Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırdır bacı, bilmediğim biseymi var
Hiç ummadığım halde kilo verdim
Baskulde 69.8 görünce ayaklarım yerden kesildi valla :KK76:
Ay büyürme fazindayken 4 günde 600 Gr vermişim hemde sporsuz ve çok dikkat etmeyerek
Çok motive oldum şimdi tekrar 66 67 oluyum öylede kalıyım inşallah :super:

Ay büyürme fazindayken 4 günde 600 Gr vermişim hemde sporsuz ve çok dikkat etmeyerek
Inşallah canım

Hadi inşaallah tebrik ederim

Kusura bakmayın dün bebek tam 20 saat uyumadı yazamadım haliyle. Gaz sancısından mahvoldu. Yediklerime dikkat ediyorum ben ama sanırım çok yavaş yol alıcam çünkü emzirmek aşırı acıktırıyor.

al bendende o kadar benimkide uykuda sorunlu kac aylik bebisin

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Avuç içi büyüklüğünde peynir
Dereotu

Ara öğün
Kayısı kompostosu (şekersiz)
Akşam
1 tabak Tavuk sote
Yoğurt 3 kaşık
3 litre su (yatana kadar devam edicem )

emziren anneye gore sende az yiyormussun canim.bide aralar yok firsatmi bulamiyorsun ara ogun hic yapmazmisin?

bacım çekilen dişlerimin yeri ağrıyor ama onlar önemli değil 1tane 20lik dişim çürük o ağrıyor eğer yarın geçerse ağrısı oda çekilecek onun ağrısı mahvetti beni yoksa dişetlerim ve çekilen yerlerin ağrısına dayanıyom sıkıntı değil.ağrıkesici antibotik devam inşallah yarın çekilirde kurtulurum:KK60:

gecmia olsun canim dis ve kulak agrisi diger agrilardan sanirim bi tik daha dayanilmaz

Babam gildeydim
Eve gidiyimde yazıyim şimdi hastaneye geldim bebisimiz oldu :)

hayirli.olsun gozunuz aydin. ayrica baska alintida gördüm ve babamin esi annemin esi kelimellerini kendimden baska kullanani gorunce gercekten bi düşündürüyormuş

Benide aranıza alırmısınız? Ben bu işi tek başıma beceremicem anlaşıldı. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var :110:

30 yaşındayım. Hemşireyim. 2 oğluşum var biri 5 yaşında, biri 6 aylık. 99 kilo civarlarında dolanıyorum. Daha önce yarışmalara katılmak istemiştim fakat nasip olmamıştı. Temmuzda oğluşlarıma sünnet yapmak istiyorum. Sünnet de 69 kilo olmayı hayal ediyorum. Yani önümde 8 ay ve verilmesi gereken 30 kilom var. Bu arada 6 aylık bebişimi emziriyorum ve haftanın en az 3 günü spor salonuna gidiyorum. Umarım başarabilirim. Uzun olsuysa kusura bakmayın.

hoşgeldin tatlim sporda yapıyormuşsun masallah istikrarli olursan verirsin tabiki

menümüde yazayımda sporumu birazdan yazarım yapınca
sabah
1yumurta bol maydonuz kk peynir 4 zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen
tavuk köfte 2 tane diyim yoğurt 3tanede kızarmış patetes
akşam
mantar sote ve salata
2lt oldu içerim daha sonra sporumu yazacam

@aeben @sara_28 gezegenfeza gezegenfeza

doydunmu disinden dolayi mi yiyemiyorsun yoksa persembe diyemi ay yoksa ben suan acmiyim :)

aman gezegenim ne kötüydüm psikoljim bozuk olmuşum 85 kilo top gibi yuvarla git :KK70: boy kısa biri teyze diyince kendime geldim :KK57:ben dedim daha teyze değilim:KK70:

suan kendim icin hissettigimm

sabah-öğle 12.40
1 urfa kebap (sadece eti)
2 yk bulgur pilavı
1 parça köz domates

akşam 19.30
etli türlü yemeği
1 dilim ekmek
az salata

su bugün az oldu galiba. midem almadı. şu ana kadar 1.25 lt su. yatana kadar içerim 2 bardak en azından.
30+20=50 dk tempolu yürüyüş

@aeben moni moni gezegenfeza gezegenfeza

sabahin yanindaogleyi gormedim ardindan kebabi gorunce aman Allahim didim
tabi yine az olmus geldi bana

Kızlar yazıyorum menümü
11:30
Yulaf lapası (3 yk yulaf- 1/2 su bardağı süt)
7 çilek

15:30
Ton balıklı salata

21:15 (ocakta şimdi biter o zamana)
Karnıbahar haşlama
Yoğurt

1.5 lt içtim su. Bu sefer 2lt ye tamamlıcam
Yarım saat yürüyüş var spor olarak

guzel menu ama sabaha gore oglen az geldi aksama kadar acikip cis seyler yemen olasi canim

Hiç üşenmeden hepsini geri aldım :KK53: 90 lardayım :confused:
96 ile başladım 65 ile ayrıldım 1 yıl içinde hepsini geri aldım :ıslık:

hosgeldin tatlim ben seyi sorucam bunu neden yaptinn nasil yaptin nerede yaptin ?
Insallah dedigin gibi hizlica gider kilolarin zayif olmal harika bi duygu

yasom7272 yasom7272

Sabah
2 cıs
2 yumurta
3 dilim pastırma
3 dilim peynir
1 avuç fındık
1 y.k. yulaf kepeği
Yarım ayva

Akşam
Yarışmada yaptığım etli mantar yemeğinin tavuklu olanından 1 büyük dilim
Bol yeşil salata
Azıcık haşlama kemik eti
Su 1,5 lt ( 2 bardak daha icerim)
1 kupa yeşil çay
4 kupa siyah çay
1 kupa kahve
1 kupa multivitamin( sabah aç )

su icecekler icin yazdim yeni anne oldugumda o kadar cok sey iciyordumki karnim acikmiyordu artii iceceklerden midem bulaniyordu
4 siyah kupa masallah caycisin sanirim
yavas yavas tanicam herkesi

al bendende o kadar benimkide uykuda sorunlu kac aylik bebisin

emziren anneye gore sende az yiyormussun canim.bide aralar yok firsatmi bulamiyorsun ara ogun hic yapmazmisin?

gecmia olsun canim dis ve kulak agrisi diger agrilardan sanirim bi tik daha dayanilmaz

hayirli.olsun gozunuz aydin. ayrica baska alintida gördüm ve babamin esi annemin esi kelimellerini kendimden baska kullanani gorunce gercekten bi düşündürüyormuş

hoşgeldin tatlim sporda yapıyormuşsun masallah istikrarli olursan verirsin tabiki

doydunmu disinden dolayi mi yiyemiyorsun yoksa persembe diyemi ay yoksa ben suan acmiyim :)

suan kendim icin hissettigimm

sabahin yanindaogleyi gormedim ardindan kebabi gorunce aman Allahim didim
tabi yine az olmus geldi bana

guzel menu ama sabaha gore oglen az geldi aksama kadar acikip cis seyler yemen olasi canim

hosgeldin tatlim ben seyi sorucam bunu neden yaptinn nasil yaptin nerede yaptin ?
Insallah dedigin gibi hizlica gider kilolarin zayif olmal harika bi duygu

su icecekler icin yazdim yeni anne oldugumda o kadar cok sey iciyordumki karnim acikmiyordu artii iceceklerden midem bulaniyordu
4 siyah kupa masallah caycisin sanirim
yavas yavas tanicam herkesi
Büyük oğlum doğunca süt olsun diye çaya bol şeker attırdılar. 1 kupaya 4 tatlı kaşığı, şunu anladimki tatlı süt de yapmıyor, sütün tadınıda artırmıyor. Sonuç 6 hafta emdi.
Bende yavaş yavaş şekeri azalttım, epeydir tamamen kestim. Bu az ıcmis halim, 3 bardağı kahvaltıda içtim.
Akşam çayını misafire göre denediğim için 1 bardak içebildim, biraz acı olmuş :KK48::KK48:

abooooovvvvv :confused::confused::confused::confused::confused:

Sevgili kaptanlarım :KK52:Tahlillerimi verdim yarın sabahta diyet listemi alacağım :kahve:bu gün diyet adına bir şey yapamadım ama yarın tarihimi not alıp başlayorum :spor:
bugün çok yeme ama yine de :sopa:

Tebrik ederim fulyacım
saol tatlım :KK15:

fulyaaaaa harikasın canım, isteyince nede güzel kilo veriyorsun sen tebrik ederim:KK73:
saol canım benim :KK15:

Yine süpersin canım tebrikler
teşekkür ederim nelicim :KK15:

Nooldu obeztom neden mutsuzsun
Geçmişe bakamadım merak ettim
Kızı okula bırakıp gelene kadar bakamam
Bugün çok mutluyum ben enerjimin yarısını sana veremmi:KK74:
canım benim:KK19: hissettim senin enerjini sağolasın:KK200:

Mutsuzluk yok, moral bozmak yok. Ben tartıda istediğim rakamı görmediğim zaman böbrek üstü bezlerime meydan okuyorum. Sırf onlar kötü etkilenmesin diye kilomdan çok memnunmuş gibi yapıyorum.
böbrek üstü bezleri ne ola ki gezegenim? Anlamadım vallahi bi açıkla

demek sende ayın insan bedeni üzerindeki etkilerinden haberdarsın divi.şu an büyüyor mu bilmiyorum ama ben büyürkende iyi kilo veriyodum:( bu hafta ne oldu bilmiyorum :(

canım benim:KK19: hissettim senin enerjini sağolasın:KK200:

böbrek üstü bezleri ne ola ki gezegenim? Anlamadım vallahi bi açıkla

demek sende ayın insan bedeni üzerindeki etkilerinden haberdarsın divi.şu an büyüyor mu bilmiyorum ama ben büyürkende iyi kilo veriyodum:KK43: bu hafta ne oldu bilmiyorum :KK43:
Şimdi baktım yok baby
Ya akşamı bekle, yada netten araştır :KK15:

obezzto obezzto yasom7272 yasom7272 kızlar hepimiz -300 Gr verdik hatta ben dün -600 Gr Ken dikkatli bir gün geçirmeme spor yapmama rağmen -300. Şunu söylemek istiyorum eksiliyor mu eksiliyor, diyetteyiz hedefe doğru gidiyoruz ya tam tersi homini gırtlak catlayana kadar yemeye devam etseydik + lar görürdük ve o psikoloji, yağlandigini bilmek şu az Gr vermemizden çok çok daha beter bunu biliyoruz. Pişmanlik, caresizlik, mutsuzluk, iradesizlik ne bileyim çok kötü olurduk yasadigimiz şeylerdi eskiden zaten. Odem, farklı saatlerde tartilmak akşam çok su içmek gece içmek , bunlar hepsi etkili tabi bu haftaki eksilerde.önemli olan zayiflamamiz yavaş da olsa olsun..

Back
X