Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yarın menü belli artık, yarın yapamam da sonra bakarım artık. kabaklı nohutlu bamya yemedim hiç. biz ya zeytinyağlı yaparız ya da etli.

Bende etli yapıyorum canım kabaklı veya nohutlu yapıncada et koyabilirsin ben taze bamyaya tavuk etini kuru bamyaya kırmızı eti yakıştırıyorum :KK39:

Günaydın kızlar
Hiç yasaklı yemedim son günlerde tahin bile yetmedim ama 79.9 olmuşum.
Wc ye çıktım. Bilmiyorum niye böyle
Vücudunda toksin fazlaysa kilo vermen yavaş olurmuş hatta veremeyenlerde varmiş ilk başlarda sabirli olursan kilo veemen düzene girecek..sadece biraz sabir

Günaydin arkadaşlar bende birazdan alişverişe çikacağim eldivenimi takip.benim malzemelerim bitmiş....lastik eldiven olsa daha iyiydi ama oda tükenmiş..millet burda eldivenle alişveiş yapiyo...erkenden gideyimde belki şu an çok kiymetli olan wc kağidida bulurum..🤣 saat 7.10 burda

Şimdi geldim alişverişten wc kağidi yok süt yumurta yok neyseki önceden fazladan almiştim daha 3 paket var yumurta..biterse ne olur bilmem artik... mayada bulamadim.unda yoktu yeni gelmiş tekrar..onun içinde kasada tartişma çikti adamin bitanesi 6 kilo aldi kasiyerde 2 kilodan fazlasina izin vermedi...kabus gibi ..bu günleri bi atlatabilseydik hayirlisiylan

Back
X