Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kizlar.. moralinizi bozmayin.. hiç birşey kendi sağliğinizdan önemli değil...pozitif enerjinizden ödün vermeyin..kötü olan şeylerin olumlu iyi yönünden bakin..bakilacak gibi değilsede kulak ardi göz ardi hatta aklinizdan fikrinizdende uzak tutmaya çalişin beyninize zihninize yük etmeyin olumsizluklari..hayat öylede devam ediyor böylede... biz üzüldüğümüzle kaliyoruz..sonuçta varacağimiz yer ayni yer..hepimiz birgün toprak olup gideceğiz bu diyardan ..hayat zaten zor.. Dünyada zaten olumsuz negatif durumlar oluyor..birde biz kendimiz hayati zotlaştirmayalim.. :KK37:

Kızlar sporla ilgili okuduklarım beni şoke etti. Her gün spor yapmak faydalı değilmiş. İki günde bir yapın diyorlar. Bir de aç karnına daha iyiymiş
Aynen..bende aç karnina spor yapiyorum..her 4 gün sonra 1 gün dinleniyorum..

Ay kızlar yazıyorum yazıyorum sonra kendi kendimi ikna ediyorum şükürsüzlük yapma yiyecek bir dilim ekmeği olmayanlar,çocuğu hasta olup da hastaneye testlere vermeye üç kuruş parası olmayanlar var
Sen de kocam benimle konuşmuypr diye saçma sapan şükürsüzlüğe düşüyorsun diyorum kendime
Hamd olsun bugünümüze

Ay kızlar yazıyorum yazıyorum sonra kendi kendimi ikna ediyorum şükürsüzlük yapma yiyecek bir dilim ekmeği olmayanlar,çocuğu hasta olup da hastaneye testlere vermeye üç kuruş parası olmayanlar var
Sen de kocam benimle konuşmuypr diye saçma sapan şükürsüzlüğe düşüyorsun diyorum kendime
Hamd olsun bugünümüze
Aynen canim ..benimde hayatim hayal ettiğim istediğim gibi olmadi..benlm hayatimda okadar mükemmel değil..yinede şükredelim..beterin beteri var.....sizde barişirsiniz bir şekilde..takma kafana

Ben buzamana kadar çok hata yapmişim..hayatima sporu entegre etmekle çok geç kalmişm çok kiziyorum kendime :KK67: ..3 ay içinde vücudumda okadar değişim olduki..yine bugün farkettim..göğüs bölgemde bile toparlanma olmuş..eski sarkik halinden eser kalmamiş çok şükür...dahada iyi olacak bu istikrarimi sürdürürsem..💪🏻

Hamd olsun bugünümüze
Aynen öle canim okdar sukredecegimiz şey varki.. Şikayet eden kismimiz bizim nefsimiz

Yine
Aynen canim ..benimde hayatim hayal ettiğim istediğim gibi olmadi..benlm hayatimda okadar mükemmel değil..yinede şükredelim..beterin beteri var.....sizde barişirsiniz bir şekilde..takma kafana
Sağ olasın inşallah, yine yazdım yazdım sildim☺, belki de o kadar çok konuşmaya ihtiyacım var ki şu an

Yine

Sağ olasın inşallah, yine yazdım yazdım sildim☺, belki de o kadar çok konuşmaya ihtiyacım var ki şu an
Gercekten binlerce şükür halimize bazen bende diyorum benmi cok abartıyorum kendime kızıyorum. 16 yaşında yegenim hep der ki. Teyze olduğun durumdan bir pay cıkart ve mutlu olmak tarafından bak böyle olmasaydı daha kötüsü olabilir Di diye düşün Bi pay cıkart mutlu ol.. 16 yaşındaki kız bunu söylüyorsa yuh bana diyorum bazen

Hazır fırsat varken menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Ögle
Türk kahvesi duble şekersiz
Akşam
Birazdan yerim
Tavuk suyuna çorba
Girit Kabagı spagetti kıymalı
Ekmeksiz

Su 2 litre bu zamana kadar daha 1 litre içerim
Spor 6.bin adım yürüdüm