Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam arkadaşlar..tebrik ederim hepinizi ..2 ci olmuşunuz..😍

Bende yeni yemeğimi bitirdim...örnek menüden Lor peynir yapmak istedim ama sanirim tarifte bi eksiklik var..sadece yoğurt ve tuz yaziyordu...tutmadi ne yazikki.bitde kariştirmayin yaziyordu dibide bi güzel yandi.....eşimde aylar önce lazim olur diye Lab-peynir mayasi almişti...iyiki o vardida kurtardim durumu..yanik tadida okadar rahatsiz etmedi güzel olmuştu yinede..koca bir kaze salata ..yanina 1 kase Lor peynir..biraz findik ve tahin yedim..bayaği doydum...yumurta yemekten bikanlar lor peynir yapabilir..Ama dediğim gibi örnek menü uygulamasindaki tarifde problem var ..tavsiye etmem..

Hayırlı geceler herkese Gulhan1 Gulhan1 moni moni
Özür dilerim sizden . Hemde çok .
girememin sebebi 1 haftadır bacak sorunum var yürüyemiyorum .
ben ilk doğumumdan sonra hastalıgımdan dolayı bayılıp düştüm meğer popomun üstüne düşmüşüm
Ve kuyruk sokumum yerinden kaymış ben biraz ahır iş yapınca agrısı bacağıma vuruyor ve beni yürüyemez hale getiyor
Malum çocuklar evde herkes evde ben haliyle burayı boşladım . Kusura bakmayın
Kilom 76.4 sabit çok şükür . Elimden geldiğince girmeye çalışırım .
birde kızlar aranızda yaşan var mı bilmiyorum spiral kullanıyorum ben o şekil hamilekalan var mı ya ??? 😕😕😕ben adet gelmedi korkuyorum yarın belki bendetest yaparım
Geçmiş olsun canım.

Buralardayım ama corona belası yüzünden diyetim yalan olmuş durumda .. iş yerime yemek götüremiyorum ısıtıcımız yok her yer kapalı az yerden yemek alabiliyoruz ya da yemekhanede yemek var onlarda diyete uygun değil stresim yüzünden diyet düşünecek durumum da kalmadı .. Şu bela bir geçse üzerimizden..
Allah yardımcınız olsun vampirim:anne:

Selam arkadaşlar..tebrik ederim hepinizi ..2 ci olmuşunuz..😍

Bende yeni yemeğimi bitirdim...örnek menüden Lor peynir yapmak istedim ama sanirim tarifte bi eksiklik var..sadece yoğurt ve tuz yaziyordu...tutmadi ne yazikki.bitde kariştirmayin yaziyordu dibide bi güzel yandi.....eşimde aylar önce lazim olur diye Lab-peynir mayasi almişti...iyiki o vardida kurtardim durumu..yanik tadida okadar rahatsiz etmedi güzel olmuştu yinede..koca bir kaze salata ..yanina 1 kase Lor peynir..biraz findik ve tahin yedim..bayaği doydum...yumurta yemekten bikanlar lor peynir yapabilir..Ama dediğim gibi örnek menü uygulamasindaki tarifde problem var ..tavsiye etmem..
Canım kaynamış süte limon damlatırsan lor olur. Sıcakken. Süzersin suyuyla çorba yada hamur yaparsın. Çıkan peynire tereyağ ekleyip çırp al sana sürme peynir

Hayırlı geceler herkese Gulhan1 Gulhan1 moni moni
Özür dilerim sizden . Hemde çok .
girememin sebebi 1 haftadır bacak sorunum var yürüyemiyorum .
ben ilk doğumumdan sonra hastalıgımdan dolayı bayılıp düştüm meğer popomun üstüne düşmüşüm
Ve kuyruk sokumum yerinden kaymış ben biraz ahır iş yapınca agrısı bacağıma vuruyor ve beni yürüyemez hale getiyor
Malum çocuklar evde herkes evde ben haliyle burayı boşladım . Kusura bakmayın
Kilom 76.4 sabit çok şükür . Elimden geldiğince girmeye çalışırım .
birde kızlar aranızda yaşan var mı bilmiyorum spiral kullanıyorum ben o şekil hamilekalan var mı ya ??? 😕😕😕ben adet gelmedi korkuyorum yarın belki bendetest yaparım
Geçmiş olsun canim sen yinede burayi ihmal etme..

oh massallah bacım 5 3 2 nedir 😁 nasıl bakın napion 😁🙄
hangi siteden aldınız ben migrostan alıyorum kapıya asiyorlarlar yuzyuze bile gelmioz zaten siteden odeme yapılıyor 😊 Ben poşetleri sirkeli suda yıkayıp asıyorum kurutuyor um

Yemekanedeki yemeklerinde 1 kaşık 2 kaşık alırsın sende canm bu kadar darlama kendini. Yüzde yüz diyet yapmak zorunda değilsin

migrostan aldım. zili çalı işaretlemiştim. siteden ödeme yaptım. kapıyı eldiven ve maskeyle açtım. poşetleri içeriye yere bıraktı. fişi elime verdi. fişi poşetin içine attım. sonra atarım sorun değil. poşetler balkonda şimdi.

Benim tam gününde saatinde olur aslında. Mevsim değişiminden gecikti galiba. Maşallah. Benim de olsa üç tane isterdim ama olmadı. 31 yaşında ancak anne olabildim. Hem de öğretmenim. Öğrencilerimi sevdim evlat yerine
Rabbim en kisa sürede bir evlat daha nasip etsin insallah canim

Canım kaynamış süte limon damlatırsan lor olur. Sıcakken. Süzersin suyuyla çorba yada hamur yaparsın. Çıkan peynire tereyağ ekleyip çırp al sana sürme peynir
Birgün yine peynir yapmam lazım
Alt suyuyla turşu kurmam lazım, ileriki seviyeler için

Günaydın arkadaşlarrrrr
Akşam yemek yememe kuralı ilk gün giden -1 kg
Hadi böyle devam inşallah☺
Bu arada yazmayı unuttum dün içtiğim su 1.5 lt
İlk günden su miktarını artırmak işe yaradı.
Apa nın sıvı alım kurallarına uymak bana uymadı yarım saat önce iç 1.5 saat sonra iç içmeye fırsat bulamadım☺

Bu arada yazmayı unuttum dün içtiğim su 1.5 lt
İlk günden su miktarını artırmak işe yaradı.
Apa nın sıvı alım kurallarına uymak bana uymadı yarım saat önce iç 1.5 saat sonra iç içmeye fırsat bulamadım☺

ben sıvıyı çok güzel dengeledim bu sefer. suyu da sıcak içecekleri de.

Alt suyuyla nasıl turşusu oluyor
Ev turşum var benim kvl sağolsun
Sirkesiz olması gerekiyor canım.
Probiyotik turşu lazım.
Tr de olsam bazı marketlerde mayası varmış, bu ara giremediğiniz için o seçeneğim çöp oldu.
Araştırmalarım sonucu hazır probiyotik turşu mayası olmayan peynir altı suyu, kefir altı suyu yada doğal yoğurt suyuyla yapabilirmiş.
Turşunun kıtır olması için alt tabana ve üst kısma taze asma yaprağı konması gerekiyormuş.
Asma yapraklarım büyüyünce turşumu yapacağım inşallah

Sirkesiz olması gerekiyor canım.
Probiyotik turşu lazım.
Tr de olsam bazı marketlerde mayası varmış, bu ara giremediğiniz için o seçeneğim çöp oldu.
Araştırmalarım sonucu hazır probiyotik turşu mayası olmayan peynir altı suyu, kefir altı suyu yada doğal yoğurt suyuyla yapabilirmiş.
Turşunun kıtır olması için alt tabana ve üst kısma taze asma yaprağı konması gerekiyormuş.
Asma yapraklarım büyüyünce turşumu yapacağım inşallah

canım sütün içine sirke veya limon suyu eklenerek yapılan peynirin suyu probiyotik peynir altı suyu değil. bilgin olsun. peynir mayasıyla yapılan peynirlerin suyu probiyotik peynir suyu. kefirle yap bence.

canım sütün içine sirke veya limon suyu eklenerek yapılan peynirin suyu probiyotik peynir altı suyu değil. bilgin olsun. peynir mayasıyla yapılan peynirlerin suyu probiyotik peynir suyu. kefirle yap bence.
Anladim canım, peki kefir mayasi bende yok arkadaş ın dondurucusunda var, ölmüşmüdür yoksa yine yapılabilir mi

Senin içinde hayırlısı olsun canım
amin abla ama sanırsam mevsimsel benimkisi
Bi tane daha istemeye iyi yüreğin var maşallah
Son zamanlarda stres çok ondanda gecikmiş olabilir
evt oda var mevsimselde olabilir . Valla insan istiyor minicik bir tane 🥰
Benim tam gününde saatinde olur aslında. Mevsim değişiminden gecikti galiba. Maşallah. Benim de olsa üç tane isterdim ama olmadı. 31 yaşında ancak anne olabildim. Hem de öğretmenim. Öğrencilerimi sevdim evlat yerine
Rabbim gönlüne göre versin ablam . 2 kiz 3 cüz versin amin ... 🤲🏻🤲🏻Toplu temizlik
oh massallah bacım 5 3 2 nedir 😁 nasıl bakın napion 😁🙄
hangi siteden aldınız ben migrostan alıyorum kapıya asiyorlarlar yuzyuze bile gelmioz zaten siteden odeme yapılıyor 😊 Ben poşetleri sirkeli suda yıkayıp asıyorum kurutuyor um

Yemekanedeki yemeklerinde 1 kaşık 2 kaşık alırsın sende canm bu kadar darlama kendini. Yüzde yüz diyet yapmak zorunda değilsin
valla çok şükür bagırark çağırarak yeri geldiğince kıclarına birtane vurarak 😂😂 ama sevgi hiç birinin önüne geçemiyor ne yaparlarsa yapsınlar seviyorum canavarlarımı . Hele bir kızım var maşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰🥰🥀

Back
X