- 23 Ağustos 2012
- 51.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.348
- 898
- Konu Sahibi YellowPurplee
-
Çünkü erkekler güzellik kadınlar güç arar (bence bu üreme içgüdüsüyle alakalı) bu yüzden kuşak farkı olmadığı sürece güçlü erkek-güzel kadın birlikteliğinde erkeğin büyük olması halinde sorun yaşama ihtimali kadının büyük olma durumundan daha azdır.
Ben de olmaz olmaz diyenlerdenim çünkü eeyla__ nickli üyenin yorumunda belirttiği durumların yaşanması muhtemel, ki o arkadaş kendisi de yaşamış ve iyi gözlemlemiş. Elbette her ilişkinin dinamiği farklı, belki de konu sahibi bu ilişkiyi yaşayarak tecrübe edecek. Bu durumda hayal kırıklığına uğramamak için temkinli olup kendini kaptırmamasını tavsiye ederim naczane.
MissCherryBlossom sana katiliyorum bu konudaki yorumunda. Gercekten artik kadinlar para icin, menfaat icin abi diyebilecekleri erkeklerle evleniyor, cikiyor. Ve soz konusu buyuk erkek ise, kimse pek tepki vermiyor. Ama boyle birseyde herkes hayir diyor. Ama neden? Malesef hayir diyenler cogunlukla hakli cikiyor da ondan. Simdi bi erkek bana benden yasca buyuk kadinlardan hoslaniyorum derse, ya teneger oldugunu, ya da art niyetli oldugunu dusunurum. Soyle ki, bazi erkekler kendilerinden buyuk kadinlardan her turlu faydalanmak isteyebiliyorlar. Hem maddi acidan, hem cinsel acidan. Allah kahretsin, keske erkekler boyle olmasada, biz de boyle dusunmesek ama o kadar kotu niyetli insan var ki, iste bu yuzden, varsa arada bi kotu niyetli olmayan da, bizim bu turlu korkularimizin kurbani oluyor. Malesef durum bu.
Merhaba hanımlar,
Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum. Benden tam 10 yaş küçük. 23 bana çocuk yaşı gibi geliyor. Dış görünüm olsun, konuşma tarzı olsun asla 23 değil ama, o yönleriyle benden bile olgun duruyor. Bana kendinden büyük kadinlardan hoşlandığını kendi yaşıtları ile anlasamadigini söyledi. Son bir kaç gündür daha bi sıkı fikıyız hep bi şekilde bi araya geliyoruz. Benden cok hoslandigini soyledi keske sevgilim olsan bile dedi. Sizce en mantıklısı nedir? Her şeyi oluruna mi bırakmalıyım yoksa aşık olmadan mesafe mi koymaliyim? Aramızdaki tek ve en büyük dert yaş farkı. Bunu da sadece ben sorun ediyorum.
Cokk tşk ederim :))Eşinize de, sevginize de, üslubunuza da hayran kaldım.
Birinci yaşamınız sınırlıymış ama size kocaman ve çok mutlu bir yaşam diliyorum, 2. hayatınızda :)
Evet eşim dünyanın en iyi insanı diyebilirim.Hep mutlu olun bu arada. Esiniz de cok iyi bir insanmis ki size bu kadar destek cikmis hep yaninizda olmus. Cok da gecmis olsun. Umarim bebeğinizi de hayirlisiyla kucagina alirsiniz
+1Colin valla kime güven var ki?
30+ adamlardan da evlenmek için evlenen, başkasını sevip terk edilip evlenip unutamayan saçmalayan o kadar çok erkek okudum ki burda.....valla ilgi gösteren herifler için acaba çok sevip kavuşamadığı biri oldu mu diye düşünüyorum, merak ediyorum.
Genci ayrı, yaşlısı ayrı dert....yaşasın bekarlık diyerek noktayı koyarım
Maalesef erkekler de gücü para olarak algılıyor ben de güçlü erkek ararim ama bu maddi anlamda değil, ayaklari yere saglam basan ozguvenli erkektir kastim ama toplumsal kabul görmüş kurallar maalesef karsimiza çıkıyor her zamanKadınlar da güç için erkek aramak yerine kendileri güç kazansa bakışları değişir.
Ben gücü kendinden gelen biriyim mesela. Zengin erkeklerin bana hiçbir etkisi yok. Güç için erkeğe muhtaç olmayınca güce tapınma durumu da bir şekilde bitiyor sanırım. Ben sadece çekime ,hoşlanmaya, adam yakışıklı mı değil mi buna bakıyorum cüzdanıyla ilgilenmiyorum mesela. Para değil güçlü baskın karakter + tip benim için önemli.
Kadınlar gücün yolunu erkek olarak görüyor. Oysa kendi güç arayan kadınlarda sizin yazdığınız bakış değişiyor, kenara itiliyor. Yani yazdıklarınız evrensel doğru değil ama çoğunluk için doğru. Kadınların çoğu iyi kariyer,iyi eğitimden çok iyi kocaya çaba koyuyor kolay yoldan maddi güç kazanmak için.
Bu konuda da ben genç arkadasin konu sahibi arkadasa bakis açısının tamamen rahat hareket edebilme, cinsellik yasama gibi dusuncelerden ibaret olduğunu düşünüyorum "olgun kadınlardan hoslanirim " lafinin açılımı buMissCherryBlossom sana katiliyorum bu konudaki yorumunda. Gercekten artik kadinlar para icin, menfaat icin abi diyebilecekleri erkeklerle evleniyor, cikiyor. Ve soz konusu buyuk erkek ise, kimse pek tepki vermiyor. Ama boyle birseyde herkes hayir diyor. Ama neden? Malesef hayir diyenler cogunlukla hakli cikiyor da ondan. Simdi bi erkek bana benden yasca buyuk kadinlardan hoslaniyorum derse, ya teneger oldugunu, ya da art niyetli oldugunu dusunurum. Soyle ki, bazi erkekler kendilerinden buyuk kadinlardan her turlu faydalanmak isteyebiliyorlar. Hem maddi acidan, hem cinsel acidan. Allah kahretsin, keske erkekler boyle olmasada, biz de boyle dusunmesek ama o kadar kotu niyetli insan var ki, iste bu yuzden, varsa arada bi kotu niyetli olmayan da, bizim bu turlu korkularimizin kurbani oluyor. Malesef durum bu.
30 yas üstü erkekler kriterlerine uyan birini bulup evlenme derdinde hani genelde kadinlarda var derler ama erkekler de öyle - yasim geldi evleneyim modunda olan cok erkek tanıyorumColin valla kime güven var ki?
30+ adamlardan da evlenmek için evlenen, başkasını sevip terk edilip evlenip unutamayan saçmalayan o kadar çok erkek okudum ki burda.....valla ilgi gösteren herifler için acaba çok sevip kavuşamadığı biri oldu mu diye düşünüyorum, merak ediyorum.
Genci ayrı, yaşlısı ayrı dert....yaşasın bekarlık diyerek noktayı koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?