- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53
Tm cnm sen iyi olda ıns 300gr veryaseminim ben yine evde hareket kısıtlılığından dolayı hedefi 300 grm diyim.
94,7![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tm cnm sen iyi olda ıns 300gr veryaseminim ben yine evde hareket kısıtlılığından dolayı hedefi 300 grm diyim.
94,7![]()
AbowwwwAbla demezsen cevap vermem hiç bir soruya benim çocuğun yaşındaki birinin bana ismimle hitap etmesini istemem.
yeniler için kendimi tanıtıyım.
Ben Ayşe 1 Ekim itibariyle 48 yaşındayım.
bana moni/cim, ayşe/cim abla teyze nene .. ne isterseniz diyebilirsiniz
hiç öyle yasemin gibi takıntılarım yoktur![]()
evet kuzum takımda deneme de olmak farketmiyor, herkes her şeyi yapıyor.gezegenfeza deneme suresinde olanlarda 1 haftalik hedef belirtiyor mu ?
Eger evetse 500 gr ben diyim. Uygunmu ?
evet kuzum takımda deneme de olmak farketmiyor, herkes her şeyi yapıyor.![]()
ay evet kullanıcı adımı bu yüzden çok seviyorum çok uygun her şeye.
Ayse isminide cok severim monicim demek de cok hos oluyor ama![]()
Valla banada ilk sempatik gelen şey o olmuştu. Kesin çok sempatik biridir bu kaptan deyip bu takıma geldim. İyiki gelmişim. Geldiğimden beri yeyip içmem çok kontrollü çünkü.ay evet kullanıcı adımı bu yüzden çok seviyorum çok uygun her şeye.
moni moniş monicim monişim monicik vs![]()
Valla banada ilk sempatik gelen şey o olmuştu. Kesin çok sempatik biridir bu kaptan deyip bu takıma geldim. İyiki gelmişim. Geldiğimden beri yeyip içmem çok kontrollü çünkü.
Günaydın kızlar hepimize mutlu bir pazar günü diliyorum![]()
Sabah yumurta, ceviz, peynir zaten doyuruyor canım, yeterki cız olmasın,
canim menunu netlestirmek icin soruyorum
sabahki cicek ekmek kac dilim cicek ekmek ?
Biber dolmalari kac adet ?
sabahi gecim oglen ve aksam her iki ogun pilav gibi bisey olmus yani karbo. yararli bi peynir yogurdun var gibi görünüyor
sende gerekeni soylemissin zaten canim
harika menu hemde haftasonu
cokda sacma görünmüyor aslinda
ben bi catal borek disinda sacma bisey goremedim ki oda sacma degil goz hakki diyelim hatta az bile oglen ve sonrasi icin
menu az geldi canim bana yogun calismaktan sanirim
bende sabah kahvaltida mutlaka 1 dilim ekmek yerim ekmeksiz nasil yapiyorsun kahvaltiyi ?
bide ekmek ne ekmegi yaz mutlaka canim aksam hem ayran salata tursu 3unuden 1ini oglen yesen tursu mesela odem yapar bol suyla aksama kadar durumu hafifletmis olursun
menu az geldi bana doydun mu canim bide misafirlikte hurma ceviz findik miss bizde varsa yoksa cay yanina bandirmak icin bisküvitt
guzel olmus menun canim ben begendim
guzel menu canim bide sabah 1 dilim ekmek icin dayanamadim demissin nedenki ekmek yemiyormusun ?
Şu an hâlâ yataktayım, eşim oturma odasında uyuyakalmış, bu gece işe gidecek ses yapamam, uykusunu alsın, kendi kalksın. Oğlanlarda uyuyor. Kalksam napacam, bi mutfak bi yatak odası mekik dokuyacam
gune 8 den sonra baslamak nasil bir duyguydu anlatsana biraz![]()
Sabah yumurta, ceviz, peynir zaten doyuruyor canım, yeterki cız olmasın,
Akşam ayran çorbası antep üşüdüydü, kemik suyuna kemik eti, nohut ve patates. Aslında daha yiyesim vardı, kendimi tuttum. Bi arkadaş hacc dan geldi, gidememiştik. Ordada hurma ikram edileceğini bildiğimden daha fazla yemedim. Kuruyemiş bonus oldu
Şu an hâlâ yataktayım, eşim oturma odasında uyuyakalmış, bu gece işe gidecek ses yapamam, uykusunu alsın, kendi kalksın. Oğlanlarda uyuyor. Kalksam napacam, bi mutfak bi yatak odası mekik dokuyacam
Kapris değilde öyle alışmışız, meselâNe kaprisliyim demineyse bu konuda ciddiyim
![]()
ayy hele 40 artılar mümkünse abla demesin aaaKapris değilde öyle alışmışız, meselâAntepia27
ozlemkartal
moni
Valla abla demek istiyom, kendimi kötü hissediyorum.
Direk fatma diyemiyom, fatmam diyom
Özlem diyemiyom, özlemcim diyom
Ayşe diyemiyom, kaptanım diyom.
Hepaeben in yüzünden
Benden küçüklerin abla demesi hiç rahatsız etmiyor
Tabiki belirtiyorsunuz, artık takımdasınız. Sadece listede deyilsiniz. 500 gr az deyilmigezegenfeza deneme suresinde olanlarda 1 haftalik hedef belirtiyor mu ?
Eger evetse 500 gr ben diyim. Uygunmu ?