abla valla ben bende değilim .
evde olmak artık bunalıma soktu beni .Önüme geleni vurasım var .
çocuklar bir yandan koca bir yandan kaynım bir yandan
Dün geceden berli sinirlerim tavan yemin edrim . En nefret ettiğim şeyleri yapıyor kaynım ben evin içerisinde sigara içmek yasak diyorum beyfendi tutmuş gece bir yarısı odasında sigara içmiş bok içsin zıkkım içsin cehennemdeki o ateşi sarıp içsin ..

abla çok doluyum çok . İnan 2 yıl olacak 3.5 ay sonra bizimle yaşıyor dayanamıyorum artık gerçekten ben kendi sadece kendi ailenle olmak istiyorum ben eşim ve 3 çocuğum .
kaynımın evde olduğunu görünce şeytan giriyor resmen içime . Sabrımın sonu gelmiş yani bir gün çok kötü patlicam . Eşime diyorum diyorum bir bok yaptığı yok . En sonunda birilerinin kalbi çok kırılacak . valla her kadının hakkı degil mi evinde serbest dolaşmak saçı açık dolaşmak rahat olmak kanapede uzanmak . Neden bu kadar zor erkekler için bunu anlamak . Yemin edrim şeytan diyor git eşinle konuş ya biz ya kardeşin diye ondan sonra evden çık git ne bok yiyorlarsa yesinler .
valla abla dayanamıyorum artık gerçekten dayanamıyorum . Benimde bir canım var . Ya yıkanan çamaşırların arasında ben başkasının kıyafetlerini görmek bıktım . Milletin boklu donunu yıkamaya mecburmuyuz

Neyse abla çok dertliyim bu aralara üstüne bide regl oldum ve aşırı kanamam var artık kızımın kalan bezlerini kullanıcam o kadar aşırı gerçekten ve Buda bende aşırı halisizlik yapıyor . İlaclarla kan degerim yükselmişti 2 aydır bitti ve benim ellerim ve ayaklarım yine buzhaneye döndü . Ne yapacam böyle bilmiyorum. Uzun yadım halkınızı helal edin .
cok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.