Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gulhan1 Gulhan1 bu aralar canım hamurişi, makarna falan istiyor. ama direnmek zorundayım.
daha önce yedim, tadını biliyorum diyorum hep kendime. öncekiler gibi şimdi de burada bırakırsan kilo vermeyi unut yine diyorum. iyi geliyor.
Iyi yapiyorsun canim..ben evde hergün hamur işi yapiyorum..mis gibi kokuyor ..sabahta küçük ekmekler yaptim..1 tane yemek isterdim.ama niyetimizi unutmayalim..ulaşacağimiz zaferin mutluluğunu hep birlikte yaşayalim inşallah..🤗

Hayırlı akşamlar kızlar
Valla gezegenfeza gezegenfeza kızacak bana ben tuttum boğazımı sende tut diye kızacak bana
Sabah 10.30 ( ailecek yaptık) yumurta kırmızı biber maydonoz domates ceviz
Akşam 17.00(annemdeydim. Makarna içli köfte kızartma ve haşlama vardı. Ama evdekilere bile zor yeterdi)
Haşlama suyu içtim yumurta haşlayıp yedim. Birazda yoğurt (çok canım çekti çeğrekden az içli köfte)
Saat 19 da salata yedim.
Pişmanlıkla karışık açlık var hala
Kim ne yaparsa kendine yapar canım.
Anlamadığım ne yedin?
Ne yemedin?
Bak bana ve fulyaya neler vardı menüde, yemedik

Hayırlı akşamlar kızlar
Valla gezegenfeza gezegenfeza kızacak bana ben tuttum boğazımı sende tut diye kızacak bana
Sabah 10.30 ( ailecek yaptık) yumurta kırmızı biber maydonoz domates ceviz
Akşam 17.00(annemdeydim. Makarna içli köfte kızartma ve haşlama vardı. Ama evdekilere bile zor yeterdi)
Haşlama suyu içtim yumurta haşlayıp yedim. Birazda yoğurt (çok canım çekti çeğrekden az içli köfte)
Saat 19 da salata yedim.
Pişmanlıkla karışık açlık var hala
Apa mi izin veriyor bunlara serbest m i canm 😳

Seviyelere başladım başlayalı o kadar çok sevdiğim yemek yaptım ki, canımda istemedi deyil.
Ya yiyeceğim ya zayıflayacağım. Beni ne mutlu eder diye düşünüp yemekten vazgeçiyorum
Ben bu niyetime okadar simsiki bağlandimki en sevdiğim yemeği getirsinler önüme yine yemem... hatta zorlanmamda. Canim çeker çekmesine...ama nefsime hakim olmakta eskisi gibi zorlanmam😊

Hem göbeğimdeki yağdan kurtlumak istiyorum ..kas yapmak istiyorum..böyle sağliksiz yiyeceklerlen asla kurtulamam nekadar sporda yapsam..18 yil önce çünkü spor salonona yazilmiştim..aylardir göbek egsersizleri yaptim biraz olsun ilerleme olmadi .halbuki yanliş besleniyormuşum..şu an evde yaptiğim sporlan daha çok ilerleme var..çünkü sadece spor yetmiyormuş..sağlikli beslenmede önemliymiş..

Mthn83 Mthn83 annene misafirliğe giderken menüyü sor. sana göre birşey var mı. yoksa evden götür. tabi masada o kadar güzel yemek varken haşlanmış yumurta seni tatmin etmemiştir. karnını doyurucu ama ruhunu da tatmin edici yemekler ye. yoksa karnın doysa bile aklın yemekte kalır.

Back
X