Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hayırlı günler canlarım :KK200:
Mutlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum.:KK68:
Lütfen dışarıya çıkmayalım özellikle önümüzde ki 48 çok önemliymiş, yayılmanın az da olsa durması açısından.:KK56:ayrıca 7 nisana kadar da azami dikkat önemli. Lütfen alışverişlerinizi internetten yapmaya çalışın, her dışarı çıkış extra risk çünkü. Bu durumdan kurtulmada en büyük iş biz hanımlara düşüyor unutmayalım.

Günaydın. Çok şükür toparlandım. Tekrar başlıyorum. Destekleriniz için çok teşekkür ederim 🥰😘
Bana tavsiyeniz var mı? Şok diyet yapmayı düşünüyorum. Çünkü başta güzel verince iyi motive oluyorum. Yani günde 1.800 kalori değil de 1.500 falan alayım diyorum. İnşallah sosyal izolasyondan zayıflayarak çıkan tek kişi olacağım 😄😄 Bir de okullar açılmayacak galiba. Dün yazı göndermişler. 1 eylüle kadar kurslar kapatıldı yazıyor. Yani eylüle kadar dönmeyeceğiz galiba. Öğrencilerimi özledim bile
Hayır sakın özellikle dünya ve ülkemiz bu durumdayken şok falan yapma, bağışıklığımızın en güçlü olması gereken zamandayız. Sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo veriliyor.

Hayır sakın özellikle dünya ve ülkemiz bu durumdayken şok falan yapma, bağışıklığımızın en güçlü olması gereken zamandayız. Sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo veriliyor.
Evet canım şok derken 1500 kalori civarı alayım diyorum. Öğretmenim, evdeki 16.günüm. Yani çok şükür okuldan kapmamışım. İki hafta daha evden hiç çıkmayacağız. Dün eşim pazar ve market alışverişini yaptı. İnşallah hiç çıkmayacağız ülkece atlatacağız bu günleri

Evet canım şok derken 1500 kalori civarı alayım diyorum. Öğretmenim, evdeki 16.günüm. Yani çok şükür okuldan kapmamışım. İki hafta daha evden hiç çıkmayacağız. Dün eşim pazar ve market alışverişini yaptı. İnşallah hiç çıkmayacağız ülkece atlatacağız bu günleri
Karbonhidrat alma canım, ekmek, hamurişi, tatlı gibi
Şok diyetten iyidir

hayırlı günler canlarım :KK200:
Mutlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum.:KK68:
Lütfen dışarıya çıkmayalım özellikle önümüzde ki 48 çok önemliymiş, yayılmanın az da olsa durması açısından.:KK56:ayrıca 7 nisana kadar da azami dikkat önemli. Lütfen alışverişlerinizi internetten yapmaya çalışın, her dışarı çıkış extra risk çünkü. Bu durumdan kurtulmada en büyük iş biz hanımlara düşüyor unutmayalım.
Neden 48 saat acaba

Anladım yayılımın az olması için ama neden bugünlerde de daha önce söylenmedi diye merak ettim
Daha önce de söylendi ama dinlemiyorlar ki. Bildiğim kadarıyla ilk hastalığı kapanlar kaptı. Ve binlerce kişi şu an pozitif çıktı hastanelerde. Dışarıda henüz belirti göstermeyen hastalar olduğu var sayılıyor ve onlar bizlere bulaştırmasın diye çıkmıyoruz. Yani hastalığın yayılmasının ikinci dalgası gibi bir şey

Daha önce de söylendi ama dinlemiyorlar ki. Bildiğim kadarıyla ilk hastalığı kapanlar kaptı. Ve binlerce kişi şu an pozitif çıktı hastanelerde. Dışarıda henüz belirti göstermeyen hastalar olduğu var sayılıyor ve onlar bizlere bulaştırmasın diye çıkmıyoruz. Yani hastalığın yayılmasının ikinci dalgası gibi bir şey
Anladım :)
Teşekkür ederim ❤️

sabah
1 bardak açık çay

öğlen 12.45
2 küçük dilim unsuz kabak mücver
1 kk mıhlama peyniri, 1/2 kk tulum peyniri
4 yk ev yoğurdu
çiğ olarak 1 ceviz, 5 kaju, 15 kayısı çekirdeği
1 tk fındıklı tahin

ara
1 kupa detoks çayı

akşam 18.45
kıymalı taze fasulye
1 kase haşlanmış bulgur (az zeytinyağ+nane+karabiber+isot)
5 yk ev yoğurdu
dom. soslu acı biber, taze soğan

az sonra 1 kupa bitki çayı içerim.
yatana kadar 1,75 lt su

sol tarafımda biraz ağrı oldu. o nedenle bugün leslie yapmadım. üst kısım büyük olunca kalbin üzerine de baskı fazla oluyor. nolur nolmaz dedim yapmadım.

akşamki bulgur fazla geldi. bitsin diye bir de wc için yedim ama midem çok dolu şimdi. rahatsız etti. @perihan00

Back
X