Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecebilirsin izin verdim. Bugün vücuduma bakarak degilde yüzümden direk kilo verdigimi anladilar. Sinir oluyorum ya direk yuzumden gidiyo kaşık kadar suratim kaldi hemen.Benim daha 6 ayim var illaki seni geçerim![]()
Biri 22 biri, 19 yaşındasenin çocuklar büyük sanırım odalarına cekildiklerine göre
Allah cümleten yardımcımız olsun canım
Kendine de zaman ver canm heran error verebiliriz
Benimde yüzüm uzun, önce yüzden gidiyor malesef.Gecebilirsin izin verdim. Bugün vücuduma bakarak degilde yüzümden direk kilo verdigimi anladilar. Sinir oluyorum ya direk yuzumden gidiyo kaşık kadar suratim kaldi hemen.
Senin eline su dökemem ben rakibem masallahın var torundan bahsediyorsun ve benden zayıfsınBenimde yüzüm uzun, önce yüzden gidiyor malesef.
Yakalayamaz ki, yakalayamaz ki![]()
Gecerim ama yuzum cirkin oluyor diyomusumBenimde yüzüm uzun, önce yüzden gidiyor malesef.
Yakalayamaz ki, yakalayamaz ki![]()
Inşallah bu sefer son.Senin eline su dökemem ben rakibem masallahın bar torundan bahsediyorsun ve benden zayıfsın
Hangi sistemi ben cok ayrintiyi bilmiyorum buradaInşallah bu sefer son.
18 senedir her yaz diyet yapmakla geçti. Hep 1 ıleri iki geri gittim.
Bu sistemi çok beğendim, ömür boyu uygulayabilirim inşallah
Malesef uzun yüzün dezavantajı.Gecerim ama yuzum cirkin oluyor diyomusum![]()
Seviyeler sistemiHangi sistemi ben cok ayrintiyi bilmiyorum burada
Ben diziye bakiyorum eşimle...Payitaht AbdulhamidhanaBurasi da cok durgun iki cift laf edemez olduk
Ben yarın bakacamBen diziye bakiyorum eşimle...Payitaht Abdulhamidhana![]()
Izlemek isteyip izleyemedigim dizilerdenBen diziye bakiyorum eşimle...Payitaht Abdulhamidhana![]()
Bunu yazınca da cok kilolu oldugumu düşnmeyin de siz iste 74 leri gormustum diyelimKilo veren vermek isteyip veremeyen tum diyet arkadaslarimi tebrik ederim. Sizin varliginiz yeter. Siz olmasaniz ben o kadar iradesiz bir insanim ki burasi sayesinde hayatimda ilk defa 35 yasinda diyet yapıp zayıflamayı öğrendim. Diyetisyen bile beni durduramadı
Ne kadar kopsanda yine buraya baglanacaksın en iyisi cok gec olmadan gel. Ben regl oldugum halde cok iyi verdigim oluyoduMerhaba. Ben iyice koptum, toparlayanıyorum. Bugün regl olmam gerekiyordu. Olsam da rahatlasam![]()