- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımDikkat et kendine canım bugun bende ayakta zor duruyorum 15 gündür geçmeyen bogaz agrısı var bugun hiç halim yok zor duruyorum ayakta Allah hepimize herkese şifa versin inşallah
Hoşgeldin obezimSelam benim sevgili takımım
Çok uzun süredir buraya uğramadım. Kim var kim yok bilemiyorum ama hepinize kocamaansevgilerimi gönderiyorum. Çok özlemişim kk yı
Kimler gelmiş kimler gelmiş.Selam benim sevgili takımım
Çok uzun süredir buraya uğramadım. Kim var kim yok bilemiyorum ama hepinize kocamaansevgilerimi gönderiyorum. Çok özlemişim kk yı
hoşbuldum. bilemiyorumHoşgeldin
Kalıcı mısın gidicimi
hoşbuldum canım. Evet hem de Çoook aldımobezim hoşgeldin. nerelerdesin? bırakma artık burayı. kaç kilosun şu an kilo aldın mı?
hoşbuldum monicimHoşgeldin obezim![]()
Gezgin gezom hoşbuldum. İyiyim şükürKimler gelmiş kimler gelmiş.
Hoşgeldin obezim, nasılsın
hoşbuldum. bilemiyorum
hoşbuldum canım. Evet hem de Çoook aldım
hoşbuldum monicim
tatlım o zaman bırakma burayı. bak menü yazıp motive oluyoruz. kilo veriyoruz. hadi sen de gel takıl bize.hoşbuldum. bilemiyorum
hoşbuldum canım. Evet hem de Çoook aldım
hoşbuldum monicim
Doğrudur okadar un stoklanirsa evde..
Selam benim sevgili takımım
Aynen canim benim eşimde 13 kilo un almiş kizdim ona birileri pencereden atlarsa sendrmi atlican diye..birileri yanliş birşey yapiyor arkasina takilip birçok insan aynini yapiyor sorsan bunu neden yapiyorsun bilmez.. o yapti bende yaptim der mantikli bir cevap alamazsin..bağişiklik direncimizi güçlendiremedikten sonra okadar sağliksiz gida ne işe yarayacakki...Kızlar, evlerde kalalım ve tüm ailemizi sağlıklı besleyelim. Gereksiz alınan kalorilerin hiçbirine faydası yok.![]()
Ne gezmesi, eve kapandım, en uzak bodruma iniyorumGezgin gezom hoşbuldum. İyiyim şükür