- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53
fulyacım nasıl oldun gülüm?çalışıyorum canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fulyacım nasıl oldun gülüm?çalışıyorum canım.
abla demek istiyomuş ona deki küçülde cebime gir![]()
inan ki işin çokluğu yorgunluk vs bişey değil,bu kez yemeğe değil si..ya saldırdım.tabi ki değmez ama sana zararı dokunuyorsa nasıl iyi olyursun ki okuyacam canım ama artık beddua etmek istiyorum böylelerine ciddiyim hep allah bildiği gibi yapsın diyordumözlemim çok üzüldüm biliyom çok acıtıyor bende 1 yıl evvel böyle bişey yaşadım ve kendimi kaybettim işte o arada aldım 10 kiloyu aniden menopoza girdim değermi o insanlar için değmez ama hiç bişey baki değil lütfen kendini bırakma bol bol inşirah süresini oku![]()
sağol kuzum benimSen yeterki ıyi ol, gerisi zaten gelir![]()
bugün daha iyiyim canım. midem de daha iyi sanki. sabah yumurta falan yiyebiliyorum artık çok şükür. inşallah geçer giderfulyacım nasıl oldun gülüm?
insanın morali alt üst olunca gözü bir şey görmüyor. yaseminin dediği gibi inşirah suresi oku bol bol canım. felak ve nas suresini de oku bol bol.inan ki işin çokluğu yorgunluk vs bişey değil,bu kez yemeğe değil si..ya saldırdım.tabi ki değmez ama sana zararı dokunuyorsa nasıl iyi olyursun ki okuyacam canım ama artık beddua etmek istiyorum böylelerine ciddiyim hep allah bildiği gibi yapsın diyordum
sağol canım bu da geçecek inşallah okuyoruminsanın morali alt üst olunca gözü bir şey görmüyor. yaseminin dediği gibi inşirah suresi oku bol bol canım. felak ve nas suresini de oku bol bol.
geçmiş olsun canım kaçırdım galiba ben de birkaç gündür düzenli beslenmedim ama tatlı hamur vs yemedim şükürbugün daha iyiyim canım. midem de daha iyi sanki. sabah yumurta falan yiyebiliyorum artık çok şükür. inşallah geçer gider
amin canım aminaynenozlemkartal cim çalışmak yorulmak hiç önemli değil tam 1yıl işe ağlarak gittim geldim gece hıçkırarark uyanıyordum çok kötü çok iyi anlıyorum ama beddua etme boşver. RABBİM ISLAH ETSİN ONLARI.
sevindim iyi olmana fulyam.bugün daha iyiyim canım. midem de daha iyi sanki. sabah yumurta falan yiyebiliyorum artık çok şükür. inşallah geçer gider
mini mini ufak tefek bişeysin gezegenimAcep beni çokmu iri yarı görüyorsunuz
![]()
saolasın. bazı şeyleri yiyemediğimden karbona kaçtım. tatlı çikolata değil ama simit, pilav yedim. ama çok şükür artık daha iyiyim.geçmiş olsun canım kaçırdım galiba ben de birkaç gündür düzenli beslenmedim ama tatlı hamur vs yemedim şükür
sevindim iyi olmana fulyam.![]()
Kapris değilde öyle alışmışız, meselâAntepia27
ozlemkartal
moni
Valla abla demek istiyom, kendimi kötü hissediyorum.
Direk fatma diyemiyom, fatmam diyom
Özlem diyemiyom, özlemcim diyom
Ayşe diyemiyom, kaptanım diyom.
Hep @aeben in yüzünden
Benden küçüklerin abla demesi hiç rahatsız etmiyor
Sanal çok önemli değil de bana gerçek hayatta kimse abla demiyorkaprisliyim agrasifim gıcığım kıskancımtakıntılıyım ne yapayım
![]()
ayy bunlar 2 bacı deli etcek beniSanal çok önemli değil de bana gerçek hayatta kimse abla demiyor
Benden 2-5-9 yaş küçükler adımla hitap ediyor çok sinir oluyorum![]()
hiç yani bi tutturdular abla diceklermiş, hele gezegen nene haliyleYav arkadaş torun sahibi bir ninesin
Daha abla diycekmis
Bak bana değil torun 1. Sınıfa giden bebeğim var laf aramızda 40 yaşında doğurdum ama gencim güzelim nine değilim
Şaka bir yana diyebilirsin canım eski takımdaki en buyuk kusiydim çoğu arkadaş abla derdihic rahatsız olmam canım daha samimi canım gönül rahatlığıyla de
Bu takımda yaditlarimin olmasında çok gugüz
![]()
hımmm diyebilirsin senden yaşlı gösteriyom monicimçok istiyosanız ben size apla derim![]()
tövbe de çarpılcanhımmm diyebilirsin senden yaşlı gösteriyom monicim![]()