Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menunu yazayim artik telden yattigim yerden giriyorum ve cook uykum geldi.Uyunadan yazayim baari

Uyaninca :1 su bardagi linonlu maydonoz kuru.1/2 lt tarcinli limonlu su

Sabah : 2 yumurtadan sebzeli omlet

Oglen : 1 tabak ispanak kavurmasi.
Yogurt ozellikle yok,demiri olduruyo

Aksam : 1 kepce vicdan corbasi salata

Su 2 lt Spor : 4 mil leslei 500 ip atlama

2 saat yuruyus.17 980

Iyi geceler arkadaşlar geçmişi okumadan slm vereyim umarım herkes iyidir? tabi bu satte herkes uyudu :110: bugün çok yoruldum gün içinde 2 gundurde uykusuzum ve ağrı çektiğim için vücudum yenik düştü uykuya işten gelince yemek yaptim az biseyler yedim çayımı ictim az uzanayım dediydim uyuyakalmışım sporda yapamadim:KK12: şimdide uyandim elektirikler yok:110: ne çok sorun yazdim :KK23: neyse elektirikler gelince hem menümü yazayim hemde geçmişi okurum iyi geceler.

Iyi geceler arkadaşlar geçmişi okumadan slm vereyim umarım herkes iyidir? tabi bu satte herkes uyudu :110: bugün çok yoruldum gün içinde 2 gundurde uykusuzum ve ağrı çektiğim için vücudum yenik düştü uykuya işten gelince yemek yaptim az biseyler yedim çayımı ictim az uzanayım dediydim uyuyakalmışım sporda yapamadim:KK12: şimdide uyandim elektirikler yok:110: ne çok sorun yazdim :KK23: neyse elektirikler gelince hem menümü yazayim hemde geçmişi okurum iyi geceler.
Baya merak ettim seni. Iyi olduğuna sevindim

Iyi aksamlar kizlar, bugunku menum:
Kahvalti: 8.30
2 haslanmis yumurta
Domates ve kirmizi biber
Avuc ici peynir
1 bardak yesil cay
8 tane siyah zeytin
1 kucuk cb ceviz badem findik karisimi

Oglen 13.00
1 tas domates corbasi
1 tas yogurt

Aksam 17.00
1 tas tavuklu ispanak kavurma
Kirmizi lahana salatasi
1 tas yogurt

Arada cay ictim 2 bardakta kahve ve su

Su 2 bucugu tamamlarim.
Spor simdiye kadar anca 3156 yorgunluktan bisey yapamadim

@aeben gezegenfeza gezegenfeza moni moni obezzto obezzto
Adimlar anca 3647 olmus :))))

gezegenfeza gezegenfeza

Geçmiş olsun yazıcam ama kaç gündür geçmiyor ağrıların yaso :( ne diyeyim insallah bugün daha iyi olursun:KK19: sen burayı düşünme kendi sağlığına dinlenmene bak.sağlık olmadan ne diet ne spor oluyor maalesef :(

Seninde olmanı ayrı isterim tabi severim ben seni :KK200: çok iyi gidiyorsun zaten maşallah sana inşaallah hedefine ulaşıp ayrılırsın nurdan onu gördüm sende bu kez :KK19::sampiyon:
Nurdan??:))

Bil mukabele:KK200:Inşallah pamuşum..isteyen, çalısan, gayret eden herkes görsün hedefini:KK19:

Back
X