- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
Hosgeldin aramıza.Merhabalar ben aranıza yeni geldim... Nerden başlayacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin aramıza.Merhabalar ben aranıza yeni geldim... Nerden başlayacağım![]()
Canım ben günde bir çay bardağı elma sirkeli su içiyorum iki gündür ,kayısı kadar etkili,tavsiye ederim beni bile yola getirdihala wc yok3. gün
![]()
Tahin i yemekten önce yesen. Sonuçta yağhala wc yok3. gün
![]()
Nasılsın canım nasıl gidiyor daha iyimisin?Canım ben günde bir çay bardağı elma sirkeli su içiyorum iki gündür ,kayısı kadar etkili,tavsiye ederim beni bile yola getirdi
Tahin i yemekten önce yesen. Sonuçta yağ
5 dksonrada yemek yesen
Canım ben günde bir çay bardağı elma sirkeli su içiyorum iki gündür ,kayısı kadar etkili,tavsiye ederim beni bile yola getirdi
Kuru cacık nasıl oluyorsabah
1 kupa açık çay
öğlen 13.00
zeytinyağda 1 yumurtadan 2 dl sucuklu, 1 dl dil peynirli, domatesli, biberli, soğanlı omlet
zahterli 5 küçük yeşil zeytin
çiğ olarak 1 ceviz, 3 kaju, 5 badem
ara
1 kupa bitki çayı
akşam 18.50
1 büyük servis kaşığı bol soğanlı, biberli kuzu eti kavurma
1 kase bulgur pilavı
2/3 kase kuru cacık
az sonra 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su
sabah 20 dk, akşam üzeri 15 dk leslie yaptım.
Bilmiyorumki canım, türk marketinden alıyorum, yerken boğazımı sarıyor, ordan anlaşılırsa, çiğ diye tahmin ediyorumkızlar cevizli tahini hazırlarken kullandığınız tahin çiğ tahin mi kavrulmuş tahin mi?
Bilmiyorumki canım, türk marketinden alıyorum, yerken boğazımı sarıyor, ordan anlaşılırsa, çiğ diye tahmin ediyorum
Kuru cacık nasıl oluyor
Akşam menün güzel ama kahvaltida salam olmamiş canim işlenmiş gidalar toksin yapiyor vücudumuzda..Slm kızlar menü bildirimimoni
Kahvaltı
3 dilim salam
4-5 dilim kaşar peynir
Biraz ezine peynir
4-5 çatal domates salatalık
Bir haşlanmış yumurta
Akşam 16:00
Bol yeşillik salatası
Haşlanmış tavuk göğüs
Bir kepçe sulu köfte ( suyunu içmedim çatalla yedim)