Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yeniler için kendimi tanıtıyım.:KK39:
Ben Ayşe 1 Ekim itibariyle 48 yaşındayım.:KK69:
bana moni/cim, ayşe/cim abla teyze nene .. ne isterseniz diyebilirsiniz:KK48:
hiç öyle yasemin gibi takıntılarım yoktur:KK70:

Ayse isminide cok severim monicim demek de cok hos oluyor ama :KK36:

ay evet kullanıcı adımı bu yüzden çok seviyorum çok uygun her şeye.:21:
moni moniş monicim monişim monicik vs:KK70:
Valla banada ilk sempatik gelen şey o olmuştu. Kesin çok sempatik biridir bu kaptan deyip bu takıma geldim. İyiki gelmişim. Geldiğimden beri yeyip içmem çok kontrollü çünkü.

canim menunu netlestirmek icin soruyorum
sabahki cicek ekmek kac dilim cicek ekmek ?
Biber dolmalari kac adet ?
sabahi gecim oglen ve aksam her iki ogun pilav gibi bisey olmus yani karbo. yararli bi peynir yogurdun var gibi görünüyor

sende gerekeni soylemissin zaten canim

harika menu hemde haftasonu :KK9:

cokda sacma görünmüyor aslinda

ben bi catal borek disinda sacma bisey goremedim ki oda sacma degil goz hakki diyelim hatta az bile oglen ve sonrasi icin

menu az geldi canim bana yogun calismaktan sanirim

bende sabah kahvaltida mutlaka 1 dilim ekmek yerim ekmeksiz nasil yapiyorsun kahvaltiyi ?
bide ekmek ne ekmegi yaz mutlaka canim aksam hem ayran salata tursu 3unuden 1ini oglen yesen tursu mesela odem yapar bol suyla aksama kadar durumu hafifletmis olursun

menu az geldi bana doydun mu canim bide misafirlikte hurma ceviz findik miss bizde varsa yoksa cay yanina bandirmak icin bisküvitt

guzel olmus menun canim ben begendim

guzel menu canim bide sabah 1 dilim ekmek icin dayanamadim demissin nedenki ekmek yemiyormusun ?
Sabah yumurta, ceviz, peynir zaten doyuruyor canım, yeterki cız olmasın,
Akşam ayran çorbası antep üşüdüydü, kemik suyuna kemik eti, nohut ve patates. Aslında daha yiyesim vardı, kendimi tuttum. Bi arkadaş hacc dan geldi, gidememiştik. Ordada hurma ikram edileceğini bildiğimden daha fazla yemedim. Kuruyemiş bonus oldu

gune 8 den sonra baslamak nasil bir duyguydu anlatsana biraz :KK68:
Şu an hâlâ yataktayım, eşim oturma odasında uyuyakalmış, bu gece işe gidecek ses yapamam, uykusunu alsın, kendi kalksın. Oğlanlarda uyuyor. Kalksam napacam, bi mutfak bi yatak odası mekik dokuyacam

Sabah yumurta, ceviz, peynir zaten doyuruyor canım, yeterki cız olmasın,
Akşam ayran çorbası antep üşüdüydü, kemik suyuna kemik eti, nohut ve patates. Aslında daha yiyesim vardı, kendimi tuttum. Bi arkadaş hacc dan geldi, gidememiştik. Ordada hurma ikram edileceğini bildiğimden daha fazla yemedim. Kuruyemiş bonus oldu

ben tam 40. haftada dogum yaptim annecim hergun bana hurma yedirirdi o nedenle hurmayi su aralar gozumu bile kafamda bile canlandirmak istemiyorum ama severim yani.
ben evde kendim browni kurabiye yapiyorum icinde yarim su bardagi un ve yarim su bardagindan az esmer seker var kalani bitte cikolata cokda cisa girmez dimi:bicak:

Şu an hâlâ yataktayım, eşim oturma odasında uyuyakalmış, bu gece işe gidecek ses yapamam, uykusunu alsın, kendi kalksın. Oğlanlarda uyuyor. Kalksam napacam, bi mutfak bi yatak odası mekik dokuyacam

biz aslinda dogumdan oncede 8 9 ortalama uyanis saatimizdi haftasonu. ama simdi hergun 5 6 ya sabitlendigimiz icin nimet geliyor hele 8e kadar uyudum bi kere aman Allahim nasil bi duyguu

Ne kaprisliyim demi:KK70::KK70: neyse bu konuda ciddiyim :KK33:
Kapris değilde öyle alışmışız, meselâ Antepia27 Antepia27
ozlemkartal ozlemkartal
moni moni
Valla abla demek istiyom, kendimi kötü hissediyorum.
Direk fatma diyemiyom, fatmam diyom
Özlem diyemiyom, özlemcim diyom
Ayşe diyemiyom, kaptanım diyom.
Hep aeben aeben in yüzünden:KK70::KK70::KK70:
Benden küçüklerin abla demesi hiç rahatsız etmiyor

Kızlar ve ablalar bi soru sormak istiyorum. İlk sayfadaki katılım tarihi ve başlangıç kilosu bölümleri varya... O kilolar katılım tarihinizdeki kilolarınız mı, yoksa diyete başladığınız kilolarınız mı?

Kapris değilde öyle alışmışız, meselâ Antepia27 Antepia27
ozlemkartal ozlemkartal
moni moni
Valla abla demek istiyom, kendimi kötü hissediyorum.
Direk fatma diyemiyom, fatmam diyom
Özlem diyemiyom, özlemcim diyom
Ayşe diyemiyom, kaptanım diyom.
Hep aeben aeben in yüzünden:KK70::KK70::KK70:
Benden küçüklerin abla demesi hiç rahatsız etmiyor
ayy hele 40 artılar mümkünse abla demesin aaa:süslü:

Back
X