- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53
he atmıyon ama kurabiyeleri hüpletiyon sabahları demiŞekerin hertürlüsü cız, ben çaya kahveye bile atmıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he atmıyon ama kurabiyeleri hüpletiyon sabahları demiŞekerin hertürlüsü cız, ben çaya kahveye bile atmıyorum.
Öyleyse günlük adım sayısını kaldırıp yerine gerçek yürüyüşün dakikasını yazalımgezegenim bizim için o adımlar spor olmuyor çünkü tempo yok rutin hergün okadar adım oluyor mesala pazara gidiyon ne kadar hızlı yürüyebilirsin yada alışveriş merkezinde ben onları spor olarak görmüyom .
kaprisliyim agrasifim gıcığım kıskancımyeniler için kendimi tanıtıyım.
Ben Ayşe 1 Ekim itibariyle 48 yaşındayım.
bana moni/cim, ayşe/cim abla teyze nene .. ne isterseniz diyebilirsiniz
hiç öyle yasemin gibi takıntılarım yoktur![]()
Yok gıı 2 sefer oldu ohe atmıyon ama kurabiyeleri hüpletiyon sabahları demi![]()
kaprisliyim agrasifim gıcığım kıskancımtakıntılıyım ne yapayım
![]()
he bidaha olmasın kilosunu koruyamayan hatun kişilerYok gıı 2 sefer oldu o
olsun biz seni yinede seviyoruz dermişim.kaprisliyim agrasifim gıcığım kıskancımtakıntılıyım ne yapayım
![]()
sağolasın saram amin inşallah işyerinde perşembe çok can sıkıcı bir olay yaşadım hala etkisindeyim o gece hiçbirşey yiyemedim rabbim hırslı kalp kıran vicdansız insanları ıslah etsin daha kötü beddua etmek istiyorum tutuyorum kendimiözlemcim 200 gram vermişsin bu kilo almaktan iyidir sıkıntın herneyse Allah hayra çıkarsın gülüm benim![]()
yok bende pek yapmıyor benim başım başka şeylerden ağrıyorbende uzun süreli açlık acayip baş ağrısı yapmıştı baktım olabiliyormuş bilgin olsun
sağolasın canım amin inşallahRabbim gönlüne ferahlık versin özlemim, ne sıkıntın varsa uçup gitsin inşallah.![]()
sağol canım hayatta en değerli şeylerden biri gönül ferahlığı yorgunluk vs hiçbişeyGeçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim gerçekten bir haftadır çok kötüydüm .
60kiloyum fulyam geçmiş olsun dikkat et kendine lutfen.
@ Sarayca canim lutfen sende ihmal etme dr git pazartesi.
ozlemkartal bacim sıkıntı neyse rabbim gönül ferahlığı versin inşallah
@obezzto kız sana dedimki diyetisyenin ne verdiyse ye ne moral bozuyon haftaya daha iyi olacan.
@Pamukprncess desteğin için teskler.
@Antepia27 fatmam azmin zaferi kutlarım yola devam.
@Aylin42Konya bacim ne güzel beni geçtin tbr ederim![]()
kuzum senin aracılığınla tüm takımdan özür dilerim inanın bu kafayla yiyeceğe saldırırdım eskiden olsaydı inşallah toparlayacağımGelelim yarından itibaren uygulayacağım proğrama
Herkes en geç akşam 22 ye kadar spor ve menü bildirsin
Bildirmeyenler özenle ifşa edilecektir
İtiraz kabul edilmemekle beraber, bazı arkadaşlarımız (@ozlemkartal , @60kiloyum ) mazeretlidir
@moni kaptanım, spordan izinlisin, amma menünü görmek istiyoruz
Koçlar, kuzular, mortiler
Eksiği olan yeni gelen arkadaşlardan gözüne kestirdiğini alabilir![]()
takımı kutluyorum çok faydam olmasa da ayrıca dereceye giren arkadaşlara da tebrikler kızlarvee resmi sonuçlar
maşallah bize.
takımımı ve tüm kızçelerimi kutluyorum.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 595.. ETAP
(2 Kasım-9 Kasım)
TAKIM DERECELERI
1......%0,751 ....... 10. Takım
2.......%0,700........... 3. Takim
3...........%0,679.......5. Takim
BIREYSEL DERECELER
1.........%2,65...... @meryozcan (3. Takim)
2........%2,44......60kiloyum (10. Takim)
3........%1,97....... @sonundaoldu (8. Takim)
Etap sonuncusu 6. Takımdan @simla0 ...%-1,67......
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
monicim eski yasomu tanısan emin ol öyleydim alıngan çekilmez ıyyy ben kendime tahamülüm yoktu aynuram çok çekti bendenolsun biz seni yinede seviyoruz dermişim.
ayy çok güldüm kendime
![]()
özlemim çok üzüldüm biliyom çok acıtıyor bende 1 yıl evvel böyle bişey yaşadım ve kendimi kaybettim işte o arada aldım 10 kiloyu aniden menopoza girdim değermi o insanlar için değmez ama hiç bişey baki değil lütfen kendini bırakma bol bol inşirah süresini okusağolasın saram amin inşallah işyerinde perşembe çok can sıkıcı bir olay yaşadım hala etkisindeyim o gece hiçbirşey yiyemedim rabbim hırslı kalp kıran vicdansız insanları ıslah etsin daha kötü beddua etmek istiyorum tutuyorum kendimi
yok bende pek yapmıyor benim başım başka şeylerden ağrıyor
sağolasın canım amin inşallah
sağol canım hayatta en değerli şeylerden biri gönül ferahlığı yorgunluk vs hiçbişey
kuzum senin aracılığınla tüm takımdan özür dilerim inanın bu kafayla yiyeceğe saldırırdım eskiden olsaydı inşallah toparlayacağım
takımı kutluyorum çok faydam olmasa da ayrıca dereceye giren arkadaşlara da tebrikler kızlar
Çok sinir bozucuta geçen haftadan 2 arkadaş kahvaltıya bana gelmek için karar aldık cuma günü alışveriş yaptım eve geldim akşam teyit için aradımki unutmuşlar pazar günü gelin dedim ozaman dün akşamda yazmışlarki kahvaltıya gelemiyoz çaya geliriz hala bekliyom gelecekler![]()
abla demek istiyomuş ona deki küçülde cebime giro hariçç döverimmm
![]()
sorma yani hiçççabla demek istiyomuş ona deki küçülde cebime gir![]()
aynen gezegenim sabah kalktım börek falan sardım tatlı yaptımÇok sinir bozucu
Sen yeterki ıyi ol, gerisi zaten gelirsağolasın saram amin inşallah işyerinde perşembe çok can sıkıcı bir olay yaşadım hala etkisindeyim o gece hiçbirşey yiyemedim rabbim hırslı kalp kıran vicdansız insanları ıslah etsin daha kötü beddua etmek istiyorum tutuyorum kendimi
yok bende pek yapmıyor benim başım başka şeylerden ağrıyor
sağolasın canım amin inşallah
sağol canım hayatta en değerli şeylerden biri gönül ferahlığı yorgunluk vs hiçbişey
kuzum senin aracılığınla tüm takımdan özür dilerim inanın bu kafayla yiyeceğe saldırırdım eskiden olsaydı inşallah toparlayacağım
takımı kutluyorum çok faydam olmasa da ayrıca dereceye giren arkadaşlara da tebrikler kızlar
çalışıyorum canım.Üzülme gülüm ya yarın halledersin işallah yani sporla yürütüşle filan çaluşıyormusun okuyormusun sen