- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaseminim cok gecmis olsun bi tanem.Iki dis cekilince bayagi satsti srni haliyle.Keske birini de daha sonra cektirseydin.Keskelei hic sevmem olan oldu ama cok uzuldum.Iyi geceler arkadaşlar geçmişi okumadan slm vereyim umarım herkes iyidir? tabi bu satte herkes uyudubugün çok yoruldum gün içinde 2 gundurde uykusuzum ve ağrı çektiğim için vücudum yenik düştü uykuya işten gelince yemek yaptim az biseyler yedim çayımı ictim az uzanayım dediydim uyuyakalmışım sporda yapamadim
şimdide uyandim elektirikler yok
ne çok sorun yazdim
neyse elektirikler gelince hem menümü yazayim hemde geçmişi okurum iyi geceler.
Hannereyyancim,suyunda sporun da guzel bitanem de.Gun sonun menunun tamamini alt alta yazarsan daha iyi olur canim benimGünaydın kızlar dun dukkana gidince buraya giremedem 2,5 lt su ve 6000 adim tamamlandı aksam yeyemegim ise tavuk 3 kasik bulgur pilavı salata ve ayran oldu
Sen ol mortim insallah inan coookk sevinirim.Ama ben insallah birincilik geliyor derken takin adina soyledim.Kendi adima degil canim.Ama maydonoz kuru bir mucize bence.Yarin guzel bir eksi gelicek insallah.bağane bağane ben olucam
![]()
Yok be kuzum.Ben giremem herhalde bilmiyorum da.Ama gecen hafta kil payi 3. lugu kacirmisim. 1.52 ucuncunun yuzdesi,benim ki de 1.49 du.Derece yapacak olan varsa söylesinde bugün hic strese girmeyelim kızlar yahu..:)![]()
Insallah gezegenim,ilk hafta bomba gibi gelicenSiz bi durun, ben olacam![]()
Peki kuzun sana fikir versin o zaman.Bugun ki kiloma gore yuzdem 1.96 pamugumBugün tartilip yarın hakkında fikir verin değil mi![]()
Ne dukkanin var?Günaydın kızlar dun dukkana gidince buraya giremedem 2,5 lt su ve 6000 adim tamamlandı aksam yeyemegim ise tavuk 3 kasik bulgur pilavı salata ve ayran oldu
Dukkan benim degil kayinpederimin :) aktar dukkanimiz var ablaNe dukkanin var?
Benim için artık çok gec kahvaltimi yaptimPeki kuzun sana fikir versin o zaman.Bugun ki kiloma gore yuzdem 1.96 pamugum
Bugün tartilip yarın hakkında fikir verin değil mi[/QUOT
Benim için çok geç kahvaltimi kaptim acken tartilmam gerekti
Tamam insaainşa oyle yapiyim :)Hannereyyancim,suyunda sporun da guzel bitanem de.Gun sonun menunun tamamini alt alta yazarsan daha iyi olur canim benim
canım spor salonuna gidebilsem 1 saat yürürüm ama gidemiyorum akşamları,keşke daha fazla yürüyebilsemÖzlemcim, 15 dakika yürüyüşü bu hafta sayıyorum. Haftaya sadece senin için 20 dakikadan aşağısını kabul etmem ona göre
Teşekkür ederim
Allah razı olsun
Herşey bizim için..yeterki rabbim dermansız dert vermesin