Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

türkiyeden kaçak olarak geldi . Tabi eşim o gelmeden önce bana dedi bakarız bekar evine koyarız dedi ama nerdeee . Valla canım şimdi eşime değilde belki duvara söyleseydim gerekeni yapardı . Ama yok elalem ne der ailem ne der var erkeklerde kahrolsun öyle düşünce .
valla olmuyor abla olmuyor . Dedim kafama takmicam nereye kadar giderse gitsin . Ama belli bir zaman geliyor dayanamıyorum abla yemeğin ederim . Benim çocuklarım zaten küçük . Hangi birine yetişeyim . Kaynım gerizekalı zaten . Aklı başında olsaydı birini bulup nişan takmıştı bile . Ondan sonra gelenler evlenecek nerdeyse . Boş gezenin boş tayfası . Benden birini bulmamı istiyor dedim yarın öbür gün aranızda Birşey olur yenge sen buldun getirdin bunu başımıza dersin dedim . Git kendin bul dedim .
Ev üstüne ev olmuyor arkadaş. Benim kardeşim dahi olsaydı belli bir süreden sonra git artık kardeşim derdim herkes kendi evine . Herkesin bir düzeni var demi . Evimde 3 oda var bu gitse çocuklarıma baza alacam kızımın odasınıda ayrı yapacam . 1 ay oldu ufak Oglanın yatağı kırıldı . Eşime dedim şimdi çocuklara alırsak kardeşin diyecek niye bana almadınız . Yani. 1000 vereceme 1400 verecem yataklara misal diyorum . Zaten odalarım küçük . Sana yemin edrim derim abla 6 yıl olacak evleneli . İnsanın kıyafet dolabı olmaz mı ?? Benim yok abla . Neden mi eşim ailesinde para gönderiyor ..
sadece kaybını başıma musallat etikleri yetmiyormuş gibi bide sürekli para istemeleri beni deli ediyor .
dün eşim diyor biz nasıl toparlanacaz . Dedim bilmiyorum. İçimden babanlara para göndermeyi kes düzeliriz dedim ..
aman abla dert bir degil 2 degil . Ama ben Allah’a havale ediyorum . Gerçekten görende bilende duyanda o elbet Virgin bizede güneş doğacak . Burda olmassa diğer tarafta . Ama gerçekten zoruma gidiyor yeminle .
kacak olarak geldi güya gidecekti bekar evine ama malesef tepemde kaldı öyle . Kendisi diyor şu virüs flan bitsin gidecem bekar evine . Dedim yok ya bence buraya kök sal sen dedim . Zahmet olur gitme dedim .
Ozman protesto edicen canm çamaşırını yikamicaksin yatağını duzeltmicen napcan başka kaç yasinda

türkiyeden kaçak olarak geldi . Tabi eşim o gelmeden önce bana dedi bakarız bekar evine koyarız dedi ama nerdeee . Valla canım şimdi eşime değilde belki duvara söyleseydim gerekeni yapardı . Ama yok elalem ne der ailem ne der var erkeklerde kahrolsun öyle düşünce .
valla olmuyor abla olmuyor . Dedim kafama takmicam nereye kadar giderse gitsin . Ama belli bir zaman geliyor dayanamıyorum abla yemeğin ederim . Benim çocuklarım zaten küçük . Hangi birine yetişeyim . Kaynım gerizekalı zaten . Aklı başında olsaydı birini bulup nişan takmıştı bile . Ondan sonra gelenler evlenecek nerdeyse . Boş gezenin boş tayfası . Benden birini bulmamı istiyor dedim yarın öbür gün aranızda Birşey olur yenge sen buldun getirdin bunu başımıza dersin dedim . Git kendin bul dedim .
Ev üstüne ev olmuyor arkadaş. Benim kardeşim dahi olsaydı belli bir süreden sonra git artık kardeşim derdim herkes kendi evine . Herkesin bir düzeni var demi . Evimde 3 oda var bu gitse çocuklarıma baza alacam kızımın odasınıda ayrı yapacam . 1 ay oldu ufak Oglanın yatağı kırıldı . Eşime dedim şimdi çocuklara alırsak kardeşin diyecek niye bana almadınız . Yani. 1000 vereceme 1400 verecem yataklara misal diyorum . Zaten odalarım küçük . Sana yemin edrim derim abla 6 yıl olacak evleneli . İnsanın kıyafet dolabı olmaz mı ?? Benim yok abla . Neden mi eşim ailesinde para gönderiyor ..
sadece kaybını başıma musallat etikleri yetmiyormuş gibi bide sürekli para istemeleri beni deli ediyor .
dün eşim diyor biz nasıl toparlanacaz . Dedim bilmiyorum. İçimden babanlara para göndermeyi kes düzeliriz dedim ..
aman abla dert bir degil 2 degil . Ama ben Allah’a havale ediyorum . Gerçekten görende bilende duyanda o elbet Virgin bizede güneş doğacak . Burda olmassa diğer tarafta . Ama gerçekten zoruma gidiyor yeminle .
kacak olarak geldi güya gidecekti bekar evine ama malesef tepemde kaldı öyle . Kendisi diyor şu virüs flan bitsin gidecem bekar evine . Dedim yok ya bence buraya kök sal sen dedim . Zahmet olur gitme dedim .

kaçak geldiyse oraya iş de bulamaz ki :KK64: zaten şimdi virüs tedbirleri var. nasıl olacak o_O Allah kolaylık versin canım.

Alah sabir versin canim..gerçekten işin zor..ama böyle gitmez.hani az bir zaman olsaydi derdim bikaç gün daha sabret..2 sene dile kolay..ev içinde ev olmaz ...misafiriliğinde bir siniri var..birşeyler yapilmali...eşin belliki umursamuyor..bence sen tavrini koy ..kayinbiraderin anlasin....millet el alem şundan bundan banane onlarmi evime maddi manevi katkida bulunuyo..benimkinin iyiki öyle bir huyu yok..kendi aileside akrabasida olsa..onlar neder ne düşünür önemsemez...

Hepimiz zorlu süreçteyiz Rabbim hayırlısıyla sağ salim sevdiklerimizle beraber atlatmayı nasip etsin gün geçtikçe kötü oluyorum sanki
Panik atak anksiyete problemleri var bende tedavi oluyorum bu süreçte ilaçlarım da yetersiz kalıyor sanırım. Dün gece maalesef panik atak yaşadım hastaneye de gidemiyorum bunun verdiği gerginlikle beraber sıkıntıdayım biraz sakinleştirici ilacımı biraz doz artırarak aldım gece hafif rahatladım ama etkileri hala üzerimde 😔
Geçmiş olsun canım

abla valla ben bende değilim .
evde olmak artık bunalıma soktu beni .Önüme geleni vurasım var .
çocuklar bir yandan koca bir yandan kaynım bir yandan
Dün geceden berli sinirlerim tavan yemin edrim . En nefret ettiğim şeyleri yapıyor kaynım ben evin içerisinde sigara içmek yasak diyorum beyfendi tutmuş gece bir yarısı odasında sigara içmiş bok içsin zıkkım içsin cehennemdeki o ateşi sarıp içsin .. 🤬🤬abla çok doluyum çok . İnan 2 yıl olacak 3.5 ay sonra bizimle yaşıyor dayanamıyorum artık gerçekten ben kendi sadece kendi ailenle olmak istiyorum ben eşim ve 3 çocuğum .
kaynımın evde olduğunu görünce şeytan giriyor resmen içime . Sabrımın sonu gelmiş yani bir gün çok kötü patlicam . Eşime diyorum diyorum bir bok yaptığı yok . En sonunda birilerinin kalbi çok kırılacak . valla her kadının hakkı degil mi evinde serbest dolaşmak saçı açık dolaşmak rahat olmak kanapede uzanmak . Neden bu kadar zor erkekler için bunu anlamak . Yemin edrim şeytan diyor git eşinle konuş ya biz ya kardeşin diye ondan sonra evden çık git ne bok yiyorlarsa yesinler .
valla abla dayanamıyorum artık gerçekten dayanamıyorum . Benimde bir canım var . Ya yıkanan çamaşırların arasında ben başkasının kıyafetlerini görmek bıktım . Milletin boklu donunu yıkamaya mecburmuyuz 😒😒
Neyse abla çok dertliyim bu aralara üstüne bide regl oldum ve aşırı kanamam var artık kızımın kalan bezlerini kullanıcam o kadar aşırı gerçekten ve Buda bende aşırı halisizlik yapıyor . İlaclarla kan degerim yükselmişti 2 aydır bitti ve benim ellerim ve ayaklarım yine buzhaneye döndü . Ne yapacam böyle bilmiyorum. Uzun yadım halkınızı helal edin .
cok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.
Allah yardımcın olsun canım, bende geçtim o dönemden. Ta taaam, bil bakalım ne oldu.
Görümcemin oğluydu, şimdi dayısı ve benden kötüsü yok.
Üstelik buraya gelmesini sağlayan eşimdi.

Ozman protesto edicen canm çamaşırını yikamicaksin yatağını duzeltmicen napcan başka kaç yasinda
yok canım öyle Birşey yapamam . Öyle bir lüksüm yok malesef .
kaçak geldiyse oraya iş de bulamaz ki :KK64: zaten şimdi virüs tedbirleri var. nasıl olacak o_O Allah kolaylık versin canım.
ya zaten kaçak çalışıyor . İş başında polis baskın verse boku yerler . O Türkiye’ye beni akılsız kocamda hapise .

Alah sabir versin canim..gerçekten işin zor..ama böyle gitmez.hani az bir zaman olsaydi derdim bikaç gün daha sabret..2 sene dile kolay..ev içinde ev olmaz ...misafiriliğinde bir siniri var..birşeyler yapilmali...eşin belliki umursamuyor..bence sen tavrini koy ..kayinbiraderin anlasin....millet el alem şundan bundan banane onlarmi evime maddi manevi katkida bulunuyo..benimkinin iyiki öyle bir huyu yok..kendi aileside akrabasida olsa..onlar neder ne düşünür önemsemez...
valla anlamasına gerek yok yeter artık sizde kaldığım diyerek siktir olup gide bilir . Yani anlaması için illaki birşeyler yapmama gerek yok . Herşey zaten açık açık orta da .. hangi akla hizmet ediyorlar bende anlamaıyorum . Ama bir an önce bitsin istiyorum. Zaten bu virüs geldiğinden berli sürekli evdeler daha da bıktım ...
Allah yardımcın olsun canım, bende geçtim o dönemden. Ta taaam, bil bakalım ne oldu.
Görümcemin oğluydu, şimdi dayısı ve benden kötüsü yok.
Üstelik buraya gelmesini sağlayan eşimdi.
Besle kargayı oysun gözünü . Ne bekliyoruz ki altın madalya flan mı ?? Boş yemin edrim bu devirde babana bile yardım yenicen günü geliyor o bile sırt çeviriyor ..

insanlar ailelerine maddi yardımda bulunabilir. ama nasıl? ister sadece erkek çalışsın ister kadın da erkek de çalışsın; evlenirken baştan konuşulmalı. ben evlendikten sonra da gelirleri yeterli olmadığı ya da çok borçları olduğu için anne-baba ya da kardeşime şu kadar göndereceğim diye. karşı taraf da ona göre versin evlilik kararını.
bunun dışında evlendikten sonra anne-baba veya kardeş işsiz kalır, hastalık vs olur, işi iflas eder vs olursa sonradan yardım etme durumu olabilir. eşle konuşulur. imkanlar dahilinde yardım yapılır. bunlar doğal bence.
ama ailenin normal bir geliri varsa, kişi kendi de fazla gelirli değilse olmamalı.

öğlen 12.45
tereyağda 1 yumurtadan pastırmalı, dil peynirli, biberli, baharatlı omlet
1 köy biberi, 2 çeri domates, 1 avuç maydanoz-dereotu
2 tk fındıklı tahin
çiğ olarak 3 kaju, 5 badem, 7 kayısı çekirdeği
1 omega-3 kapsül

ara
2 kupa puer çayı

akşam 19.00
3 köfte büyüklüğünde domatesli biberli tire köfte
1 servis kaşığı bol pırasalı sebzeli bulgur pilavı
dom. soslu acı biber ve 1 servis kaşığı deniz börülcesi

akşam 2 kupa puer çayı içerim.
yatana kadar 2 lt su

akşam üzeri 30 dk leslie Gulhan1 Gulhan1 moni moni

valla anlamasına gerek yok yeter artık sizde kaldığım diyerek siktir olup gide bilir . Yani anlaması için illaki birşeyler yapmama gerek yok . Herşey zaten açık açık orta da .. hangi akla hizmet ediyorlar bende anlamaıyorum . Ama bir an önce bitsin istiyorum. Zaten bu virüs geldiğinden berli sürekli evdeler daha da bıktım ...

Besle kargayı oysun gözünü . Ne bekliyoruz ki altın madalya flan mı ?? Boş yemin edrim bu devirde babana bile yardım yenicen günü geliyor o bile sırt çeviriyor ..
Kendiliğinden gitmesini bekleme canım, ekmek elden su gölden, böyle yaşamak işlerine geliyor çünkü evi abisi geçindiriyor, yengesi yemeğini çamaşırını hallediyor. Öteki türlü hepsi başına kalacak.
Benim eşim evini ayır artık dediği andan itibaren kötü oldu. Diğerler yaptığı iyilikler çöpe gitti

Sabah
Domates 2 dilim cemenli(kendim yaptım) tb ekmeği 1 dilim recelli tb ekmeği
2 lokma peynir
Çay

Oglen çerez fındık fıstık leblebi 1 avuç kadar

Akşam saat 6 da çiğ köfte bol marulla

Tatli da yaptım ama ben yemedim. çiğ köfteyi oğlan istemişti gömdük ailece🤦‍♀️

Spor yok bugun nedense dökülüyor heryerim canım bisi istemedi yapmak.
Su 1 litre

Sabah
Domates 2 dilim cemenli(kendim yaptım) tb ekmeği 1 dilim recelli tb ekmeği
2 lokma peynir
Çay

Oglen çerez fındık fıstık leblebi 1 avuç kadar

Akşam saat 6 da çiğ köfte bol marulla

Tatli da yaptım ama ben yemedim. çiğ köfteyi oğlan istemişti gömdük ailece🤦‍♀️

Spor yok bugun nedense dökülüyor heryerim canım bisi istemedi yapmak.
Su 1 litre
Bende istiyorum çiğ köfte
gezegenfeza gezegenfeza abba(burada abba derler)
Tarif alayım. Basit lezzetli et olmasada olur. Söz sende

Back
X