- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
uyuya bildinmi bari ?oy geçmiş olsun kuzulara benimde diş fena çok ağrıdı 2 tane ağrı kesici içtim buz koydum inş braz azalırda uyuyrum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyuya bildinmi bari ?oy geçmiş olsun kuzulara benimde diş fena çok ağrıdı 2 tane ağrı kesici içtim buz koydum inş braz azalırda uyuyrum![]()
Niliş kuzum senin şu pilavları napacaz?Çocuklarla uyuyakalmışım
menümü yazıp çıkacak kızlar hayırlı akşamlar
Bugun ki menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 bardak kahve
Öğlen
3 kaşık pilav yarım tabak kabak
Aksam
3 kaşık pilav yarım tb kabak
1lt su Yarım saat yürüyüş
Yarışmaya katılmak için yaptı . Bugun yarın siteye yükler bende istedim tarifinigezegenfeza menünü şimdi gördüm tam karatay kahvaltısı yapmışsın ve beslenmişsin
Yalnız mercimek badı nedir merak ettim? Yöresel bir yemek herhalde değil mi?
Beslenme listesinde dün pişi vardı valla resmini çekip atıyim listeninHerşey ilk diyet günününü bekledi yani
Bugun daha iyi menüyle gel
Koçum kuzum benim koçlar kuzular karıştı haha![]()
Beni gör ben sana daha ne menüler gösteririm obezcim bu arada yaş kaçBir arkadaşımız da ismi lazım değil nickidivinity dietin ilk günu pişi mi yemiş bana mı öyle geldi
40 yıllık dietçiyim böyle diet görmedim![]()
Bende bir koli recaa edeyimDeme yahu burda var dün 3 paket aldım
Aylin alıp kargoyla yollayım canım valla cidddiyim![]()
Teşekkür ederim canımtelini at bana, gösterteyim kendimi sana
aslında tatli değil de muffin gibi birsey.tam ölçü vermedi canım.trabzon hurması, istersen bal, yulaf kepegi, tarçın hepsini karıştır fırında pişir dedi.çayın yanında istersen ye dedi ama tarifi yapamadan hurmalar bitti :))
proteini öğle alsan daha cok tok tutar pamuşum ama çalışıyosun ne cıkarsa bahtına diye bir şey diyemiyorum.sen en iyidi bu zamana kadar ne dieti yapıysan onla devam et.en iyi diet en yapabildiğin diet bence..
vaay sunuma gel koçumaeben ilk güne oranla iyi bir menü canım.zaten iki kilo yağın var.her hafta 500 gr versen bir ayda tamam..
hanne ismini çok seviyorum:)) günaydın
Aa katılmıyorum demistiYarışmaya katılmak için yaptı . Bugun yarın siteye yükler bende istedim tarifini![]()
yaa dur etme eyleme zaten hamur işine aşeriyomBeslenme listesinde dün pişi vardı valla resmini çekip atıyim listenin
İnternetten tarif aldım tarifte 4-5 su bardağı un yazıyordu 1 su bardağı unla yaptım iki kızım yedi bana bile kaldı
Büyük kızım çok beğenince merak ettim yedim :/
Beni gör ben sana daha ne menüler gösteririm obezcim bu arada yaş kaç![]()
Amanın ben bile korktumBende kendimi tanıtayım bari
43,5 yaşında( 2 ay sonra 44)
Evli
3 çocuklu ( 1kız, 2 erkek)
2 kız torun sahibi
Ev hanımı
Tatlı dilli, güler yüzlü, sevimlimi sevimli bayanım
Spordan sorumluyum
Yapmayanın çırasını yakarım
Haziran sonu mezun olup kaptanın başına çöreklendim
Size tavsiyem beni size musallat etmeyin
Aylin konyadA , burdada heryerde yok sanırımBende bir koli recaa edeyim
A101 ankara ya torpil yapıyo bence.hadi istanbul da yok aylin nerdeydi bilmiyorum ama orada da mı yok yani??
Pışık senin menüyü çok agır buldum tıpkı karatay teyze gibiIkinizde çok yemissiniz , beğendim böyle devam edinde sizi geçiyim
Sağol, cücükler yarın dr gidecek
aylinim nerdesin dünden beri soruyorum seniCok sukur bende iyiyim saraycam.Sen gidince bir garip oldum.Arada geliyon ama ne bileyim.Hepimiz bir butun okmusuzda,bir parcasi eksik gibi.Spora da baslanana sevindim canim benim.
Mantilar bitti,teslim edildi hepsi cok sukur.Arada birkac kilo geliyo,onlarida yapip veriyorum.
Bizleri unutma,arada slm ver yine.![]()
Yıllardır burda oldugum için bilirim yeni üye sendromu vardırTamamdır![]()
üstadım öz geçmişiniz beni benden aldıAmanın ben bile korktum
Bende tanıtayım 43 yaşındayım yeni dogum günüm oldu
Gezegenden küçüğüm yani aplam oluyor o vakit
3 çoçukda bende var hepsi ünili nerdeyse hatta büyük kızım üni. Bitirdi çalışıyor .
15 yaşından bı yane diyet içindeyim 10 yıldırda buralardayım başka takımlardada bulundum . 3 kez mezun oldum ilk öezuniyetim 80 den 58 eydi.
Bu yaşta o kilo artık olmuyor 65 iyi duruyor bende . Ara ara 70 şe dayanır tekrar diyete başlarım ( dün tekrar başladım)
Böyle böyle kilomu koruyorum işte.
Takımdad elimden geldiğince menülere bakıyorum. Birikmiş bilgi birikimim var hanhi diyet ne nekadar verdirir vs. Vs.
Genelde kişiyi tanır ona göre yorummysparım diyet öyle herkese aynı olmuyor.
Ev hanımıyım ama evde durmayan cinsindenkurslar dohbetler gezmelerim var , diyet zor benim için yani .
Doğru takımdAsınız burda kArşılığı olmadan sizler için çaba harcayan insanlar var bence bunu degerlendirin![]()
yok canım estağfurullah, sağolasın, şaka yaptımAylin konyadA , burdada heryerde yok sanırım.
Seviyorsan yollayım obezim![]()
En çok beni seviyormuş yaniEv işi yapmayınca sana yakalanmaktan
Kaçamak yapınca yasomdan
Aebenden korkmuyom cekiniyom![]()
Of vurdu gol oldu haklısın ben daha paylaktayımüstadım öz geçmişiniz beni benden aldıhele ki üc mezuniyeti görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı.maasallah..
yaşıt olmamıza karşın kızın uni bitirdiğine göre sen de gezegen gibi erken evlenmişsin herhalde degil mi?
yok canım estağfurullah, sağolasın, şaka yaptım
Patlak olmadan olmuyor mu diet.ben ekmek yemiyorum aybenim sen daha patlaktasın![]()