Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eşiminde dayisi vefatt etti dün akşam....istanbulda yaşiyorlardi ..virus yüzünden Ordudaki köylerine gitmişler...çatiyi tamir edeceğim diye çatiya çikmiş sonra đüşmüş beyin kanamasi geçirmiş..doktorlar kurtaramamiş ...düşünsenize ..virus korkusundan köye gidiyor ama ordada bu olay başina geliyor ..😐

Eşiminde dayisi vefatt etti dün akşam....istanbulda yaşiyorlardi ..virus yüzünden Ordudaki köylerine gitmişler...çatiyi tamir edeceğim diye çatiya çikmiş sonra đüşmüş beyin kanamasi geçirmiş..doktorlar kurtaramamiş ...düşünsenize ..virus korkusundan köye gidiyor ama ordada bu olay başina geliyor ..😐

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah

Bende bugün rüyamda şekerli su içmişim ve kaysi yemişim..bir an uyandim eyvah 1 seviye gitti başa sarmam lazim ddiyorum kendi kendime..sonra anliyorumki rüyaymiş ..çok şükür rüyaymiş diyorum sonra..😂
Ay valla geri başa dönmezdim heralde.
3 ayı geçti başlayalı

Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun inşallah

Rüyamda atıştırmalık küçük pasta yiyordum.
Sonra seviyeyi bozdum diye ağlıyordum.
Uyandım, acaba başa mı dönsem, kaldığım yerden mi devam etsem hesabı yapıyordum :KK70: :KK70:
Ben de rüyamda Canan Karatay ı arıyordum telefonla, konuştık biraz sorular sırdum dedi ki kesinlikle tuz yok ,tuzsuz yiyeceksin, sonra bir anda yanımda oldu ,bizim koltuğu açtı altından kabak çıkardı, al bunlatı pişir ye dedi 😃 dedim ki ya bunları ne zaman koymuşu_z

başınız sağolsun perihancım. çok üzücü. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Uff man yak gibi aşeriyorum resmen
bana öyle geliyor ki gün içinde çok fazla yiyecek geçiriyorsun kafandan ve nette çokça ya yemek tarifi bakıyorsun ya da yiyecek resmi falan..... sürekli düşünürsen yemek istersin.

başınız sağolsun perihancım. çok üzücü. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
bana öyle geliyor ki gün içinde çok fazla yiyecek geçiriyorsun kafandan ve nette çokça ya yemek tarifi bakıyorsun ya da yiyecek resmi falan..... sürekli düşünürsen yemek istersin.
Sanırım tatlıyı çok sevdiğimden

Sağol canim çok iyi bir insandi...Allah rahmet eylesin....tahminimce karisi gitmek istedi köye o biraz pimprikli böyle konularda dayimiz önemseyip büyütüpte gidecek kaçacsk biri değildi 😢

Sanırım tatlıyı çok sevdiğimden

ben de çok severim. nette gördüm geçen gün, hemen aklımdan cevizli un helvası geçti :olamaz: ama sonra aklımdan yok ettim. sonra aklıma kıymalı sebzeli spagetti girdi. açıkçası aklımda spagetti daha fazla kaldı :-) ama yok dedim. mamaların belli. zaten yine de yasaklılar hariç istediğimi yiyebiliyorum çok şükür. karantina günlerinde olmamıza rağmen eve herşeyi yeterinde almıştık. herşey elimin altında :dua:

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah ecel işte ama vüristen kacıyordun orda ecel buluyor 😭

Kızlar hiç iyi değilim bugünlerde şu geçmeyen bogaz agrısı halsizlij iyice azdı bende bir yemek yapıyorum hemen atıyorum kendimi mevsimsel degişiklilk mi anlamadım bugün meyveye cok yöneldim vitamin takviyesi olarsk hareket yok off

ben de çok severim. nette gördüm geçen gün, hemen aklımdan cevizli un helvası geçti :olamaz: ama sonra aklımdan yok ettim. sonra aklıma kıymalı sebzeli spagetti girdi. açıkçası aklımda spagetti daha fazla kaldı :-) ama yok dedim. mamaların belli. zaten yine de yasaklılar hariç istediğimi yiyebiliyorum çok şükür. karantina günlerinde olmamıza rağmen eve herşeyi yeterinde almıştık. herşey elimin altında :dua:
Akşam annem helva verdi meyve verdi hiçbirine göz ucuyla bakmadım. Arada ağız tadı yapıp tükürüyorum. Oruçlu gibi

Kızlarrrr yine ben başlıyorum😵🙂
şu an şu dakikadan itibaren milat
besmele çekip , Allah ın adıyla başlayıp yeni bir başlangıç yapıyorım
yarın itibariyle seviyeye devam
az önce pijamalı falandım
şimdi güzel bluz, kot pantolon giydim
göz kalemimi sürdüm
temziliğimi yapıp kocam olacak kişiye hiçbir şekilde yüz vermemeye başlayacağım yeter ya
görmezlikten gelir,erkek arkadaşıyla(tanıyorum) saatlerce telefonda corona muhabbeti yapıp benimle tek kelime konuşmaz
iki dakika bacağına kafamı koysam saçımı ellemez anasını satim millet cilveli karım olsun diye takla atar benimkisi sapık mısın diyor 😄niye neden çok cilveliyim
bu dan böyle ben de ona sevgi göstermemeye karar verdim biraz da onun zoruna gitsin bakalım

Back
X