- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi YellowPurplee
-
Bu sekilde hayatta olmaz. Kusak farki var. Anlayis farki var. Cok zor. Ya bi kere siz 43ken o 33luk bir delikanli olacak. Bana cok koyardi kocamin benden bu kadar kucuk olmasi acikcasi .en fazla 5 yas olsa neyse ama boyle olmaz..
Tsk ederim canim.benim.amin :)Allah mutluluğunuzu daim etsin bebişide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaaah
10 yaş büyük erkekle olan kızlara bu yorumu kimse yapmıyor. Evlenen olursa da artık evlenmişler cnm nasip kısmet stili yorumlar yapılıyor. Büyük olan erkek olsaydı 9 sayfa yorum çıkmazdı.
Kart herifler parayla güzellik satın alıyor, kızlar rahat yaşamak maddiyat için abileriyle evleniyor;ama arada çıkar olmayan 2 yetişkinin ilişkisi 9 sayfa olmaz olmaz olmaz alıyor. İlginç.
Tsk ederim canim.benim.amin :)
Hayi
Hayir cikmadi lar . Çünkü ben esime aşığım .. Ayrıca ben kanser hastasiydim, esimle birlikte atlattim o olmasaydi atlatmazdim. Bu benim 2. Hayatım o yüzden ailem ben nasıl mutluysam öyle yapmama müsade ettiler . Aşık olduğum adamla evlendim. Ayrıca biz 3.5 yıl sevgili donemimiz oldu son 1 yılında kanser tedavisi gördüm. 3 aylık evliyiz suan. 5 haftalik hamileyim :))
Çünkü erkekler güzellik kadınlar güç arar (bence bu üreme içgüdüsüyle alakalıKart herifler parayla güzellik satın alıyor, kızlar rahat yaşamak maddiyat için abileriyle evleniyor;ama arada çıkar olmayan 2 yetişkinin ilişkisi 9 sayfa olmaz olmaz olmaz alıyor. İlginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?