Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sakın özellikle dünya ve ülkemiz bu durumdayken şok falan yapma, bağışıklığımızın en güçlü olması gereken zamandayız. Sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo veriliyor.Günaydın. Çok şükür toparlandım. Tekrar başlıyorum. Destekleriniz için çok teşekkür ederim❤
Bana tavsiyeniz var mı? Şok diyet yapmayı düşünüyorum. Çünkü başta güzel verince iyi motive oluyorum. Yani günde 1.800 kalori değil de 1.500 falan alayım diyorum. İnşallah sosyal izolasyondan zayıflayarak çıkan tek kişi olacağımBir de okullar açılmayacak galiba. Dün yazı göndermişler. 1 eylüle kadar kurslar kapatıldı yazıyor. Yani eylüle kadar dönmeyeceğiz galiba. Öğrencilerimi özledim bile
Evet canım şok derken 1500 kalori civarı alayım diyorum. Öğretmenim, evdeki 16.günüm. Yani çok şükür okuldan kapmamışım. İki hafta daha evden hiç çıkmayacağız. Dün eşim pazar ve market alışverişini yaptı. İnşallah hiç çıkmayacağız ülkece atlatacağız bu günleriHayır sakın özellikle dünya ve ülkemiz bu durumdayken şok falan yapma, bağışıklığımızın en güçlü olması gereken zamandayız. Sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo veriliyor.
Karbonhidrat alma canım, ekmek, hamurişi, tatlı gibiEvet canım şok derken 1500 kalori civarı alayım diyorum. Öğretmenim, evdeki 16.günüm. Yani çok şükür okuldan kapmamışım. İki hafta daha evden hiç çıkmayacağız. Dün eşim pazar ve market alışverişini yaptı. İnşallah hiç çıkmayacağız ülkece atlatacağız bu günleri
Neden 48 saat acabahayırlı günler canlarım![]()
Mutlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum.
Lütfen dışarıya çıkmayalım özellikle önümüzde ki 48 çok önemliymiş, yayılmanın az da olsa durması açısından.ayrıca 7 nisana kadar da azami dikkat önemli. Lütfen alışverişlerinizi internetten yapmaya çalışın, her dışarı çıkış extra risk çünkü. Bu durumdan kurtulmada en büyük iş biz hanımlara düşüyor unutmayalım.
Vaka yayılım hızının düşmesi içinNeden 48 saat acaba
Karbonhidrat çok az diyetimde. Sabah 1, öğlen 1, akşam 2 dilim ekmek var. Akşam da 1 yapayım en iyisiKarbonhidrat alma canım, ekmek, hamurişi, tatlı gibi
Şok diyetten iyidir
Ah saracım hep aynı durumdayız. Aman sağ olalım sıhhatli olalım da yapalım.![]()
![]()
Anladım yayılımın az olması için ama neden bugünlerde de daha önce söylenmedi diye merak ettimVaka yayılım hızının düşmesi için
Daha önce de söylendi ama dinlemiyorlar ki. Bildiğim kadarıyla ilk hastalığı kapanlar kaptı. Ve binlerce kişi şu an pozitif çıktı hastanelerde. Dışarıda henüz belirti göstermeyen hastalar olduğu var sayılıyor ve onlar bizlere bulaştırmasın diye çıkmıyoruz. Yani hastalığın yayılmasının ikinci dalgası gibi bir şeyAnladım yayılımın az olması için ama neden bugünlerde de daha önce söylenmedi diye merak ettim
Anladım :)Daha önce de söylendi ama dinlemiyorlar ki. Bildiğim kadarıyla ilk hastalığı kapanlar kaptı. Ve binlerce kişi şu an pozitif çıktı hastanelerde. Dışarıda henüz belirti göstermeyen hastalar olduğu var sayılıyor ve onlar bizlere bulaştırmasın diye çıkmıyoruz. Yani hastalığın yayılmasının ikinci dalgası gibi bir şey
Ayyy canımmm yaa kıyamamMerhaba kızlar
Bugğn kocam olacak davar yine beni çok üzdü
O odaya gidince oğlum dedi ki 3.5 yaşında bakın
Ağlattı mı şeni annecim
of ya bari çocuğun yanında adam ol be
Yok yok adam olmaz bunlar benimkide beni aglattı az önce ve 4 gündür konuşmama ragmenAyyy canımmm yaa kıyamam