Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yazıyorum menümü
11:30
Yulaf lapası (3 yk yulaf- 1/2 su bardağı süt)
7 çilek
15:30
Ton balıklı salata
21:15 (ocakta şimdi biter o zamana)
Karnıbahar haşlama
Yoğurt
1.5 lt içtim su. Bu sefer 2lt ye tamamlıcam
Yarım saat yürüyüş var spor olarak
vay vay tintinim şarabı bıraktınmı güzel menü afiyet olsunKızlar yazıyorum menümü
11:30
Yulaf lapası (3 yk yulaf- 1/2 su bardağı süt)
7 çilek
15:30
Ton balıklı salata
21:15 (ocakta şimdi biter o zamana)
Karnıbahar haşlama
Yoğurt
1.5 lt içtim su. Bu sefer 2lt ye tamamlıcam
Yarım saat yürüyüş var spor olarak
tarçınlı süt iç saracım yada tarçın döktüğün bir meyve yeKızlar size bişey soracam bugün canım hiç olmadığı kadar tatlı istiyor şimdide çok açım bişey yemiyecem ama bir bardak zerdeçallı süt içip ikide kuru erik yesem nolur ki![]()
hoşgeldin.Benide aranıza alırmısınız? Ben bu işi tek başıma beceremicem anlaşıldı. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var![]()
yaa canbis le ortak mısın nesin? Beni sopalamaya devam edersen "reklam ediyür" diye seni sikayet ederim bak :)
bir hurma ye, medine hurması yani..bütün tatlı isteğini bastırır..Kızlar size bişey soracam bugün canım hiç olmadığı kadar tatlı istiyor şimdide çok açım bişey yemiyecem ama bir bardak zerdeçallı süt içip ikide kuru erik yesem nolur ki![]()
Evet dün akşam yemeğinde öyle yapmıştım. Bugün canım bişey yemek istemiyor aslında. Zorla yedim sayılır sabah ve akşam.Menün güzel canım ton balıklı salatanın yanında bir kasede çorba olsa daha doyurucu olur
Akşamı pilavsız geçirseydin gündüz yedigin pideyi tolore etmiş olurdun ama..Kızlar, merhaba bugün ku menum sabah yumurta , domates, zeytin,salatalik, muz yesilcayddi oglen bir tane kir pidesi yemek zorunda kaldım dukkana gittigim için aksamda tavuk bulgur pilavı ve salata vardi dunku menumle ayniydi maalesef su 2 lt icildi spor olarak da 8000 adim atıldı
İşte meşhur patlağınız![]()
EfserrrrrrDöndük başasil baştan
![]()
Abla yasakladın yavay vay tintinim şarabı bıraktınmı güzel menü afiyet olsun
Zerdeçalı bilmiyorum ama tarçın kesiyo tatlı isteğini. Tarçınlı ılık süt içsen olmaz mı?Kızlar size bişey soracam bugün canım hiç olmadığı kadar tatlı istiyor şimdide çok açım bişey yemiyecem ama bir bardak zerdeçallı süt içip ikide kuru erik yesem nolur ki![]()
Hanımlar efser bizim eski 7. TakımdanDöndük başasil baştan
![]()
hoşgeldin.Döndük başasil baştan
![]()