Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah tahin de vardiİyi aksam lar sevgili takımım
Menum
Öğle
Lor,beyaz peynir
2 hs yumurta
Zeytin
Ceviz
Akşam
Nohutlu bulgur pilavı
Salata
Spor 2 mil lesli
Bulgur u abartmıyorum herhalde baskül
Pek gülmüyor
Gulhan1
Korkma canım, eşim 50 senedir hergün yiyor 3 tane yumurtladıYumurta yiye yiye yumurtlicaz yakinda ...her sabah yumurta..![]()
Benimkide bitsin biraz ara verecem, çok yiyorum sanırımbu sefer fındıkla hazırladım tahinisonra diğer çeşitleri deneriz
şimdilik kakao veya tarçın koymadım. yarın karar veririm.
Benimkide bitsin biraz ara verecem, çok yiyorum sanırım
Çay kaşığının ucuyla azar azar alıyorum, tadını iyice çıkarıyorum, ortalama miktar söylüyorumsabah 1 tk yeter bence.
Çay kaşığının ucuyla azar azar alıyorum, tadını iyice çıkarıyorum, ortalama miktar söylüyorum
Kayseride mi yaşıyorsunO yüzden az yedim cnm insanın midesine taş gibi otıruır sonra. Yediğimde saat 4 tü eridi gitri bile inş .
Çocuklar çok seviyor 2 yaşındaki ufaklığım bile löp löp götürdü hamurlarıyozgatlımısın cnm ben kayseri geliniyim kayseride de çok sık yaparlar elticiğimden öğrendim yapmayı
Börek gördüm perihaaaanMen um
Sabah lor peyniri 1 dilim ekmek söğüş
Ara kahve
Öğle yarim börek
Akşam kısır 5 kaşık kereviz salatası
Spor yok şu 1.5 lt
Hayır cnm biz istanbuldayız eşimin ailesi kayserideKayseride mi yaşıyorsun
Doğuma yakın aşermiştim sadece 1 kaşık yedim. Garibim annem tepsi tepsi dökmüştü
Biz yiyemiyorsak onlarda yemesin deyilmiBörek gördüm perihaaaan
Çok ispikçi gördüm kendimi
Evet canim yozgatliyim eşim ordulu..benim çocuklarda seviyor arabaşini ama hamurunu pek sevmiyorlar....o yüzden Arabaşi yaptiğimdä hamurunu az yapiyorum eşimle ikimiz yiyoruz..O yüzden az yedim cnm insanın midesine taş gibi otıruır sonra. Yediğimde saat 4 tü eridi gitri bile inş .
Çocuklar çok seviyor 2 yaşındaki ufaklığım bile löp löp götürdü hamurlarıyozgatlımısın cnm ben kayseri geliniyim kayseride de çok sık yaparlar elticiğimden öğrendim yapmayı
Hepsini not ediyorum canim..benden kaçmaz...Börek gördüm perihaaaan
Çok ispikçi gördüm kendimi