Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelelim yarından itibaren uygulayacağım proğrama
Herkes en geç akşam 22 ye kadar spor ve menü bildirsin
Bildirmeyenler özenle ifşa edilecektir
İtiraz kabul edilmemekle beraber, bazı arkadaşlarımız (@ozlemkartal , @60kiloyum ) mazeretlidir
@moni kaptanım, spordan izinlisin, amma menünü görmek istiyoruz
Koçlar, kuzular, mortiler
Eksiği olan yeni gelen arkadaşlardan gözüne kestirdiğini alabilir![]()
Erindiğimden gitmedim canım yaa, bizim dr çok bekletiyor.Bir doktora görundün mü? Kaç günden beri belinde ağrı var.benim stresde direk bele vurur, çıkar yürürüm geçer ama herkesde sebep başka başka oluyor
senin belin niye ağrıyor bir git hacamat yaptır faydası olurErindiğimden gitmedim canım yaa, bizim dr çok bekletiyor.
2 gündür azalma var, az önce bisiklet sürdüm tekrar ağrıdı, ama yavaş yavaş başlamam lazım
Abla hacamata merak sardımErindiğimden gitmedim canım yaa, bizim dr çok bekletiyor.
2 gündür azalma var, az önce bisiklet sürdüm tekrar ağrıdı, ama yavaş yavaş başlamam lazım
Ben yaparımsenin belin niye ağrıyor bir git hacamat yaptır faydası olurtabi önce dr git
kursları var mehtap araştır varsa orda git tabi öğren bizde geliriz ama nette izleyerek öğrenemessin.Abla hacamata merak sardım
İnternetten hacamat seti getirtecem önce bizimkinde deniycem sanada yaparım tr gelince![]()
Bilmiyorum ki, tam herşey bitti 1 gün dinlenip temizlik yapıyım dedim, ertesi gün bel ağrısı başladısenin belin niye ağrıyor bir git hacamat yaptır faydası olurtabi önce dr git
Kız onun eğitimini Alman gerekiyorAbla hacamata merak sardım
İnternetten hacamat seti getirtecem önce bizimkinde deniycem sanada yaparım tr gelince![]()
Abla hacamata merak sardım
hacamat öğrencem diye harcamaBen yaparım![]()
kutlamalar başlasın o zamannnnnnnnvee resmi sonuçlar
maşallah bize.
takımımı ve tüm kızçelerimi kutluyorum.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 595.. ETAP
(2 Kasım-9 Kasım)
TAKIM DERECELERI
1......%0,751 ....... 10. Takım
2.......%0,700........... 3. Takim
3...........%0,679.......5. Takim
BIREYSEL DERECELER
1.........%2,65...... @meryozcan (3. Takim)
2........%2,44......60kiloyum (10. Takim)
3........%1,97.......sonundaoldu (8. Takim)
Etap sonuncusu 6. Takımdansimla0 ...%-1,67......
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Maşallahvee resmi sonuçlar
maşallah bize.
takımımı ve tüm kızçelerimi kutluyorum.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 595.. ETAP
(2 Kasım-9 Kasım)
TAKIM DERECELERI
1......%0,751 ....... 10. Takım
2.......%0,700........... 3. Takim
3...........%0,679.......5. Takim
BIREYSEL DERECELER
1.........%2,65...... @meryozcan (3. Takim)
2........%2,44......60kiloyum (10. Takim)
3........%1,97.......sonundaoldu (8. Takim)
Etap sonuncusu 6. Takımdansimla0 ...%-1,67......
Maşallah
yakınına gelme bence valla ilk denemeyi sen de yaparsa kurtaramayız seniHarcayacak gibi görünüyor, kafaya koyduysa yapar![]()
Temmuza kadar gözüne görünmem, o zamana kadar hevesini almış olur belkiyakınına gelme bence valla ilk denemeyi sen de yaparsa kurtaramayız seni![]()