Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İşte meşhur patlağınız:45:

IMG_8650.webp
IMG_8649.webp

Kızlar yazıyorum menümü
11:30
Yulaf lapası (3 yk yulaf- 1/2 su bardağı süt)
7 çilek

15:30
Ton balıklı salata

21:15 (ocakta şimdi biter o zamana)
Karnıbahar haşlama
Yoğurt

1.5 lt içtim su. Bu sefer 2lt ye tamamlıcam
Yarım saat yürüyüş var spor olarak

Menün güzel canım ton balıklı salatanın yanında bir kasede çorba olsa daha doyurucu olur

Kızlar yazıyorum menümü
11:30
Yulaf lapası (3 yk yulaf- 1/2 su bardağı süt)
7 çilek

15:30
Ton balıklı salata

21:15 (ocakta şimdi biter o zamana)
Karnıbahar haşlama
Yoğurt

1.5 lt içtim su. Bu sefer 2lt ye tamamlıcam
Yarım saat yürüyüş var spor olarak
vay vay tintinim şarabı bıraktınmı güzel menü afiyet olsun

Kızlar, merhaba bugün ku menum sabah yumurta , domates, zeytin,salatalik, muz yesilcayddi oglen bir tane kir pidesi yemek zorunda kaldım dukkana gittigim için aksamda tavuk bulgur pilavı ve salata vardi dunku menumle ayniydi maalesef su 2 lt icildi spor olarak da 8000 adim atıldı

yaa canbis le ortak mısın nesin? Beni sopalamaya devam edersen "reklam ediyür" diye seni sikayet ederim bak :)

Kızlar size bişey soracam bugün canım hiç olmadığı kadar tatlı istiyor şimdide çok açım bişey yemiyecem ama bir bardak zerdeçallı süt içip ikide kuru erik yesem nolur ki :KK64:
bir hurma ye, medine hurması yani..bütün tatlı isteğini bastırır..

Menün güzel canım ton balıklı salatanın yanında bir kasede çorba olsa daha doyurucu olur
Evet dün akşam yemeğinde öyle yapmıştım. Bugün canım bişey yemek istemiyor aslında. Zorla yedim sayılır sabah ve akşam.
İyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum sence zorla da olsa yemekle?

Kızlar, merhaba bugün ku menum sabah yumurta , domates, zeytin,salatalik, muz yesilcayddi oglen bir tane kir pidesi yemek zorunda kaldım dukkana gittigim için aksamda tavuk bulgur pilavı ve salata vardi dunku menumle ayniydi maalesef su 2 lt icildi spor olarak da 8000 adim atıldı
Akşamı pilavsız geçirseydin gündüz yedigin pideyi tolore etmiş olurdun ama..

Kızlar size bişey soracam bugün canım hiç olmadığı kadar tatlı istiyor şimdide çok açım bişey yemiyecem ama bir bardak zerdeçallı süt içip ikide kuru erik yesem nolur ki :KK64:
Zerdeçalı bilmiyorum ama tarçın kesiyo tatlı isteğini. Tarçınlı ılık süt içsen olmaz mı?

Back
X