Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler arkadaşlar geçmişi okumadan slm vereyim umarım herkes iyidir? tabi bu satte herkes uyudu :110: bugün çok yoruldum gün içinde 2 gundurde uykusuzum ve ağrı çektiğim için vücudum yenik düştü uykuya işten gelince yemek yaptim az biseyler yedim çayımı ictim az uzanayım dediydim uyuyakalmışım sporda yapamadim:KK12: şimdide uyandim elektirikler yok:110: ne çok sorun yazdim :KK23: neyse elektirikler gelince hem menümü yazayim hemde geçmişi okurum iyi geceler.
Yaseminim cok gecmis olsun bi tanem.Iki dis cekilince bayagi satsti srni haliyle.Keske birini de daha sonra cektirseydin.Keskelei hic sevmem olan oldu ama cok uzuldum.
Agriyan bolgeye dıştan buz koy.Bizzat denendi.Kesinlikle agriyi kesiyor canim.Gerci biliyorsundur da sen :KK74:

Günaydın kızlar dun dukkana gidince buraya giremedem 2,5 lt su ve 6000 adim tamamlandı aksam yeyemegim ise tavuk 3 kasik bulgur pilavı salata ve ayran oldu
Hannereyyancim,suyunda sporun da guzel bitanem de.Gun sonun menunun tamamini alt alta yazarsan daha iyi olur canim benim

:63: bağane bağane ben olucam:KK12:
Sen ol mortim insallah inan coookk sevinirim.Ama ben insallah birincilik geliyor derken takin adina soyledim.Kendi adima degil canim.Ama maydonoz kuru bir mucize bence.Yarin guzel bir eksi gelicek insallah.
Ayagin nasil oldu obezztom?Şişi indi mi?

Derece yapacak olan varsa söylesinde bugün hic strese girmeyelim kızlar yahu..:):kk77:
Yok be kuzum.Ben giremem herhalde bilmiyorum da.Ama gecen hafta kil payi 3. lugu kacirmisim. 1.52 ucuncunun yuzdesi,benim ki de 1.49 du.
Dereceye girmekten cok saglikli ve sporlu kilo vermek.Soylemesi ayip dereceden hevesimi aldim.Ama takim adina ereceye girmek super oluyor tabii ki.Bu hafta cok guzel spor yaptim.Hayirlisi bakalim

Benim cikmam gerekiyor artik.Cok isim var coookk.5 kg zeytinin cekirdekleri temizlenecek,alis-verise gidicem,yemek,temizlik vs vs kadinin isi biter mi?
Bir sey itiraf etmek istiyorum.Eti karami coookkk ozledim.Markete gidince almicam.Alirsam şeytana uyarim yarina kesin kalmaz.Ama yarin kacinilmaz

Back
X