Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gezegenim bizim için o adımlar spor olmuyor çünkü tempo yok rutin hergün okadar adım oluyor mesala pazara gidiyon ne kadar hızlı yürüyebilirsin yada alışveriş merkezinde ben onları spor olarak görmüyom .
Öyleyse günlük adım sayısını kaldırıp yerine gerçek yürüyüşün dakikasını yazalım

yeniler için kendimi tanıtıyım.:KK39:
Ben Ayşe 1 Ekim itibariyle 48 yaşındayım.:KK69:
bana moni/cim, ayşe/cim abla teyze nene .. ne isterseniz diyebilirsiniz:KK48:
hiç öyle yasemin gibi takıntılarım yoktur:KK70:
kaprisliyim agrasifim gıcığım kıskancım :KK70::KK70::KK70::KK70: takıntılıyım ne yapayım:KK70:

ta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler:KK43::KK43:

özlemcim 200 gram vermişsin bu kilo almaktan iyidir sıkıntın herneyse Allah hayra çıkarsın gülüm benim :KK60:
sağolasın saram amin inşallah işyerinde perşembe çok can sıkıcı bir olay yaşadım hala etkisindeyim o gece hiçbirşey yiyemedim rabbim hırslı kalp kıran vicdansız insanları ıslah etsin daha kötü beddua etmek istiyorum tutuyorum kendimi
bende uzun süreli açlık acayip baş ağrısı yapmıştı baktım olabiliyormuş bilgin olsun
yok bende pek yapmıyor benim başım başka şeylerden ağrıyor

Rabbim gönlüne ferahlık versin özlemim, ne sıkıntın varsa uçup gitsin inşallah.:anne:
sağolasın canım amin inşallah

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim gerçekten bir haftadır çok kötüydüm .
60kiloyum 60kiloyum fulyam geçmiş olsun dikkat et kendine lutfen.:KK200:
@ Sarayca canim lutfen sende ihmal etme dr git pazartesi.:KK200:
ozlemkartal ozlemkartal bacim sıkıntı neyse rabbim gönül ferahlığı versin inşallah:KK200:
@obezzto kız sana dedimki diyetisyenin ne verdiyse ye ne moral bozuyon haftaya daha iyi olacan.:KK200:
@Pamukprncess desteğin için teskler.:KK200:
@Antepia27 fatmam azmin zaferi kutlarım yola devam.:KK200:
@Aylin42Konya bacim ne güzel beni geçtin tbr ederim:KK200:
sağol canım hayatta en değerli şeylerden biri gönül ferahlığı yorgunluk vs hiçbişey

Gelelim yarından itibaren uygulayacağım proğrama En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Herkes en geç akşam 22 ye kadar spor ve menü bildirsin
Bildirmeyenler özenle ifşa edilecektir :halay::halay:
İtiraz kabul edilmemekle beraber, bazı arkadaşlarımız (@ozlemkartal , @60kiloyum ) mazeretlidir
@moni kaptanım, spordan izinlisin, amma menünü görmek istiyoruz:rapci:

Koçlar, kuzular, mortiler
Eksiği olan yeni gelen arkadaşlardan gözüne kestirdiğini alabilir :KK62::KK62::KK62:
kuzum senin aracılığınla tüm takımdan özür dilerim inanın bu kafayla yiyeceğe saldırırdım eskiden olsaydı inşallah toparlayacağım

vee resmi sonuçlar:21:
maşallah bize.:nazar::nazar::nazar:
takımımı ve tüm kızçelerimi kutluyorum.:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK9::KK9::KK9:
:KK73::KK73::KK73:
:KK200:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 595.. ETAPEn Büyük TÜRKİYE
(2 Kasım-9 Kasım)

TAKIM DERECELERI

1......%0,751 ....... 10. Takım:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK36:
2.......%0,700........... 3. Takim:sampiyon::sampiyon::KK36:
3...........%0,679.......5. Takim:sampiyon::KK36:

BIREYSEL DERECELER

1.........%2,65...... @meryozcan (3. Takim):sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK37:

2........%2,44...... 60kiloyum 60kiloyum (10. Takim):sampiyon::sampiyon::KK37:

3........%1,97....... @sonundaoldu (8. Takim):sampiyon::KK37:

Etap sonuncusu 6. Takımdan @simla0 ...%-1,67......:duduk:

CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri

CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
takımı kutluyorum çok faydam olmasa da ayrıca dereceye giren arkadaşlara da tebrikler kızlar

sağolasın saram amin inşallah işyerinde perşembe çok can sıkıcı bir olay yaşadım hala etkisindeyim o gece hiçbirşey yiyemedim rabbim hırslı kalp kıran vicdansız insanları ıslah etsin daha kötü beddua etmek istiyorum tutuyorum kendimi

sağol canım hayatta en değerli şeylerden biri gönül ferahlığı yorgunluk vs hiçbişey

kuzum senin aracılığınla tüm takımdan özür dilerim inanın bu kafayla yiyeceğe saldırırdım eskiden olsaydı inşallah toparlayacağım

takımı kutluyorum çok faydam olmasa da ayrıca dereceye giren arkadaşlara da tebrikler kızlar
özlemim çok üzüldüm biliyom çok acıtıyor bende 1 yıl evvel böyle bişey yaşadım ve kendimi kaybettim işte o arada aldım 10 kiloyu aniden menopoza girdim değermi o insanlar için değmez ama hiç bişey baki değil lütfen kendini bırakma bol bol inşirah süresini oku :KK60:

ta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler:KK43::KK43:
Çok sinir bozucu

Sen yeterki ıyi ol, gerisi zaten gelir:KK200:

Back
X