Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum ben mumumkun oldugunca cevaplamaya çalışıyorum ama benim paylaşımlarıma gezegenfeza gezegenfeza dan başka kimse cevap vermiyor bu şekilde ben motive olamam. :KK43: gururumuz aktif ama benim paylaşımlarımi kimse umursamıyor galiba
Bugun ki Menüm
Sabah
Çeyrek simit 1 bardak kahve
Öğlen
1 tb ananas 1 kase yoğurt
Aksam
Bir tb karnabahar bol salata
1lt su
1 saat yürüyüş
Menünü begenmedim maalesef :( su az, kahvaltı yok, protein yok :(

Bir daha da benden yorum istemezsin herhalde :))

O KAN GURUBUNA GÖRE BESLENME

Genellikle metabolizma hızları düşük olan 0 kan grubuna sahip olan kişilerde tiroid hormonu üretmekle görevli olan tiroid hormonu iyot eksikliği nedeniyle yediklerinin yakılmasını zorlaştırmaktadır. İyot eksikliği nedeniyle 0 grubuna ait olan kişilerin bolca deniz ürünleri, karaciğer, kırmızı et, ıspanak ve brokoli tüketmeleri önerilmektedir. Metabolizma hızını düşürücü etkiye sahip olan süt ve yumurta, 0 kan grubuna sahip olan kişiler için önerilmeyen besinler listesinde yer alır.

0 grubu kişilerin kilo vermelerinde engel teşkil eden başlıca unsur buğdayın içinde yer alan glutendir. Bu nedenle 0 grubu kişilerin tahıl, ekmek ve taneli sebze tüketimini kısıtlamaları önerilmektedir. 0 grubu kişilerinin yemeklerinde sıvı yağ kullanmaları özellikle tavsiye edilir. Özellikle zeytinyağı tüketimine ağırlık vermeleri ile kalp ve damar sağlıklarına katkıda bulunabilecekleri gibi kolesterollerinin de düşmesini sağlayacaklardır.

0 kan grubunun özellikleri nelerdir?

* Et yemeklerini severler.

* Sindirim sistemi güçlü bir gruptur.

* Bağışıklık sistemleri düzensizdir.

* Zayıflamak için metabolizma hızına ihtiyaç duyarlar.

* Ülser ve mafsal iltihabı gibi sağlık sorunlarından şikayetçidirler.

0 kan gurubunun yemesi gereken besinler;

* Kırmızı et

* Karaciğer

* Beyaz et

* Balık ve deniz ürünleri

* İyotlu tuz

* Ispanak ve brokoli

0 kan grubunun yememesi gereken besinler;

* Tahıl ürünleri

* Ekmek

* Taneli sebzeler

* Buğday

* Süt ürünleri ve yumurta

* Sıvıyağ
Allahım beni nelerle sınıyosun yareppim :(
Mehmed ali bulutun "CAN BOGAZDAN ÇIKAR " kitabını okumuştum

O grubuyum yüzde doksanı cuk diye oturuyor ben etciyim etlede kilo veririm ekmek zinharyassat bana direk engelliyor kilo vermemi . Baklagilde öyle . Benimki sebze ve et ...

Gulütenden o vakit ben bşr hafta ekmek yerine şu stok ettiğim karabugdayı kullanayım bakalımmonda guluten yokmuş ya :45:
Dün A101 gittim hiç kalmamışta karabugday patlagından :işsiz:

Mehmed ali bulutun "CAN BOGAZDAN ÇIKAR " kitabını okumuştum

O grubuyum yüzde doksanı cuk diye oturuyor ben etciyim etlede kilo veririm ekmek zinharyassat bana direk engelliyor kilo vermemi . Baklagilde öyle . Benimki sebze ve et ...

Gulütenden o vakit ben bşr hafta ekmek yerine şu stok ettiğim karabugdayı kullanayım bakalımmonda guluten yokmuş ya :KK45:
Dün A101 gittim hiç kalmamışta karabugday patlagından :işsiz:
E 101 de patlak mı kalır o kadar reklamıni yaptın ya :) demek sende 0 grubusun, gluten yassah diyo napıcaz aybenim :(

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Avuç içi büyüklüğünde peynir
Dereotu

Ara öğün
Kayısı kompostosu (şekersiz)
Akşam
1 tabak Tavuk sote
Yoğurt 3 kaşık
3 litre su (yatana kadar devam edicem )
Sen emziren anneydin değilmi hemde daha 45 günlükmüydü yavrun benmi yanlış hatırlıyorum .
Egerki doğru hatırlıyorsam menün çok azzzz . Bol bol salata yemeni tavsiye ederim .
Ayrıca 2-3 öğün sana yetmez aralar eklemelisin

Bende o dan ama yumurta yiyorum ve hic sIkInti cekmiyorum bu ana kadar :)))
herkesde aynı etkiyi göstermiyo demek çekirge.bende her gün iki yum yiyorum no problem..

Depoların boş, yerinde durmuyon, dolu olsa naparsin acaba
ooo ne gol oldu ama :))

vallahi benimde ferritin 6 gezegenim ben de evde durmam pek.bir de dolu olsa eve girmem zaar :))

yasom7272 yasom7272 Bacım geçmedimi dişin ?
bacım çekilen dişlerimin yeri ağrıyor ama onlar önemli değil 1tane 20lik dişim çürük o ağrıyor eğer yarın geçerse ağrısı oda çekilecek onun ağrısı mahvetti beni yoksa dişetlerim ve çekilen yerlerin ağrısına dayanıyom sıkıntı değil.ağrıkesici antibotik devam inşallah yarın çekilirde kurtulurum:KK60:

bacım çekilen dişlerimin yeri ağrıyor ama onlar önemli değil 1tane 20lik dişim çürük o ağrıyor eğer yarın geçerse ağrısı oda çekilecek onun ağrısı mahvetti beni yoksa dişetlerim ve çekilen yerlerin ağrısına dayanıyom sıkıntı değil.ağrıkesici antibotik devam inşallah yarın çekilirde kurtulurum:KK60:
20 lik bir çıtır oldugunu biliyok ama yinede çektir sen o yirmilikleri :45:
Allah kolaylık versin baş ,diş birde kulak agrısı öfff :(

Menü veriyorum bugün sporunda etkisi herhalde son günlerde en acıktuhim gundu

Sabah
2hs yumurta

Öğle
Ton balıkli salata

Akşam
3 kaşık kuru fasulye
Yoğurt lu kabak

aeben aeben sara_28 sara_28

Afiyet olsun canım menün güzel ama öğlende az yemişsin tabi acıkırsın amaaaa bu menü ve sporla yarın senden derece bekliyorum ben :KK39:

Oyyy fatma bu nasiii menü ?
4 günlük başlanmış akşam fasulyeye dayanamamışsın :-).

Bence hiç gerek yoktu hergünki doyurucu ama güzel menünle devam edip sadece ekmegi kesmeliydin :KK66:.

Yarın güzel bir eksiyle geleceksin inş FAKAT BEN ÖZELLİKLE YARINKİ MENÜNÜ İSTİYORUM ! Bu sçlıktan sonra cuma yemekerin bir çuval inciri berbat ediyor :KK43:.

Unutmam yarın akşam menü bekliyorum pazarteside kilo vermiş görmek istiyorum seni 100 gr da olsa sende biliyorsunki hafta sonu kaçirmazsan pazartesi eksiyle gelirsin . Hadi bakalım top sende :KK74:
buna yüzde yüz katılıyom fatma aebenin dediği gibi yoksunluk sendromuna giriyon ve hafta sonu kaçırıyon normal yemek ye lütfen yavaş olsun ama tam olsun çok acele ediyonuz benim gibi olsanız naparsınız bilmem:110:

bugün A101 uğradım aa bi baktım patlaklardan kasiyer kız abla çok güzel al dedi :KK70:aldım ama tadına bakmadım:KK23:
Yasemin bulmuş :D.D:D
Sizde tekrardan bakın bence :D:D

karabugday yediysen aynı tad patlagıda . Sanki tuzlu gibi ama % 100 karabuğdaymış başka bişinyok içinde baktım .

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum ben mumumkun oldugunca cevaplamaya çalışıyorum ama benim paylaşımlarıma gezegenfeza gezegenfeza dan başka kimse cevap vermiyor bu şekilde ben motive olamam. :KK43: gururumuz aktif ama benim paylaşımlarımi kimse umursamıyor galiba
Bugun ki Menüm
Sabah
Çeyrek simit 1 bardak kahve
Öğlen
1 tb ananas 1 kase yoğurt
Aksam
Bir tb karnabahar bol salata
1lt su
1 saat yürüyüş

Canım ben elimden geldiğince herkese yorum yapmaya çalışıyorum ama gözünden kaçan olmuşsada kusura bakma bitanem
Menüne gelince
Sabah simit yerine tam buğday unlu ekmek yesen bir dilim peynir 5-6tane zeytin bir haşlanmış yumurta öğlenin fena sayılmaz ama imkanların ölçüsünde çorba ton balıklı salata yada sebze yemeği yesen daha sağlıklı beslenmiş olur kiloda verirsin akşam öğünün güzel :KK39:

Back
X