Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

78.4\77.2\1.2\%1.53
Hafta ortasında 76.8 i bile görmüştüm ama dudaklarım bile şiş. Yanlış estetik olmuş gibiyim 😁😁
Çarşamba yaş günüm bir yıl daha gitti ömrümden. Bu günlerde geçseydi derken yıllar geçmiş. Kadınlar neden 30 dan sonra büyümek istemez anlıyorum. Ömrünü neye harcadığını anlamadan geçiyor yıllar. Kendimi bildim bileli kilo ile sorunum vardı. 37 yaşıma geldim hala hayatımdaki tek değişmeyen konu.
Hayırlı cumalar rabbim hayırla açsın kapılarımızı inşallah.
Waooww süper gidiyor arkandan kovaliyorum😂

Günaydın arkadaşlar
Verenleri tebrik ederim geçmişe bakamadım
Diyeceğim şu ki iki akşamdır geceleri atıştırıyorum
İlk hün sabit ikinci gün artı 200gr geldi
Şöyle ki akşamları yemeyinnn
geçen cuma : 77.8
bugün. : 76.3
fark. : -1.5 kg yağ ☺☺☺
Çok güzel kilo vermişsin tebrikler

Günaydın arkadaşlar
Verenleri tebrik ederim geçmişe bakamadım
Diyeceğim şu ki iki akşamdır geceleri atıştırıyorum
İlk hün sabit ikinci gün artı 200gr geldi
Şöyle ki akşamları yemeyinnn
geçen cuma : 77.8
bugün. : 76.3
fark. : -1.5 kg yağ ☺☺☺
Bende seni kovalıyım bari Eddaak Eddaak beni
Hadi enerjimizi yakalayalım haftalık yarışa varmısınız benim adet geliyor çok eksi olmaz rahat olun yani 😁

Sabah
4 pisi çay peynir

Oglen yeşil çay

Akşam 4 çatal makarna 1 kase çorba
Su 1 litre
Spor leslie 2 mil
Pişi olmamış bence.
Spor olmadı güzel

Balkon var mı evde canım? Balkonda vakit geçirmek güzel oluyor. Hem de temiz hava almış oluyoruz. Biz bugün balkonda paket köpüğü parçaladık, kar yağıyormuş gibi yaptık. Uzun süre oyalandı. Senin çocukların yaşlarını bilmiyorum ama tüm çocuklar suyla oynamayı seviyor. Bir leğene su doldurup oyuncak yüzdürüyoruz. Bir tepsiye minik hayvanlarını koyup üstüne traş köpüğü sıkıyorum. Tek tek hayvanları bulup çıkarıyoruz, duruluyoruz. Instagramda oyunbazz diye bir hesap var. Güzel oyunlar paylaşıyor
Şu anda en büyük sıkıntı çıkaran çocuklar.
Bizimkiler okullu oldukları için okul olmaması onlar için çok büyük bir keyif.
İstedikleri gibi oyun oynayabiliyor kar.
Ders kitap derken vakit geçiyor.

Bende sıkılmıyorum hiç. Annem ilk tanışmadan eşime demiştik i edayı 10 sene evden çıkma de çıkmaz 😂 ben seviyorum evi çocukla. Adam ilgileniyor zaten.. Oyunlar etkinlikler pes4 falan derken akşam oluyor. Sağlık olsun yeterki sıkılalim sadece. Yani sizde Bi anormallik yok 😁
Sevindim kendi adıma 😁

Canım diyet yemeği diye bir şey yok ki. Sağlıklı yemek var. Yani yağda kızarmış hamur evdeki herkes için zararlı. Ben de çikolata bağımlısıyım. Çok zararlı olduğunu bilsem de yedim bu yaşa kadar. Ama hepimizin evinde karbonhidrat üzerine kurulu bir yeme düzeni var maalesef. Ben de onu değiştirmeye çalışıyorum yavaş yavaş. İnşallah kızımı sağlıklı beslenen biri olarak yetiştiriyorum.

Beslenme uzmanı şöyle bir liste verdi.
Sabah haşlanmış yumurtalı klasik kahvaltı
Öğlen sebze yemeği, yoğurt
Akşamlar: Salata yanına 2 akşam kırmızı et
2 akşam balık, 2 akşam baklagil, bir akşam tavuk

Çok güzelmiş liste bende yapacağım.
Teşekkürler

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun
İki gün dür menü paylaşmadım benim evde de var ya Bi agaç türünden (odun) tel. Elime bile alsam olay oluyor
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates yeşillik tuzsuz peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Akşam
1 kase corba
2 adet kuru biber dolması
Yogurt
Salata
3 litre su
Spor yok

Menü güzel afiyet olsun.

Kilo bildirimim bu hafta mutlu etti artık cok şükür
Gecen cuma. 63.7
Bu hafta. 63.00
Çok güzel vermişsin . Tebrikler

Ben Dr. luk olduğumu düşünmüyorum. Çünkü tuzu sıfırladım. Vücut buna tepki veriyor. Diyeti de detoks. Birleşip kombo yaptılar bana. :KK43:

Sağ ol Ayşem. Şeker ile ilgileneceğim. O da bana mantıklı geliyor. Sürekli dilim damağım kuruyor.

Evde pijama değil taytla dolaş. Arada aynanın önünden geçerken de bak kendine. Herhangi bir çıkıntı fazlalık olduğunda frenliyorsun. İnceldiği de de motive oluyorsun.
Bu sevgili arkadaşım servey servey 'in taktigiydi. Çok işe yarıyor. :KK66:

Allah kolaylık versin. Ben baya uğraştım. Yeter arık diye bez alıp bezledim. Çocuk o paketten 1tane bezi bile pisletmeden kendi kendine bıraktı. Ben sadece 1hafta boşu boşuna sinir krizi geçirdim. 1hafta boyunca 1 kere bile tuvalete yapmadı ya çocuk. Bezsizligin rahatlığına alıştıktan sonra bırakıyor. Sen sadece rahat ol. Eninde sonunda öğreniyorlar. :KK66:
Ugramıyorum buraya ama namım yuruyor hala😂

Anca gelebildim kizlar benimkiylen yine kavga ettik..bugünde spor günümdü yinede aksatmayim dedim..sporumu yaptim ama sinirden çok yemek yedim galiba..1 tabak dünki pazili nohutlu bulgur ..2 avuç badem 3 kaşik tahin..1 parça kaşar ve havuç yedim....offf ..neyse.. geçmişe baksyim..deymez böyleleri için üzülmeye..ben mutluyum yinede ben değerliyim ..negatif enerji yok güzel enerjili olalim daima inşallah...:KK6:
1 damla göz yaşima deymez ..deymeyen insanlarida kafaya yük etmeye deymez..pehhh..

Anca gelebildim kizlar benimkiylen yine kavga ettik..bugünde spor günümdü yinede aksatmayim dedim..sporumu yaptim ama sinirden çok yemek yedim galiba..1 tabak dünki pazili nohutlu bulgur ..2 avuç badem 3 kaşik tahin..1 parça kaşar ve havuç yedim....offf ..neyse.. geçmişe baksyim..deymez böyleleri için üzülmeye..ben mutluyum yinede ben değerliyim ..negatif enerji yok güzel enerjili olalim daima inşallah...:KK6:
1 damla göz yaşima deymez ..deymeyen insanlarida kafaya yük etmeye deymez..pehhh..
Yerim senin alımını çalımını ah canım
Boşver sen hadi geçmişe bak 😂

Allah gönlüne huzur versin

Back
X