Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

al bendende o kadar benimkide uykuda sorunlu kac aylik bebisin

emziren anneye gore sende az yiyormussun canim.bide aralar yok firsatmi bulamiyorsun ara ogun hic yapmazmisin?

gecmia olsun canim dis ve kulak agrisi diger agrilardan sanirim bi tik daha dayanilmaz

hayirli.olsun gozunuz aydin. ayrica baska alintida gördüm ve babamin esi annemin esi kelimellerini kendimden baska kullanani gorunce gercekten bi düşündürüyormuş

hoşgeldin tatlim sporda yapıyormuşsun masallah istikrarli olursan verirsin tabiki

doydunmu disinden dolayi mi yiyemiyorsun yoksa persembe diyemi ay yoksa ben suan acmiyim :)

suan kendim icin hissettigimm

sabahin yanindaogleyi gormedim ardindan kebabi gorunce aman Allahim didim
tabi yine az olmus geldi bana

guzel menu ama sabaha gore oglen az geldi aksama kadar acikip cis seyler yemen olasi canim

hosgeldin tatlim ben seyi sorucam bunu neden yaptinn nasil yaptin nerede yaptin ?
Insallah dedigin gibi hizlica gider kilolarin zayif olmal harika bi duygu

su icecekler icin yazdim yeni anne oldugumda o kadar cok sey iciyordumki karnim acikmiyordu artii iceceklerden midem bulaniyordu
4 siyah kupa masallah caycisin sanirim
yavas yavas tanicam herkesi
Geçen zayıflama serinvenim gayet güzel geçti beni hiç üzmedi :nazar:bu sefer metebolizmam ne diyecek bilemiyorum ,bu mevsim benim kilo tutma dönemim ağır gideceğinin farkındanyım almaktansa gr gitmesine razıyım :spor:

Geçen zayıflama serinvenim gayet güzel geçti beni hiç üzmedi :nazar:bu sefer metebolizmam ne diyecek bilemiyorum ,bu mevsim benim kilo tutma dönemim ağır gideceğinin farkındanyım almaktansa gr gitmesine razıyım :spor:
heeee alma artık zaten efser 100 mü olcen artıkın :olamaz:

Gunaydinlara gunaydin hanimlarrr

Günaydın 10.takım:KK52:

Herkese musmutlu bir bildirim günü diliyorum:KK76:

45671295_2503076629709121_2037889972530315264_n.png

bu hafta gene hayal kırıklığıyla uyandım ödemlerim hala devam ediyor yapacak bişey yok sona doğru gene başladı aksilikler:110:
geçen hafta 66 800
bu hafta 66 500
fark 300
moni moni

bu aralardaaki kilo icin guzel bi eksi bence canim tebrikler

Ben 99 kiloyum kızlar. Bu kiloyla vira bismillah diyorum. İnşallah başarırım.

basarirsin ayol yeterki iste

Hanımlar günaydın :KK54:
Başlangıç: 62
Bugün: 57.3
Fark: 4.7 kg

benim gozleri bi gör masallahh 1 haftada mi giden kilo bi hata yok dimi cok guzel vermissin devami olaun insallah tatlim

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar :KK68::KK68::KK68:

bende kilomu bildireyim

Geçen Hafta : 86,0
Bu hafta : 85,0
Fark : -1 Kğ
Yüzde : 1,16

:halay::halay::halay::halay::halay:

Tenrikler saracim

Günaydın kızlar daha tartilamadim tartilinca yazarim inşaallah :-) kilo veren herkesi tebrik ederim :-) gruba yeni katılan arkadaslar olmus olmus onlarda hoş gelmişler

hoabuldukkk canim

kızçelerim, güzel bol eksili kilo bildirimleri bekliyorum:KK5:

Melabaaaa
Ben geldim
Takıma girmek istiyorum kızlaar herkeslere selamlar
Hemen kilo vermem lazım bi arayış yaptım buraya düştüm diyim kaç gündür kadınlarkülübünü okuyorum ama okuyup olmuyo bari üye olıyım gaza geliyim didim iyi ettim mi acaba

iyi ettin gari hoşgeldin canim

Herkese Günaydın. Ben de bildirim yapayım
Gecen hafta 80.1
Bu hafta 79.7
Fark -400
Dün daha dusuktu aslında bugün böyle gelmiş. Neyse buna da şükür. Bakalım yeni sistem ne gösterecek çok şükür 7 leri tekrar gorebildim.

tebrikler canim bazen olur oyle seyler ptesi bol eksin olsun

Günaydın
benim kilo 61
sabit takili kaldim
o_O
kilo verecek kadar dikkat etmiyorum:işsiz:

hedef kilon neydi canim

herkese günaydın kilom 67.9
68i görmediğime sevindim ilk kilo bildirimi ile başlıyorum bakalım neler olacak

merhaba bende yeniyim hayirli olsun

Merhaba kızlar tartildim baslangic kilom 74
Suanki kilom 71
Fark 3 kilo

hu huu tebriklerrr

Hayırlı cumalar bacılar :KK68:
Rabbım bu müberek günde ne sıkıntınız varsa gidersin inşAllah :KK68:

Bol kilo vermeli bir hafta olsun :KK68:

amin insallhhh.

Evdelerin en son porası şimdi çıktı :KK45:

Bende evi toparlayıp kursa gideceğim :KK68:

Kilo bildirimim
Pazartesi 69,9
Cuma 69,2
Fark -700 gr
Yüzde% 1.001

Son iki gün diyet yaptım sayılmaz . Bu şelikde az az verip devam etmeyi dşünüyorum .

gayet guzel olmis ama tenrikler canim

Arkadaşlarim bu hafta aç gezmek bana hiç yaramadı :KK43: pazartesiden sonra tartı hiç aşağı inmedi.dün belki fark eder diye spor dahi yapmadım ama nafile.. iki öğünü bırakıp tekrar üç öğüne geçiyorum

Gecen hafta 84
Bu hafta: 83.7
Fark: -300

deneme yanılma ile sana yarayani bulacaksin elbet yinede eksi gormussun tebrikler canim

günaydın kızlarrr :KK200: bol eksili bir gün olur inşallah listemiz coşar :dua:

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar :KK68:

Kilom pazartesi :70.4
Cuma:69.8
-600 :rapci:

tebrik ederim su 7liden 6liyi bende goreyim aminnnn

Kilo bildirimi
Geçen hafta 104
Bu hafta 102.1
Fark 1900
Yüzde 1.82

moni moni

tebrikler canim

moni moni bu mikrop düzenimi iyice bozdu. ben aslında pazartesi 80.6 çıktım. salı 79.4
dedim cumaya 78 ler geliyoooooooo. ama olmadı :110:
ben ağlamayayım da kim ağlasın :KK61::KK61::KK61: aslında bakmayın o iki kiloya çok da sevinemedim. ama tabi yine de çok şükür Allahıma :dua:
ah kuzum hastalıklar fena etkiledi bizi. neredeyse 3 haftadır evden çıkamadım, düzelemedimde.:110:
hareketsiz kalmamayım diye evde turluyorum, güzelim havalar da eve tıkılı kaldım psikolojimde gitti gidecek:cry:
rakama takılma ödem de vardır, iyileşelim bir an önce:cry:

***10. Takım 595. ETAP ***

Moni(95,3///% )
zhre_ (92,8///% )
evinizinmimari(72,7//%)
Sara_28(86,0///%)
Gamze21(61,0///% )
Aylin42konya(66.3///% )
Antepia27 (104,0///% )
Yasom7272(66,8///%)
Pamukprncess(62,3///% )
ozlemkartal(97,1///% )
Obezzto( 84,0///% )
60kiloyum(81,8///% )

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Gitsinkilolar01(80,1/)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8/)585. etapta bildirimsiz 71,2 kg ile izne ayrılan üye.
boga_hatunu(/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: h:
ask933(75/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 75 h:
hannereyyan(74)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:74 h:60
tintinn(62/57,3)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:62 h:53
heyanet(79/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:79 h:65
zey zey(/)Mezun üye.(yu_zey eski k.adı)h:65
Kerdem(68/)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk:68 h:57
fantastikaaa(99/)Yeni üye, bt: 07.11.2018 bk:99 h:69
efser(/)Mezun üye.

Kilosunu mezuniyette koruyamayan hatun kişiler :)

aeben(/)
gezegenfeza(/)
divinity(/)
Monicim ben gercekten kafayi yedim.Gecen haftaki kilomu bile yanlis hatirliyormusum..66.3 musum.Yani 300 gr vermisim.:KK43: Bu kadar kosturmaya akil kalmadi valla.Dun sabah 9 da kalktim,daha hic uyumadim.Uykusuzluk kafaya vurdu galiba

Monicim ben gercekten kafayi yedim.Gecen haftaki kilomu bile yanlis hatirliyormusum..66.3 musum.Yani 300 gr vermisim.:KK43: Bu kadar kosturmaya akil kalmadi valla.Dun sabah 9 da kalktim,daha hic uyumadim.Uykusuzluk kafaya vurdu galiba
kuzum bu kadar yorma kendini hasta olursun Allah korusun.:anne:
uykuna ve dinlenmene çok dikkat et. haftaya daha güzel sonuçlar alırsın .:KK60:

Sevgili kaptanlarım :KK52:Tahlillerimi verdim yarın sabahta diyet listemi alacağım :kahve:bu gün diyet adına bir şey yapamadım ama yarın tarihimi not alıp başlayorum :spor:

haydi bre bismillahh saglikli guzel kilo vermeler efsercim

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım burada senin gibi emziren anneler var sana yardımcı olacaklardır :KK39:

insallah canim tek sikintim katilim. alsamlari esim gelince yemek yiyoruz bebegimi uyutuyorum pat bende gidiyorum sanirim zamanla aliscam bebisli hayara

Günaydın kızlar tartıya çıktığımda gözlerime inanamadim:rolleyes:
Kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu hafta 73.7
-2.100

Önce çok yiyordum diyete girince Menüm çok iyi olmasada eskisinden daha az beslenmeye başladım ya ödem gitti yada vücudu şaşırttın çok mutluyum yeniden 6 lira merhaba diyecem inşallah :KK73:

masallah canim benim devami olsun insallahh

Mutsuzluk yok, moral bozmak yok. Ben tartıda istediğim rakamı görmediğim zaman böbrek üstü bezlerime meydan okuyorum. Sırf onlar kötü etkilenmesin diye kilomdan çok memnunmuş gibi yapıyorum.

o nasil bisey ayol :-)

Büyük oğlum doğunca süt olsun diye çaya bol şeker attırdılar. 1 kupaya 4 tatlı kaşığı, şunu anladimki tatlı süt de yapmıyor, sütün tadınıda artırmıyor. Sonuç 6 hafta emdi.
Bende yavaş yavaş şekeri azalttım, epeydir tamamen kestim. Bu az ıcmis halim, 3 bardağı kahvaltıda içtim.
Akşam çayını misafire göre denediğim için 1 bardak içebildim, biraz acı olmuş :KK48::KK48:

ay sorma banada gece emziriyorsun biskuvit al yanina ye dediler bende gece yemek yemem yatarken falanda yiyemem midemi rahatsiz ediyor bi kere aldim bi büsküvi yedim aman Allahim midemin rahatsizlandigindan uyuyamadim vardir bi bildikleri demistim o zamanlar insan her duydugunu yapiyor malesef. bide tatli neden sut yapar derlermis tatli yiyince su icme iategi geliyor ya ondan suda sut yapiyor ya .. ben en guzeli sadece su iciyorum gece

Herkese hayirli gunler canlar.Kilomu bildireyim

Cuma : 67.3
Bugun : 66.0
Fark : -1.o
Yuzde : 1.93

farki duzeltmissin zaten canim tebrikler

rahatsızım da o nedenle salatayı yiyemedim. yoksa yanında mutlaka salata yerdim.

gecmis olsun canim

oyle oyle mezun olunuyor zaten anlamiyorsun bile.
yinede ilk kilolarin hizlica akip gidecek zaten oda motive edecek derken fazla surmez diyorum ben

hosbuldum canim tesekkurler

ah kuzum hastalıklar fena etkiledi bizi. neredeyse 3 haftadır evden çıkamadım, düzelemedimde.:110:
hareketsiz kalmamayım diye evde turluyorum, güzelim havalar da eve tıkılı kaldım psikolojimde gitti gidecek:cry:
rakama takılma ödem de vardır, iyileşelim bir an önce:cry:

ayyy canım benim ya o da zor. Rabbim sana da şifa versin tez zamanda.
evet ben de şükür diyorum. napayım hesapta yoktu bu hastalık. sağlık olsun.

Back
X