Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

özlemim çok üzüldüm biliyom çok acıtıyor bende 1 yıl evvel böyle bişey yaşadım ve kendimi kaybettim işte o arada aldım 10 kiloyu aniden menopoza girdim değermi o insanlar için değmez ama hiç bişey baki değil lütfen kendini bırakma bol bol inşirah süresini oku :KK60:
inan ki işin çokluğu yorgunluk vs bişey değil,bu kez yemeğe değil si..ya saldırdım.tabi ki değmez ama sana zararı dokunuyorsa nasıl iyi olyursun ki okuyacam canım ama artık beddua etmek istiyorum böylelerine ciddiyim hep allah bildiği gibi yapsın diyordum

Sen yeterki ıyi ol, gerisi zaten gelir:KK200:
sağol kuzum benim

inan ki işin çokluğu yorgunluk vs bişey değil,bu kez yemeğe değil si..ya saldırdım.tabi ki değmez ama sana zararı dokunuyorsa nasıl iyi olyursun ki okuyacam canım ama artık beddua etmek istiyorum böylelerine ciddiyim hep allah bildiği gibi yapsın diyordum
insanın morali alt üst olunca gözü bir şey görmüyor. yaseminin dediği gibi inşirah suresi oku bol bol canım. felak ve nas suresini de oku bol bol.

bugün daha iyiyim canım. midem de daha iyi sanki. sabah yumurta falan yiyebiliyorum artık çok şükür. inşallah geçer gider
geçmiş olsun canım kaçırdım galiba ben de birkaç gündür düzenli beslenmedim ama tatlı hamur vs yemedim şükür

geçmiş olsun canım kaçırdım galiba ben de birkaç gündür düzenli beslenmedim ama tatlı hamur vs yemedim şükür
saolasın. bazı şeyleri yiyemediğimden karbona kaçtım. tatlı çikolata değil ama simit, pilav yedim. ama çok şükür artık daha iyiyim.

sevindim iyi olmana fulyam.:KK200:
:KK74: sağlık ve huzur herşeyin başı valla :dua:

Kapris değilde öyle alışmışız, meselâ Antepia27 Antepia27
ozlemkartal ozlemkartal
moni moni
Valla abla demek istiyom, kendimi kötü hissediyorum.
Direk fatma diyemiyom, fatmam diyom
Özlem diyemiyom, özlemcim diyom
Ayşe diyemiyom, kaptanım diyom.
Hep @aeben in yüzünden:KK70::KK70::KK70:
Benden küçüklerin abla demesi hiç rahatsız etmiyor

Yav arkadaş torun sahibi bir ninesin
Daha abla diycekmis:KK53:
Bak bana değil torun 1. Sınıfa giden bebeğim var laf aramızda 40 yaşında doğurdum ama gencim güzelim nine değilim :confused:

Şaka bir yana diyebilirsin canım eski takımdaki en buyuk kusiydim çoğu arkadaş abla derdi :KK19:hic rahatsız olmam canım daha samimi canım gönül rahatlığıyla de
Bu takımda yaditlarimin olmasında çok gugüz:KK50:
:KK200:

Sanal çok önemli değil de bana gerçek hayatta kimse abla demiyor
Benden 2-5-9 yaş küçükler adımla hitap ediyor çok sinir oluyorum :KK34:
ayy bunlar 2 bacı deli etcek beni:KK34:he bide yasemin:KK48:
kız ne güzel işte abla dememeleri 2 yaş küçük ne diye abla desin zaten:sinirli:

Yav arkadaş torun sahibi bir ninesin
Daha abla diycekmis:KK53:
Bak bana değil torun 1. Sınıfa giden bebeğim var laf aramızda 40 yaşında doğurdum ama gencim güzelim nine değilim :confused:

Şaka bir yana diyebilirsin canım eski takımdaki en buyuk kusiydim çoğu arkadaş abla derdi :KK19:hic rahatsız olmam canım daha samimi canım gönül rahatlığıyla de
Bu takımda yaditlarimin olmasında çok gugüz:KK50:
:KK200:
hiç yani bi tutturdular abla diceklermiş, hele gezegen nene haliyle:cool:

bende neneydim di mi:sus::eek:

Back
X