Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlar akşam eşe kızıp da tavuk gibi erken yatıp erkenden kalkan ben 7.30 da dışarı attım kendimi o saatte kimse yoktur dedim pazar a gittim bol sebze yeşillik aldım geldim kahvaltı bitti şimdi güzel bir duble sade kahve zamanı

Günaydın arkadaşlar akşam eşe kızıp da tavuk gibi erken yatıp erkenden kalkan ben 7.30 da dışarı attım kendimi o saatte kimse yoktur dedim pazar a gittim bol sebze yeşillik aldım geldim kahvaltı bitti şimdi güzel bir duble sade kahve zamanı
Oh afiyet olsun o saatte pazar olması da enteresan

Günaydın arkadaşlar
Bende 9da kalktım eşim gitti markete ilk ben gireyim dedi. Meğer 10dan sonra açılıyormuş marketler geri geldi yıkandı paklandi boşu boşuna gitti. Migrostan almamak için. Ordan adece sebzeyi alırız dedi hey Allahım. Şimdide migrostan Bi kaç ürün listeden çıkmış çünkü bitmiş. Gece 12 den sonra tekrar bakicaz artık migrostan alicaz.

Ailenizle güzel bir sabah geçirin. Yanınızda kimse yoksa sevdiğiniz birini arayın.
Geçen çok samimi olmadığım ama kanser gibi çok ağır hastalığı olan bir iş arkadaşımı aradım. Çok mutlu oldu. Sizde birini mutlu edin bugün
Hele bu zamanda gercekten arayıp sormak cok güzel moral oluyor hastalara benimde görücem 4.evre tedavi görüyor şimdi gidemiyorum hergün arıyorum

9 da kalktım ama biz erken yapmayı sevmiyoruz bizim minnak uyuyo şuan zaten adam pes oynuyor.
Bende yatakta yayınlıyorum. Malum kalktığım an işlerim başlar akşama kadar bitmez 😳 en iyisi son dakikaların keyfini çıkarayım. Anca 12 gibi kahvaltımızı yaparız sanırım

Günaydın arkadaşlar
Bende 9da kalktım eşim gitti markete ilk ben gireyim dedi. Meğer 10dan sonra açılıyormuş marketler geri geldi yıkandı paklandi boşu boşuna gitti. Migrostan almamak için. Ordan adece sebzeyi alırız dedi hey Allahım. Şimdide migrostan Bi kaç ürün listeden çıkmış çünkü bitmiş. Gece 12 den sonra tekrar bakicaz artık migrostan alicaz.
Herkez migros a yüklenince ürünler yetişmiyor heralde

9 da kalktım ama biz erken yapmayı sevmiyoruz bizim minnak uyuyo şuan zaten adam pes oynuyor.
Bende yatakta yayınlıyorum. Malum kalktığım an işlerim başlar akşama kadar bitmez 😳 en iyisi son dakikaların keyfini çıkarayım. Anca 12 gibi kahvaltımızı yaparız sanırım
İyimiş keyfinin tadını cıkart dedigin gibi kalkınca toto yer görmüyor 😄

Iyi geceler kızlar ben geldim 🎈🎈🎈
Esim 10gun olacak evde ye iç yat iyice şişeceğiz 🥺
Pazartesi tekrar aranızdayım esimle konuştum bana yardımcı ol diye 🤔
Yarin son kez bide pizza yap söz daha bişey istemiycem dedi 🤷🏼‍♀️
Beni dürtün etiket yapin kemigim benim olsun etim yağım sizin yaktirin eritin🙏🙏
Canim biz diyet yapiyoruz diye evdekileri ihmal etmeyelim...onlarida bizim diyete mahkum etmeyelim..ben kaç gündür hamur işi yapiyorum..2 gün önce pizza dün gözleme bugünde poğaca ve katmer yapacağim.1 lokma bile ağzima almadim ve almayacağimda..eşim 13 kilo un almiş..evde ekmek bitmek üzre ..mümkün olduğunca dişari çikmamak için artik o unlardan birşeyler yapiyorum...nefsimize sahip çikarsak yemek zorunda değiliz..hem tadini zaten biliyoruz..

Günaydın. Çok şükür toparlandım. Tekrar başlıyorum. Destekleriniz için çok teşekkür ederim 🥰❤️😘
Bana tavsiyeniz var mı? Şok diyet yapmayı düşünüyorum. Çünkü başta güzel verince iyi motive oluyorum. Yani günde 1.800 kalori değil de 1.500 falan alayım diyorum. İnşallah sosyal izolasyondan zayıflayarak çıkan tek kişi olacağım 😄😄 Bir de okullar açılmayacak galiba. Dün yazı göndermişler. 1 eylüle kadar kurslar kapatıldı yazıyor. Yani eylüle kadar dönmeyeceğiz galiba. Öğrencilerimi özledim bile

Back
X