumurta yedim
Icindekiler
3 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim pastırma
2 kaşık yulaf kepeği
3 tüm ceviz parçaları
5 cherry domates

Akşam 19: 00
1 tabak ( 2,5 kepçe) mercimek badı

2 lt su
1 kupa yeşil çay
1 kupa kahve
4 kupa siyah çay
Spor yok
Zaten çocuklar durmadı, belim tutulmuş hareketlerim kısıtlı
Yinede çocukları panayıra götürüp gezdirdik
Eve gelince kızımla büyük kurabiye yaptık
Yarım saat önce oturdum

Pamugun artı gelmişsin :KK43:
Fasulyenin suyu niye hariç? Yagı gelmesin diyemi ?
Canım yağdan korkma makarnadan kork bence .
Evde yemekleri sen yapıyorsun değilmi ? Genelde hep karbon pişiyor sizde . Sebze ve proteine ağılık vermelisin :KK66:
Bence diyet araştırmak yerine sana tavsiyelerimize kulak versen belki daha faydalı olur :KK68:

Sabah balına bir süre ara ver
Öğlen hadi çorba tamam yanına sebze yahut protein olmalı makarna olmaz zaten çorban karbon:KK43: salata nerde yogurt nerde sana süt yapacak onlar.

Akşamın güzel egerki öğlenide aynı mantıkla yesen süper olur .
Meyve yiyormusun hiç ?

Sen emziriyorsun egerki bu menülerle kilo versen hiç ses etmem lakin kilo vermek istiyor fakat veremiyorsan menülerini toparlamalısın:KK74:
Bitanemm bizim oglen yemeği iş yerinde çıkıyor aksam çoğunlukla annem yapıyor bize :) bende ortalama ona uyuyorum her gun bir meyve yemeye çalışıyorum bak onu yazmayı unutmuşum öğlen mandalina da vardı. Evet suyu çok yagliydi fasulyenin şu yeni diyeti deneyeyim bir ondan sonra değiştiririm belki canım :KK200: teşekkürler yorumun ilgin için

Bugün ondan haberim yok
Yarin babamla hastaneye gidecek

Bugün kahvaltıda 11:30
3 tereyaginda yumurta yedim
Icindekiler
3 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim pastırma
2 kaşık yulaf kepeği
3 tüm ceviz parçaları
5 cherry domates

Akşam 19: 00
1 tabak ( 2,5 kepçe) mercimek başı

2 lt su
1 kupa yeşil çay
1 kupa kahve
4 kupa siyah çay
Spor yok
Zaten çocuklar durmadı, belim tutulmuş hareketlerim kısıtlı
Yinede çocukları panayıra götürüp gezdirdik
Eve gelince kızımla büyük kurabiye yaptık
Yarım saat önce oturdum
3 yumurta yiyorsunuz ya helal size valla ben tek yumurtayı zor yiyom menün güzel gezegenim tam karatay olmuş afiyet olsun:KK60:

İlk menüm efenim. Biraz açlık oldu ilk gün . Daha iyi Olacak inşallah menülerim .
Kahvaltı
Mantarlı omlet
Peynir
Yeşil zeytin
10 kadar kayısı çekirdeği

Ara
2 hurma

Öğlen:
Tabuklu salata
Eki Görüntüle 2203463

Ara :1 incir 1 kş yogurt
2 karabuğday patlagı ( çok açlık vardı )

Akşam:
Resimdekilere ek 1 dk ekmek

Eki Görüntüle 2203464

Su 1,5 ancak oldu
Spor yok
afiyet olsun abenim zaman geçtikçe daha az açıkacan bügünü güzel atlatmışsın suyunu artrır ama misafirin varmış haftaya o misafirler azalır sporada başlarsın.

3 yumurta yiyorsunuz ya helal size valla ben tek yumurtayı zor yiyom menün güzel gezegenim tam karatay olmuş afiyet olsun:KK60:
3 yumurtayı bizim civcivler için yapmıştım, onlar yenmeyince bana kaldı. Yulaf kepeği kararaysa yok diye biliyorum. Yumurtaya kıvam versin diye koydum.
Ben yumurtanın beyazını yiyemiyorum, o yüzden böyle karıp katıp tadını değiştiriyorum
Akşamda acıkmadım, geç saatte acıkıp cıslara saldırmayım diye yedim.
Mercimek badi bizim yörenin meşhur yemeğidir. Bahaneyle hem yaptım hem yedim

Ahahaha kendim için hamburger sormam be :KK48:
Pastacıyım ben :olamaz::KK48:
Güzel güzel beğendim takılın bana bol bol. Kendi kendime 2 yıldır kilo vericem de vericem hala 1 gram düşmedim. Neyseki kilomda sabit duruyor ona da şükür :KK53:
hamburger yediin gün falaka yatırırız bir güzel döver üstüne tuz basar üstünede su sıkarız:KK62::KK62::KK62::KK62::KK70::KK70: aha aha ne fenayız

3 yumurtayı bizim civcivler için yapmıştım, onlar yenmeyince bana kaldı. Yulaf kepeği kararaysa yok diye biliyorum. Yumurtaya kıvam versin diye koydum.
Ben yumurtanın beyazını yiyemiyorum, o yüzden böyle karıp katıp tadını değiştiriyorum
Akşamda acıkmadım, geç saatte acıkıp cıslara saldırmayım diye yedim.
Mercimek badi bizim yörenin meşhur yemeğidir. Bahaneyle hem yaptım hem yedim
afiyet olsun bacım evet karatayda yulaf yok ama bence tam karatay yapmak çok zor :KK60:

Akşamdan beri birkaç sefer kulağına sarımsak koydum, ağrı kesici ve burun damlasıyla iltihabı biraz akıttık.
Daha iyiydi, evlerine gitmek üzereyken yine kulağım ağrıyor diyordu. Yarın annesi doktora götürecek.
Küçük de ateşliydi bugün
oy geçmiş olsun kuzulara benimde diş fena çok ağrıdı 2 tane ağrı kesici içtim buz koydum inş braz azalırda uyuyrum:110:

Yani çok kilolu değilim ama yine de halimden memnun değilim. Selülitlerim oldu, göbeğim çıktı vücudum değişti yani tamamen. Eski zayıf halime dönmek istiyorum. Eşime göre hedefim çok zayıf oluyor bakalım artık belki gerekirse onun dediği gibi 53-54 bandında da bırakabilirim.
haşimato olup bukadar az kiloda olman ve bunu korumanda güzel titincim

Çocuklarla uyuyakalmışım
menümü yazıp çıkacak kızlar hayırlı akşamlar
Bugun ki menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 bardak kahve
Öğlen
3 kaşık pilav yarım tabak kabak
Aksam
3 kaşık pilav yarım tb kabak
1lt su Yarım saat yürüyüş

bu arada bende haşimatoyum ama benimki bayağı ileri seviye geç teşhisten dolayı tabi yaşta var menopozda eklendi o yüzden zor kilo veriyorum.
fatmacık kendini tanıtmış bende tanıtayım yeni gelen arkadaşlara
46 yaşında evli 1 çoçuk annesiyim memurum etine dolgun iri ve diri:KK70::KK70:birazda güldürem irilik doğru dirilik yalan bir hatunum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:KK9:

Ay öyle mi diyosun :oops: utandım.
Aslında doktora erken gitmeseydim daha da alırdım gibi geliyor. 48 kilodayken herkes bana çok zayıfsın, kaşektik gibisin kolun yok falan filan yükleniyodu. Sonra kilo almaya başladım strestir olsun böyle çok iyi olsun falan derlerken ben bi baktım 58 kilo olmuşum hemen doktora gittim. Testler tedaviler hapın dozu derken 4 kiloda o arada aldım. Sonra haplar düzene girdi benim kilo sabitlendi. Gel gör ki veremiyorum. Yani diyette yapsam sporda yapsam 2 kilo max veriyorum vücudum inceliyo kalıyo sonra bende pes ediyorum tabi ki. Bu sefer farklı olmasını umuyorum.

bu arada bende haşimatoyum ama benimki bayağı ileri seviye geç teşhisten dolayı tabi yaşta var menopozda eklendi o yüzden zor kilo veriyorum.
fatmacık kendini tanıtmış bende tanıtayım yeni gelen arkadaşlara
46 yaşında evli 1 çoçuk annesiyim memurum etine dolgun iri ve diri:KK70::KK70:birazda güldürem irilik doğru dirilik yalan bir hatunum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:KK9:
Benim annemin durumu seninki gibi çok benzer. Onda kilo alımı çok yavaş oldu bana göre birden almadı kilo ama kronik hastalık gibi ilerlemişti. Hashimoto teşhisi konduğunda tiroid bezleri kalmamıştı, vücut operasyonla alınmış gibi yok etmiş onları.
Menapoz vs de aynı hatta. O canan karatayla kilo verdi ama onu ben uygulayamıyorum. Et sevmiyorum bi kere hayvansal ürün çok az yerim uzun süre aç kalamam derken o verdi kiloları ben kaldım böyle

Back
X